Recommend!
The service was perfect, everyone was very friendly, and I was well taken care of
Valkhof Kliniek is een cosmetische kliniek in Amsterdam-Oost. Bij Valkhof Kliniek geloven we dat goede zorg begint met persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren en bieden professionele behandelingen op maat, uitgevoerd door ervaren specialisten. Zo zorgen we samen voor een resultaat waar jij je goed bij voelt. Daarnaast wordt u bij ons altijd behandeld door een BIG-gegistreerde arts.
Sarphatistraat 129, 1018 WB, Amsterdam, Niederlande
Afgelopen vrijdag bij Koen geweest voor mijn gewonnen prijs, 2 zones botox, het moet altijd erg subtiel bij mij en Koen luisterede daar goed naar. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Bij dokter Amir een botox behandeling laten doen, wat een fijne ervaring. De kundigheid en precisie waarmee hij de behandeling heeft uitgevoerd ben ik uitermate tevreden mee.
Heel fijn geholpen door dokter Amir, het was de eerste keer dat ik botox wilde proberen en hij heeft mij heel kundig alles uitgelegd zodat we samen een passende keuze konden maken. Ik ben erg tevreden met het eerlijke advies en ik kijk uit naar het resultaat!!
Zojuist bij dokter Koen van Maren geweest en opnieuw enorm blij met het resultaat. Hij is eerlijk, professioneel en ontzettend goed in zijn werk.
Ik ben echt heel tevreden over mijn botoxbehandeling bij Valkhof Kliniek. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Koen. Hij is rustig, vriendelijk en geeft duidelijke uitleg. Hij nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf eerlijk advies over wat wel en niet nodig was, wat ik heel prettig vond.
De behandeling zelf verliep snel en eigenlijk veel makkelijker dan ik had verwacht. Het resultaat is subtiel en natuurlijk, maar ik zie een duidelijk verschil en een frisse uitstraling.
Ik vond het spannend om een injectie-behandeling te ondergaan, maar Koen stelde me enorm gerust. Alles werd stap voor stap uitgelegd en ik mocht mijn tijd nemen. Tijdens de behandeling werd er steeds gevraagd of het goed ging. Achteraf viel het me honderd procent mee. Het eindresultaat heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven! Ik kom zeker weer terug.
Super fijn geholpen door Koen! Hij neemt goed de tijd om alles goed met je door te spreken. Heb frons en voorhoofd laten doen. Ook heel blij met het resultaat :)
Heel deskundig en eerlijk advies gekregen! Ontzettend blij met het resultaat, hier kom ik zeker weer terug.
Voor mijn eerste botox behandeling kwam ik terecht bij Koen, hij dacht goed met mij mee en ik ben heel erg tevreden over het resultaat! Na de behandeling had ik geen blauwe plekken en na een aantal dagen zag ik al resultaat. Ik kom zeker terug!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn behandelingen. Koen geeft deskundig advies en t resultaat is precies wat ik hoopte. Ik zou deze arts aan iedereen aanraden.
Ik ben al een aantal keer teruggeweest voor behandelingen en word altijd goed geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en ook heel tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!
Voor het eerst botox laten zetten bij deze kliniek. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! Er werd goed meegedacht met het feit dat ik mijn wenkbrauwen nog wil kunnen bewegen. Ook stelde de arts mij gerust en heb ik geen pijn ervaren. Ik kom zeker terug!