Reageren nergens op ! Retour sturen v per abuis bestelde doucheset (maten passen niet) geprobeerd te annuleren dag na onze bestelling het is een hele opgave ……we wachten al twee weken op een re... Mehr ansehen
Super service ! Wij hadden een tweede kraan nabesteld, maar deze bleek een iets afwijkende kleur te hebben t.o.v. onze eerdere bestelling. Valisa heeft direct een extra kraan gestuurd (zonder extra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Updated Warning: Valisa is still trying to scam people on Bol! Bought a sink faucet in September of 2022. Faucet literally fell apart while in use this August. Tried getting valisa to honor their... Mehr ansehen
Brugkraan gekocht voor 200 euro. De kraan lekt en is van zeer slechte kwaliteit. Ik heb nog nooit zo’n lichte kraan gezien. Op mail wordt niet gereageerd. Ik baal er van dat ik trustpilot niet eerder... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Brugkraan van slechte kwaliteit gekocht voor 200 euro
Brugkraan gekocht voor 200 euro. De kraan lekt en is van zeer slechte kwaliteit. Ik heb nog nooit zo’n lichte kraan gezien. Op mail wordt niet gereageerd. Ik baal er van dat ik trustpilot niet eerder heb bekeken.
Kranen besteld bij Valisa.nl
Kranen besteld bij Valisa.nl, waren niet wat ik wilde. Reageren niet op mijn verzoek voor retour, dus ik kan naar mijn 200 euro fluiten.
NIET bestellen. NOOIT meer ergens met WEBWINKELKEUR.NL iets kopen, alle reviews daarop zijn nep.
Verkeerde kranen geleverd en totaal geen service.
Verkeerde kranen geleverd en het is bijna onmogelijk om met hun in contact te komen.
Telefonisch zijn ze onbereikbaar, eerst langdurig wegens technische problemen en nu wegens onderbezetting.
Op email wordt totaal niet gereageerd en heel soms krijg je een onbeduidend antwoord via whatsapp.
ADVIES: KOOP NIETS BIJ DEZE WEBSHOP
Waardeloos
Een keukenkraan besteld maar deze bleek de verkeerde maat dus wou ik deze retourneren.
Per mail dit kenbaar gemaakt maar daar komt geen reactie op.
Telefonisch niet bereikbaar, of ziekte of technische storing.
Ook op WhatsApp komt geen reactie.
De kraan op eigen kosten retour gestuurd ( dit moet binnen 14 dagen)
Het pakket is niet in ontvangst genomen door valisa en ligt al dagen bij een afhaal punt.
Zeer moeilijk om contact te krijgen
De bestelling werd snel geleverd, echter bij het uitpakken bleek de verkeerde douchekop geleverd. Hierover geprobeerd om telefonisch contact te krijgen. 3 dagen geprobeerd en kreeg 3 dagen te horen dat vanwege een technische storing(!) telefonisch contact niet mogelijk is.
Toen op 30 januari een whatsapp gestuurd. Uiteindelijk kreeg ik hier op 5 februari een een reactie op. De juiste douchekop zou opgestuurd worden. Helaas heb ik hier niets meer van vernomen.
Inmiddels had ik ook een account aangemaakt. Hier heb 4 februari een retour aangemaakt. Ze schrijven dat je binnen een dag een retourlabel krijgt. Ook hier heb ik tot op heden niets meer van vernomen.
Geen bericht over retour naar 4 weken.
Wij hebben einde januari een regendouche besteld bij Valisa. De kraan die we bestelden had een verlengstuk nodig voor de douche omdat het een badkraan betreft. Valisa stuurde ons de kraan en het verlengstuk op. Helaas bleek bij aankomst dat het verlengstuk niet op de kraan past. Wij waren enigszins teleur gesteld omdat dit echt een mooie kraan was die we graag wilden hebben. Bij het verlengstuk stond als tip: Alleen geschikte douchekranen uit onze winkel. Mogelijk dat ik dit gezien heb als "Alleen geschikt voor douchekranen uit onze winkel". Dat kan zijn, maar een combinatie van producten opsturen die niet op elkaar passen zonder daar een klant van op de hoogte te stellen vind ik vreemd.
Goed... Een retour aan gemeld en terug gestuurd. Valisa was erg snel met het versturen van onze vervangende douchekraan die we uitgezocht hadden. Binnen 3 dagen hadden we een andere douchekraan waarop de verlenger wel paste. Wij zijn ook tevreden over deze kraan.
De website geeft aan "Als het product aan onze voorwaarden voldoet zullen wij overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Zodra wij jouw bestelling retour hebben ontvangen zorgen wij dat (zo snel mogelijk) maximaal binnen 14 werkdagen het geld terug wordt gestort op de rekening waarmee is betaald."
Ik zit inmiddels op bijna 20 gepasseerde werkdagen met nul reacties op 2 berichten aangaande deze retour. Ik heb geen ontvangstbevestiging gekregen (via postnl app zie ik dat het pakket is aangekomen), ik heb geen status update gehad en ik weet dus niet wat er met mijn 400 euro gaat gebeuren.
Het product is mooi, maar ik betwijfel of wij in de toekomst nog zaken willen doen met een bedrijf waar je niets meer van hoort op het moment dat er een retour verstuurd is. Jammer.
Nice customer service
I had a problem with some items and the guy that contacted me was very kind and try everything possible to fix the problem.
Top service
Top service! Had maanden eerder iets besteld wat eigenlijk toch andere maat moest zijn.
De aardige man aan de telefoon regelde alles zodat wij de volgende dag nwe maar in huis hadden. Zónder kosten✨
Dank voor de vriendelijke service!
Twee keer dezelfde verkeerde kraan…
Twee keer dezelfde verkeerde kraan ontvangen. De eerste keer geretourneerd, echter na retourzending wekenlang radiostilte. Bedrijf is niet of amper bereikbaar, reageert nergens op en lijkt zich niet erg te bekommeren om klanttevredenheid. Ik kan dit bedrijf dan ook absoluut niet aanraden.
Een dubbel gevoel bij deze webshop
Een dubbel gevoel bij deze webshop. Op maandag een kokend waterkraan met boiler (Unito Ace boil 3 in 1) besteld. Had over de levertijd heen gelezen en daarom later op de dag een mailtje gestuurd met een vraag daarover. Is nooit op gereageerd. Vervolgens gezien dat, indien voorradig en besteld voor 16.00 uur (was het geval), de volgende dag geleverd zou worden. Was niet het geval. Op woensdag wilde ik bellen met een vraag daarover. Klantenservice zou tussen 10.00 uur en 14.00 uur bereikbaar moeten zijn. Toen ik tussen deze tijden belde, een bandje met de mededeling dat de klantenservice door onderbezetting door ziekte niet telefonisch bereikbaar was (??) Vervolgens via WhatsApp een berichtje gestuurd. Ook hierop is nooit gereageerd. Tot mijn verbazing stond op woensdagmiddag DHL (terwijl volgens de website PostNL de bezorgdienst zou zijn) voor de deur met de bestelling. Dit zonder verdere mail dat de bestelling verzonden zou zijn en onderweg was en ook in de apps van PostNL of DHL werd geen melding gemaakt dat bestelling onderweg was. Ook daarna in de DHL app geen melding dat pakket afgeleverd is. Met de bestelling was verder (tot op heden) niets mis en zag er netjes uit en was keurig verpakt.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, douchekraan met baduitloop besteld. Na nog geen jaar is werkelijk alles verroest en al het lak is eraf. Reageren doen ze ook niet.
Hele slechte lekkende kraan ontvangen
Hele slechte lekkende kraan ontvangen. Nu al weken bezig contact te krijgen maar zijn op geen enkele manier bereikbaar en reageren nergens op. Failliet??
Onbereikbaar voor vragen over roestig…
Onbereikbaar voor vragen over roestig product. Afschepen met dat ik mijn kranen beter droog moet maken….hoe dan met een gezin?! 😡
Potential scam
Updated Warning: Valisa is still trying to scam people on Bol!
Bought a sink faucet in September of 2022. Faucet literally fell apart while in use this August. Tried getting valisa to honor their 2-year warranty, but the company has ignored our emails, and the company's phone number no longer works. It seems like the company sold cheap products and closed before it could be held accountable.
onbetrouwbaar Ik heb het artikel teruggestuurd zonder het te openen. Op 11 september heb ik twee keer een e-mail gestuurd om het geld terug te sturen, maar ik kreeg geen antwoord. lily
lily
llevo con un pedido desde el 3 de julio…
llevo con un pedido desde el 3 de julio despues de mil mensajes no e recibido mas que una respuesta hace un mes que me dice que falta mi email y mi paquete esta retenido en frontera, aun no se nada de el y no me a llegado nada
Reageren nergens op
Reageren nergens op !
Retour sturen v per abuis bestelde doucheset (maten passen niet) geprobeerd te annuleren dag na onze bestelling het is een hele opgave ……we wachten al twee weken op een reactie na 3 mails !
Telefonisch ook moeilijk.
Douche zit in doos met chinese opdruk we hebben er sowieso weinig vertrouwen in
Als t moet sturen we m terug op eigen kosten voor het te laat is
Order nr 20208035
Na anderhalf jaar een gebrek aan de…
Na anderhalf jaar een gebrek aan de kraan. Zonder morren een compleet nieuwe kraan gekregen. Wat een topservice. Lak was vd zwarte kraan en de bevestiging onder was niet goed. Op de nieuwe kraan is dit verbeterd. Een dikke 10 van ons
Behulpzaam en meedenken in oplossingen.
Behulpzaam en meedenken in oplossingen.
Vriendelijke medewerkers
geen garantie
Douchekraan ging na een paar weken kapot. Nieuwe gekregen en ook deze ging na een paar weken kapot en brak af. Deze opgestuurd en na weken bellen, mailen was deze opgestuurd naar de fabriek. Nee, viel niet onder de garantie? Ik was er zelf aan gaan hangen:-) waardeloze kwaliteit en geen service. Blijven bellen en mailen maar het ligt aan mij??
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.