Sexdating med 100%fejkkonton
Jag har en längre tid undersökt denna sida och bränt runt 4000kr ,har noggrant chattat med 50 tal kvinnor och så fort det blir tal om att träffas eller prata i telefonen så agerar samtliga med att på olika sätt få mig att chatta vidare , undrar hur dom tar in pengarna på kontona som är oriktiga fejkkonton , inte en enda av mina 50-60 olika chatter var riktig bara fejk, jag började lära mig hur jag skulle agera ,skrev en ny profiltext och redan i mitt första meddelande till kvinnan lockade jag med sexprat och en bild på mig samt direkt sa att om du är intresserad ring mig nummerlöst tills du är trygg med mig då jag vill prata inte skriva ,får ont i fingrarna är reumatiker och lämnade mitt riktiga mobilnummer, detta sätt att chatta med endast ett enda meddelanden och direkt lämna denna information och mitt nummer gjorde jag med runt 60st kvinnor sedan skickade jag inget mer meddelande stop vid 1 enda och sedan väntade jag mig att många skulle ringa mig efter vad dom sa till mig och försökte locka in mig i chatten med 3 4 meddelanden men jag stannade vid 1 o väntade.
Av ca 60 kontaktade av mig med telefonnummer dom kunde nå mig nummerlöst för att inte visa sitt eget fick jag inte ett enda svar 100% fejkkonton och med tanke på hur intresserade dom var och lovordade mig till skyarna borde minst50% iallafall ringt mig men inte en enda, och 4000kr fattigare ,det är för tragiskt och man leker med människors känslor tänk vad många ensamma som går på detta , jag gjorde det ibörjan tills jag utnyttjade pengarna till att leka med detta .
Och nu undrar jag om det finns nån sida över huvud taget där sexdating verkligen fungerar? Fy faan va tragiskt.
Med varma hälsningar Jörgen