Bra personal, men när man inte får påminnelser, men idag får det via sms och mejl och tar sig från jobb dit för att få reda på att det blivit fel, som det ofta blir fel med TBE bokningsprocessen så bl... Mehr ansehen
Jag blev väl bemött i Åkersberga centrum...hade bokat tid....bra eftersom jag var på promenad i skogen och på väg hem...så nära! Dom är proffsiga och upplyser väl...tråkigt bara att det är så dyrt..... Mehr ansehen
Jag kom till vaccinationsbussen under drop-in-tid men upplevde lång väntan och brist på information. Efter cirka 15 minuter hade ingen tagits in, och beskedet att bokade tider prioriterades förklarade... Mehr ansehen
Uppsala Gränbystaden. Väldigt dålig hantering av barn som ska ta sprutor. Barnet hann inte ens sätta sig i mitt knä och börja titta på sin iPad innan sjuksköterskan började vifta med sprutan. Väldigt... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
På VaccinDirekt är vi specialister på förebyggande hälsovård. Hos oss kan du och din familj få hjälp med vaccinationer, tester, rådgivning kring vaccinationsskydd inför resa samt läkarintyg. Du hittar oss i centrala lägen och vi har erbjuder både drop in och bokade tider. Hos oss blir du alltid mött av en kunnig och välutbildad läkare eller sjuksköterska. Vi har 50 års erfarenhet av att arbeta med vaccinationer. VaccinDirekt - ditt trygga val sedan 1972!
https://vaccindirekt.se, 111 30, Stockholm, Schweden
- 010 160 02 97
- info@vaccindirekt.se
- vaccindirekt.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra bemötande av personal!!!!
Trygga och kan sin grej
Trygga och kan sin grej. Har alltid fått fin service och rådgivning. Hela familjen gick dit inför vår familjesemester! 10 av 10!
Smidig och proffsig vaccinering inför resan
Vaccinerade mig hos er på Birger Jarlsgatan inför min resa förra veckan. Gick snabbt och smärtfritt! Proffsig & erfaren personal som gav mig bra bemötande. Tack!
Jag besökte Fästingbussen förra året
Jag besökte Fästingbussen förra året. Trevligt bemötande och vaccinationen gick snabbt och smidigt.
Tog TBE-vaccin på fästingbussen förra…
Tog TBE-vaccin på fästingbussen förra sommaren. Väldigt smidigt och trevliga sköterskor.
Dottern vaccinerade sig nyligen hos…
Dottern vaccinerade sig nyligen hos Vaccindirekt och vi fick verkligen ett superfint och professionellt bemötande av personalen. Kan varmt rekommendera Vaccindirekt.

Väldigt härlig personal
Väldigt härlig personal! Fick goa skratt och väldigt trygga! De kan sin grej
Proffsiga med generösa öppettider
Väldigt trevlig personal som är mycket…
Väldigt trevlig personal som är mycket hjälpsam. Har varit där flera gånger under en kortare period och upskattar tålamodet de har när man har många frågor :)
Fantastisk personal på VaccinDirekt i…
Fantastisk personal på VaccinDirekt i Gävle, så bra bedömtande när både jag och barnen skulle vaccineras, gick supersmidigt! 😃👏🏻
Kunnig personal med ett fantastiskt bra…
Kunnig personal med ett fantastiskt bra bemötande mot barnen.
Kom dit och fick superbra service
Kom dit och fick superbra service! Efter 10 min var jag klar med mitt besök. Trevlig och kunnig sjuksköterskor. Kan starkt rekommendera!
Väldigt nöjda!!!!
Väldigt kunnig och fin, trevlig personal. Vi fick svar på alla frågor om alla möjliga vaccinationer.
Kommer gärna tillbaka.
Väldigt smidigt och de jag mötte på
Väldigt smidigt och de jag mötte på. Ar väldigt trevliga och tillmötesgående.
Bra service och kunnig personal i Gävle
handlar enbart pengar och ej kunder
handlar enbart pengar och ej kunder. Girigheten först. Kapitalisten värsta avart.

Antwort von VaccinDirekt
Jag tog ett vaccin mot gula febern 2012…
Jag tog ett vaccin mot gula febern 2012 hos VaccinDirekt som då skulle gälla i 10 år. Men man har senare konstaterat att skyddet är livsvarigt. Jag bad därför VaccinDirekt att ändra noteringen i mitt vaccincertifikat. De erbjud istället sig att skriva ett intyg vilket skulle kosta 250 kr. Tråkigt när de försöker tjäna pengar i alla lägen.

Positiv upplevelse
Har de gånger jag fått vaccin aldrig behövt vänta mer än max 10 minuter. Dessutom är samtliga i personalen professionella och mycket trevliga.
Fick till och med hjälp att putsa glasögonen av sköterskan. Det är omtanke det.

Alla i väntrummet missnöjda idag 14-14.30
Vi kom till VaccinDirekt kl 14 idag den 12 dec. Strax innan hade en tjrj med baby på armen gått direkt in utan att checka in, en kompis alltså. De två satt och snackade mellan 14 - 14.30 medan väntrummet fylldes och folk började uttrycka sitt missnöje,
Först efter min andre knackning på sköterskans dörr, öppnade de och tjejen med babyn skyndade sig ut medan hon ursäktade sig många gångaröver att alla fått vänta.
Strax därpå kom sköterska nr 2 tillbaka från lunchen mer än 1/2 timme försenad.
Först då, dvs 14.35 började de kalla in patienter,

Antwort von VaccinDirekt
Patienter i riskgrupp får inte vaccin…
Patienter i riskgrupp får inte vaccin som kikhosta, covid-19 eller influensa gratis. Välj min doktor där får du det gratis.

Antwort von VaccinDirekt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.