VaccinDirekt Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra personal, men när man inte får påminnelser, men idag får det via sms och mejl och tar sig från jobb dit för att få reda på att det blivit fel, som det ofta blir fel med TBE bokningsprocessen så bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag blev väl bemött i Åkersberga centrum...hade bokat tid....bra eftersom jag var på promenad i skogen och på väg hem...så nära! Dom är proffsiga och upplyser väl...tråkigt bara att det är så dyrt..... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag kom till vaccinationsbussen under drop-in-tid men upplevde lång väntan och brist på information. Efter cirka 15 minuter hade ingen tagits in, och beskedet att bokade tider prioriterades förklarade... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uppsala Gränbystaden. Väldigt dålig hantering av barn som ska ta sprutor. Barnet hann inte ens sätta sig i mitt knä och börja titta på sin iPad innan sjuksköterskan började vifta med sprutan. Väldigt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Ärztliches Untersuchungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

På VaccinDirekt är vi specialister på förebyggande hälsovård. Hos oss kan du och din familj få hjälp med vaccinationer, tester, rådgivning kring vaccinationsskydd inför resa samt läkarintyg. Du hittar oss i centrala lägen och vi har erbjuder både drop in och bokade tider. Hos oss blir du alltid mött av en kunnig och välutbildad läkare eller sjuksköterska. Vi har 50 års erfarenhet av att arbeta med vaccinationer. VaccinDirekt - ditt trygga val sedan 1972!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rekommenderar Brommaplan

Gick på Brommaplan, drop in, så smidigt. Bra bemötande, lugnt och trevligt! Engagerad personal👌.
Välj drop in om du har tiden för dig, boka annars en tid.

28. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fruktansvärt långsamma och ineffektiva!

Idag gick vi dropin i Täby. De har bara öppet fram till kl 15 på lördagar och inte alls på söndagar, så vi tyckte vi var ute i god tid när vi var där kl 14.10. Men icke - långsammare personal och service finns nog inte. Vid kl 15 fick vi gå därifrån utan vaccin. Varför har man så dåliga öppettider på helgen? Det är ju då man har tid att göra sånt här. Det borde också finnas något sätt att se hur många som är före så man vet om det är värt att vänta. Mest provocerande var nog sköterskan som tog god tid på sig med varje kund - pratade länge och tog god tid på sig.

12. Oktober 2024

Oerfaren personal

Vaccindirekt Uppsala verkar mest anställa oerfarna läkarstudenter och osäkra sjuksköterskor. Det är väl billigare än erfarna vaccinatörer, men kvaliteten blir därefter. Vår dotter blev stickrädd efter besöken där, och hon fick blåmärken och blödningar. Det har vi aldrig varit med om vid någon annan vaccination. Undvik!

17. September 2024

Antwort von VaccinDirekt

Hej Kalle! Vi skulle verkligen gärna vilja komma i kontakt med dig för att förstå om det är verkligen VaccinDirekt du besökt samt förstå vad som skett. Vi anställer endast legitimerade sjuksköterskor, inga undersköterskor. Läkarstudenter måste ha gått klart sina första 7 terminer för att få jobba hos oss som vaccinatörer och gjort klart 9 terminer för att få särskilt förordnande av Socialstyrelsen och få arbeta hos oss som underläkare. Utöver detta utbildar vi alla medarbetare i vårt egna utbildningsprogram, VaccinDirekt Akademi. Vi arbetar hårt med att erbjuda branschens bästa kundupplevelse och högsta kompetens och det är något vi gjort sedan 1972. Mycket tacksam om du skulle vilja maila oss på jenny@vaccindirekt.se. Vi ser fram emot att höra av dig. Vänliga hälsningar // VaccinDirekt

Trevlig och pedagogisk personal

Jättebra och trevligt bemötande! Kom själv med tre barn (ålder 7år, 5år, 1,5år) för att ta vaccin och 5-åringen var livrädd och grät redan innan vi kom in. Men personalen var så snälla och pedagogiska och fick verkligen barnen att känna sig lugna och delaktiga i det hela!
Rekommenderar verkligen!!

31. August 2024

Antwort von VaccinDirekt

Det gläder oss att höra och varmt välkomna åter Olivia! Vänliga hälsningar // VaccinDirekt

Extremt kunnig personal

Extremt kunnig personal, Alexandra

22. August 2024

Antwort von VaccinDirekt

Så roligt att höra och vi arbetar hårt genom vår VaccinDirekt Akademi för att hålla högsta nivån på kunskap och kompetens hos alla våra sjuksköterskor och läkare. Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar // VaccinDirekt & FästingBussen

Fick RS vaccin gravid i vecka 32

Fick RS vaccin gravid i vecka 32. Sjuksköterskan gav det fel, hon gav det subkutant (dvs i underhudsfettet) när det ska ges i muskeln. Lite inte på dem, dubbelkolla själva.

1. August 2024

Antwort von VaccinDirekt

Hej! Det stämmer att Abrysvo skall ges intramuskulärt och den kunskapen har våra medarbetare. Vänliga hälsningar // VaccinDirekt

Åldersförakt av snorkig läkare

Fick TBE 2 i Strömsbro 26.7 kl 15.00. Nämnde då att de misslyckats flera gånger ned att skicka utlovad sms-påminnelse, nu och tidigare. Jag är 80 år och snorkig läkare sa "att det gäller att ha mobilen på för att få sms". Jag har mobilen på dygnet runt, jobbar fortfarande och ogillar skarpt denna form av åldersdiskriminering. Bemötande verkar inte vara bästa grenen hos VaccinDirekt.

26. Juli 2024

Antwort von VaccinDirekt

Hej Robert! Stort tack för din feedback och för att du hjälper oss att bli bättre. Maila oss gärna på info@vaccindirekt.se så kan vi säkerställa att din uppsättning är rätt för att vi ska få lov att skicka sms till dig dvs att det är inlagt att vi har rätt att kontakta dig den vägen. Det är ett val som man måste göra av GDPR skäl. Vi har den stora förmånen att ha kunder som är allt från 1 år till 100 år och vill att alla ska känna sig varmt välkomna till oss och kommer att prata med våra kollegor som var på plats. Vänliga hälsningar // VaccinDirekt

Hela familjen nöjda

Vårt besök gick snabbt och smidigt på Götgatan. Vår ettåring fick två sprutor samtidigt i varsitt lår (dubbelstick) tack vare att två sköterskor hjälptes åt. Hon grät inte ens, aldrig hänt tidigare. Avledde med såpbubblor och fick en liten leksaksbil efteråt. Topp betyg!

29. Juli 2024

Antwort von VaccinDirekt

Det gläder oss att höra Safia och varmt välkomna åter!

BAvstår

Blir inte kund där, dom nekar kontanter.
Väljer vårdcentral istället.

19. Juli 2024

Antwort von VaccinDirekt

Hej Mats! Tråkigt att höra, men vi väljer att vara kontantfria för din och vår säkerhet. Vänliga hälsningar // VaccinDirekt

Fenomenalt!

Fenomenalt!
Micke på VaccinDirekt i Jönköping gjorde det väldigt enkelt för en barnfamilj att vaccinera sig. Med humor avledde han skickligt barnen som blev bekväma. När de kom in fick de själva välja plåster, hjälpa till att plåstra om mamma och pappa, sedan fick de efter sitt eget stick en liten present och ballong. De hade så mycket göra med att välja och hjälpa till att de i stort sett inte hann oroas av sitt eget kommande sick.
Rekommenderas!

10. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter Shingrix vaccination på Nordstan…

Efter Shingrix vaccination på Nordstan i Göteborg 29/6, fick jag påföljande natt den första karbunkeln. Efter en vecka med hemskt smärtsamma varbölder på vänster sida i ansiktet, knutor i halsen, smärta i vänster öra och kindben och efter att två sjuksköterskor gjort bedömning av bölder så tar jag mig till VaccinDirekt i Nordstan. Där blir jag bemött med milt engagemang. Ointresset över min belägenhet är depraverande och beskrivs först som biverkningar när jag poängterar att jag enligt undersökning av utbildad sjukvårdspersonal fått mig konstaterat ha bältros så ger VaccinDirekts mest kvalificerade personal enligt de närvarande omdömet att det säkerligen är en ren koincident. Det är enligt mig att vara direkt arrogant!

29. Juni 2024

Toppen bemötande!

5. Juli 2024

Antwort von VaccinDirekt

Det gläder oss att höra Klara och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar // VaccinDirekt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sveriges överlägset bästa vaccinationsbyrå!

Var inne och tog en TBE vaccination och det gick snabbt och smidigt som vanligt.

Har länge vaccinerat mig hos Vaccindirekt och jag tycker de ger mycket bra tips och rådgivning kring vaccin! Plus i kanten för appen där man kan följa alla vaccinationer tagna hos dem.

1. Juli 2024

Otrevligt bemötande för riskgrupp

När en person i riskgrupp som dessutom bär FFP3 för att undvika infektion ber om att er snörvlande och hostande sköterska ska bära munskydd förväntar man sig att bli bemött med respekt. Istället fick jag höra att några munskydd hade man minsann inte och inte heller var hon sjuk. Jag gick därifrån med olustkänslan att jag eventuellt blivit smittad av er personal. Kommer inte att återvända till er Nacka Forum mottagning, det är inte första gången er personal demonstrerar hur jobbigt de tycker det är att smittskydda personer i riskgrupp. Så ofräscht och infantilt beteende.

1. Juli 2024

Alexandra

Alexandra, hon är grymt bra!

13. Juni 2024

Antwort von VaccinDirekt

Vad roligt att höra. Varmt välkommen åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fästingbussen var ett rörigt skämt

Fästingbussen var ett rörigt skämt! Jag stod i kö vid pulpeten där en personal tog betalt. Jag skannade QR-koden på pulpeten och registrerade mig. När jag är framme börjar han ropa upp könummer och plötsligt är det en massa barnfamiljer före mig. På den lilla displayen intill bilen stod det inget om könummer, bara att jag skulle registrera via QR-koden.
Gick därifrån! Marieberg Galleria i Örebro.

7. Juni 2024

Antwort von VaccinDirekt

Hej Fredrik! Vad tråkigt att höra. När man registrerar sig via QR koden via sin telefon och gör sin hälsodeklaration klar så får man automatiskt ett könummer som ett sista steg. Detta mailas också till dig om du har lagt in din mail-adress och om du ger oss tillåtelse att kontakta dig. Då hamnar man i kölistan som våra sjuksköterskor och läkare sedan går efter. Beklagar om det inte fungerade för dig och hoppas innerligt att vi får förtroendet att välkomna dig igen till FästingBussen eller till vår mottagning i Krämarens Gallera - VaccinDirekt Örebro. Vänliga hälsningar // VaccinDirekt

Gå ALDRIG dit

Jag kommer ALDRIG att gå dit igen.
Åkte till VaccinDirekt i Lund, Botulfsplatsen med min son som inte direkt älskar sprutor. Det var drop in och inte särskilt många före. Men varje besökare spenderade ungefär 20 min eller mer i rummet. När vi väntat i en timme började de ropa upp en rad namn som inte var där. Jag och sonen frågade då ”när kan vi förvänta oss att få ta sprutan, vi har redan väntat över en timme och vi bor inte ens i Lund så vi behövde köra in. Fick då svaret ”det är 10 framför er”. Det var inte ens 10 i väntrummet och vi hade väntat absolut längst av alla. Jag sa då ”Det är inte så lätt att få med ett barn för att ta en spruta, det är många nu som inte kom trots att de blivit uppropade, vi har kört länge för att komma hit, det skulle ta er en sekund att vaccinera honom, hälsodeklaration och allt var klart och utan anmärkning.
Fick då svaret av den arroganta killen att ”Tyvärr, ni får vänta. Ni kommer i alla fall få sprutan innan vi stänger”. På en timme vaccinerades betydligt färre än 10 st och om det var 10 framför hade vi behövt spendera en hel dag där. Sonen var redan otålig och irriterad så jag sa tack och hej, vi kommer inte tillbaka. Min son sa ”heter detta ställe VaccinDirekt? Det är ju inte så?”. Mitt i prick. Bokade in oss på Vc istället för TBE vaccin. Betydligt bättre mottagande och en TBE spruta kostar hela 100kr mindre på VC.
Önskar att ingen gick på detta och gick dit. Och vem anställs egentligen? Arroganta människor som skickar hem ett barn som behövt stå upp och vänta över en timme?
Ni påstår att ni har erfarenhet av att vaccinera barn. Tydligen inte ett enda dugg.
På den tiden ni valde att tjafsa emot mig när jag snällt bad om att vaccinera honom då vi väntat så oerhört länge och många inte dykt upp hade ni hunnit vaccinera honom 10 ggr.
Det enda han nu har med sig av att ta vaccin är hur otroligt otrevliga, oflexibla och oprofessionella ni är.

6. Juni 2024

Antwort von VaccinDirekt

Tack för att din feedback och för att du delar dina synpunkter så att vi kan utvecklas och förbättras. Vi beklagar att vi inte kunde ge er den fina kundupplevelse som vi arbetar så hårt med att skapa och som vi är så stolta över.

Hos VaccinDirekt har vi både bokade tider och drop-in för att kunna erbjuda er kunder det upplägg som ni föredrar. Tyvärr hade vi ett antal inbokade reserådgivningar som tar tid för att medicinskt kvalitetssäkra vår rådgivning. Tackar som sagt för din feedback och vi ser över vår bemanning framöver så att vi kan säkra upp att vi kan välkomna drop in parallellt med de bokade tiderna. En rekommendation är, för den som känner olust kring själva vaccineringen eller om ni vill minska väntetiden, att boka tid istället för att välja drop in.

Vi kommer självklart omgående att prata med berörd medarbetaren då ett gott kundbemötande är av yttersta vikt för oss. Vi hoppas med ödmjukhet att vi får lov att välkomna er åter,

Vänliga hälsningar
// Camilla, Områdeschef VaccinDirekt Skåne

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr