uwv.nl Bewertungen 200

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat ging er niet mis, denk in de afgelopen 2 jaar 20 medewerkers gesproken en alle 20 zeggen ze iets anders. UWV gelooft liever een frauderende leugende werkgever die loonstroken en contracten sjoeme... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn ervaring met de klantenservice van het UWV is erg teleurstellend. Medewerkers geven regelmatig tegenstrijdige of onjuiste informatie en lijken dossiers niet goed te begrijpen. Daarnaast krijg ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte manier behandelen Bepaald spreken omdraaien Vervolg iemand leven niet denken Situatie bepaald voor leggen Niet denken aan vervolgen iemand leven Beseft uwv ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het UWV maakt een foutje inzake de loonheffing en dat moet recht worden gezet. Telefonisch contact gezocht en na een (**) wachttijd geholpen door een vriendelijke dame. Deze vertelde gelijk, nee h... Mehr ansehen

1. Bau & Fertigung

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Terrible

Terrible, if you end up dependent on them, expect many obstacles and a hard life. I got 2 lawsuits against them.
They refuse to provide service in English. Hang up calls. Apply credits which you never asked for, only to find out you owe the tax office money because of their intentional? bad work at UWV.

24. März 2021

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel voor deze achterbakse corrupte overheidsinstelling aka Bananenrepublieke instelling

Deze Nederlandse overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen WW die elke werkende Nederlander zelf ook nog eens opbouwt doormiddel van het betalen van je maandelijkse ww premie
speelt met je geld, houd je aan het lijntje maakt veel fouten en laat je heel lang wachten voordat je überhaupt geld gaat zien

walgelijk gewoon

18. Februar 2021

ongelooflijk

ongelooflijk. dom. dom . dom. ruim 3 weken bezig om een rekening nummer te wijzigen. pffff. letterlijk macht spel. totaal niet betrokken. niet mee denkend. altijd ander ene afdeling naar andere afdeling voor een simpel vraag of wijziging . lijkt er op dat overheid wilt op deze manier werk creëren voor een doelgroep.

16. Februar 2021

Ronduit slecht

Ronduit slecht, al 2-3 maanden aan het wachten op een document dat van belang is voor het recht op uitkering. De eerste keer dat ik belde was het onderweg met vertraging "door corona", de 2de keer was het nog maar net op 9 december (2 MAANDEN na aanvraag) verzonden. Ronduit onprofessioneel, "het is druk op deze dienst". Ja hoor.

14. Dezember 2020

legale criminelen!!

bah bah wat een corrupte organisatie is dit! elke andere zaak die ook maar half zo zou handelen als deze zou meteen in het nieuws staan en opgedoekt worden! maar niet uwv hoor laat ze maar lekker complete gezinnen de straat op gooien zonder greintje medeleven. wordt je gewoon gestraft om t feit dat je halverwegen een maand begonnen bent met werken en daardoor dus de berekening voor ww maar een kleine 600,- !!!! minder???... mensen goeie tip begin NOOIT HALVERWEGEN DE MAAND te werken want dat rekenen ze gewoon mee als je binnen en jaar moet stoppen..
dit soort instanties laten je gewoon walgen van hoe dingen geregeld worden als het woord geld er in voor komt....

9. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

is er iemand thuis bij het uwv, want ze vullen mijn papieren al jaren niet in.

Wel ik probeer al sinds 1 januari een papier te laten invullen zodat ik in orde blijf voor mijn uit betaling, wel je raad het nooit maar het is na al die jaren nog niet ingevuld, het is tientallen keer verstuurd, ik heb stuur het ook om de 2 tot 3 maand op naar hun maar ze moeten het enkel invullen en dan terug sturen, maar neen, mijn uitbetaling instelling heeft het ook al meerdere malen op gestuurd zelfs per aangetekende brief, maar geen reactie van het UWV uit.

Triestig.

En ja ik ken nog iemand en die probeerd al weken uitgeschreven te geraken, maar het uwv blijft maar eisen dat deze persoon ander werk gaan zoeken terwijl deze persoon de job van haar leven heeft.

Volg wie volgen kan. Triestig.

Een gouden raad aan de overheid doek deze organisatie op want ze veroorzaak enorm veel ellende en je moet er zijn om bepaalde dingen in orde te maken, je hebt geen andere keuze.

O ja, als je vanuit het buitenland je geld krijgt, dan is er geen mogelijkheid om je papieren op te sturen en je moet ingeschreven zijn als je iets in je werkmap wil door sturen. Maar dan vervalt je inkomen in het buitenland. Of je moet een fortuin uitgeven aan een systeem waar je je beveiligde mail en of bestanden kunt door sturen en ja het kost 7 euro per maand. Doe je dit niet dan is het maar via de post en dan reageren ze nog niet.

Sorry Nederland maar het stenen tijdperk is allang voorbij.

En ja het internet bestaat ook allang en ik ga mijn papieren niet met rooksignalen niet door sturen want de andere kant van de berg is er toch niemand aanwezig.

10. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr