Billedet på hjemmesiden oversælger varen. Jeg købte et såkaldt “ægte læder” urrem som ud til at være ok kvalitet, men i virkeligheden er den meget discount agtig. Stiv billig læder der ligner plastik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Købte en ny urrem og beskyttende folie til mit ur. Urremmen er jeg fint tilfreds med, men selve folien er ikke meget værd. Rengjorde glasset grundigt inden og alligevel er der luftbobler jeg ikke kan... Mehr ansehen
Bestilte en ur-rem (Men det giver vel næsten sig selv på dette site :) ) som kom frem i et almindeligt brev i post-kassen efter den tid som breve nu engang tager i vore dage. Fik den rem jeg havde... Mehr ansehen
jeg har tidligere i dag skrevet en kritisk anmeldelse af urrem.dk Den er hermed trukket tilbage, Problemet var at jeg bestiller på urrem.dk og bekræftelse kommer fra et andet firma og som spam. Da j... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kontakt os
Apple Watch rem
Fitbit rem
Garmin rem
Samsung rem
Alle modeller
Urrem.dk - Alt til dit smartwatch!
Hos Urrem.dk har vi samlet Norges største udvalg af remme og andet tilbehør til dit smartwatch. Hos os finder du derfor alt, hvad du skal bruge for at beskytte dit ur mod hverdagens slid i form af cover og skærmbeskyttelse, opladere, der sikrer, at batteriet altid er fuldt og uret klar til brug, samt masser af remme i forskellige materialer, farver og stilarter, der holder dit smartwatch både sikkert og stilfuldt på dit håndled.
Urrem.dk tilbyder:
Remme, cover, skærmbeskyttelse til og opladere til (næsten) alle smartwatches⌚
Lave priser på alle produkter💰
Hurtig levering på alle ordrer⚡
En hurtig og høflig kundeservice📞
Schweden
Hat 29 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
jeg har tidligere i dag skrevet en kritisk anmeldelse af urrem.dk
Den er hermed trukket tilbage, Problemet var at jeg bestiller på urrem.dk og bekræftelse kommer fra et andet firma og som spam. Da jeg ikke kender det pågældende firma, sletter jeg "spammen" hvilket det ikke var. Afsender hed nu strapshop, derfor misforståelse. Men det er dårlig kommunikatiom
Det er snart en uge siden, jeg bestilte en urrem, men har ikke modtaget den endnu. Når jeg går ind og sporer den, står der bare, sidst opdateret den 7/10, og nu har vi den 11/10.
Pengene er længe trukket. Gad vide om jeg får den.

Antwort von Urrem
Jeg korrigerer min tidligere anmeldelse. Mail svar røget i spam. Alt godt.
Jeg har ikke modtaget varen endnu, men det forventer jeg at gøre.

Antwort von Urrem
Købt en reservdel til et Suunto ur. Da den kom, viste det sig, at den ikke passede til mit ur. Det tog noget tid til at få kontakt til kundeservice da deres svar på mine mails havnet i min spam. Men efter vi endelig fik hul igennem, så var de rigtige gode til at håndtere det og fik sendt en erstatning. Den har jeg lige modtaget og det passer perfekt. Lidt uheldigt ift. den oprindelige vare og min spam box, men rigtig god kundeservice :-)

Antwort von Urrem
Produktet virker til at være i fin kvalitet, til pengene. Desværre var leveringstiden helt vildt langsomt, og lever ikke op til 2-6 hverdage, som der står på hjemmesiden. Jeg fik min ordre efter 14 dage, præcist. Alt i alt, fin Webshop, hvis man kan vente lang tid på sin ordre.
Tak så kom remmen det varede længe, men den er fin og passer
Efter 10 dage har jeg stadig ikke modtaget varen og har intet hørt fra dem ud over hvordan jeg bedømmer dem
Svindel
De har trukket penge uden at sende min vare. De svarer ikke på mails eller telefon. Hold jer langt væk fra dette firma.
Svar til Urrem.dk
1. Pengene blev trukket d.16.7 og varen er ikke modtaget. Der står at I sender fra Danmark. Så lang tid tager det ikke at sende! Hvis varen er forsinket, så må I jo ikke trække pengene alligevel. Det er svindel.
2. Der står intet om at jeres telefon er lukket pga ferie. Man bliver guidet videre til engelsk talende kundeservice og til sidst kommer en besked om at nummeret ikke er i brug.
3. Jeg har ingen mail modtaget fra jer.
Svar igen: Sjovt som man sagtens kan få jer i snak, når vi er på Trustpilot.
Jeres hjemmeside hedder urrem.dk. Der står intet om ferie under kontakt.
I trak pengene for 8-9 dage siden og har intet modtaget. Hvordan hænger det sammen?

Jeg har aldrig modtaget min ordre som jeg bestilte d. 5/7
Ikke bare en lang, nej en rigtig lang leveringstid. Jeg fik en e-mail den 26.juni, at ordren nu var afsendt. Leveringstiden er 2-6 dage (hverdage fik jeg senere oplyst). Idag, den 11. juli modtog jeg ordren. Det er simpelthen en for dårlig levering.
Til gengæld fik jeg kontaktet deres serviceafdelingen flere gange og det var en positiv oplevelse. Hurtigt svar og man vil gerne hjælpe.
Til sidst lidt om varen. Urremmen jeg købte ser rigtig fint ud og er godt forarbejdet. Den er jeg tilfreds med.
Så hvis man er ligeglad med en lang leveringstid kan jeg anbefale urrem.dk - men så længe det firma ikke kan garantere en leveringstid på 1-2 dage vil jeg ikke købe her igen.
Jeg syntes det er fint med 1 uges forsendelse. Det er jo postnord der står for det 😉
Lang leveringstid. Har endnu ikke modtaget min pakke. Bestilte onsdag, og i dag er det tirsdag.
Bestilte en urrem til Pixel 2 d.26. juni. Er stadig på vej uden information om forventet leveringstid på min adresse. Nu skriver vi d. 2. juli. Stadig intet nyt.
Er ikke udelt begejstret.
Bestil en urrem d. 19.6 fik hurtig en besked at den var tilsendt.
Har nu skrevet 4 gange til dem da jeg ikke kan få fat i firmaet.
Lad vær med at bestille derfra.
Det er et fup firma👎
Bestilte en urrem 20.6.24 - endnu ikke modtaget trods de skriver levering 2-6 dage.
Rykkede og fik bare svaret, at den var afsendt.
Men pengene blev lynhurtigt hævet.
Troede det var et dansk firma, når .dk, men autosvar på engelsk og kundeservicesvar på svensk.
Manglende service og dårlig leveringsinfo
Bestiller en vare der er på lager og efter betaling er den lige pludselig ikke på lager længere. Det er også lige pludselig et andet firma man betaler til.
Jeg sender straks en mail og vil ophæve købet men ordren bliver bare ekspederet videre..:
My order haven't arrived yet. I ordered it on Monday 24.06.24, today is Saturday and there is nothing. According to the website it should have arrived at least on Friday.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.