Goed werkende webshop, mooie urnen om uit te kiezen. Fijn dat de details en opties zoals afmetingen duidelijk vermeld staan en daardoor in 1x de juiste keuze gemaakt. Snelle, nette levering! Bedankt v... Mehr ansehen
Zo ontzettend blij met de goede service! Het is bij mij lastig om pakketjes veilig te laten leveren en na een mailtje gestuurd te hebben werd er een perfecte oplossing gevonden door het team van Urnen... Mehr ansehen
Enkel lof voor de medewerkers, service, diensten en producten van Urnencenter. De prachtige urn werd door PostNL stuk afgeleverd (door een fout van Post NL). Urnencenter heeft dit (terwijl dit niet... Mehr ansehen
Het persoonlijke bericht ter ontvangstbevestiging was erg fijn. We hebben de prachtige urn, goed veilig verpakt mogen ontvangen.
Über Urnencenter
Vom Unternehmen geschrieben
Gratis verzending
Wij rekenen geen verzendkosten.
Achteraf Betalen
Eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen.
Klantvriendelijk
Voor vragen en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
Over Urnencenter
* Gratis verzending.
* Veilig winkelen met SSL verbinding.
* Achteraf betalen.
* 100% niet goed geld terug.
* Altijd 30 dagen bedenktijd.
Voor een gericht advies kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@urnencenter.nl. Bekijk het gehele assortiment op Urnencenter.Kontaktinformationen
Europalaan 22, 3526KS, Utrecht, Niederlande
- klantenservice@urnencenter.nl
- urnencenter.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Het waren mooie urnen.
Het waren mooie urnen.
Goed verpakt en snel geleverd.
De urne was zeer degelijk ingepakt en…
De urne was zeer degelijk ingepakt en redelijk snel geleverd. Ze zag er net zo uit als op de site.
Urn couple with heart bronze
Was a beautiful urn that we both choose and it will perpatuate forever a memorie to the family and us in the future together. Beautiful art work
De bestelde mini-urn is erg mooi
De bestelde mini-urn is erg mooi. Voldoet zeer zeker aan de verwachtingen. Het werd goed verpakt afgeleverd. En razendsnel. Complimenten!
Fijn geholpen in deze verdrietige…
Fijn geholpen in deze verdrietige periode. We hebben een prachtige RVS urn besteld bij Urnencenter. Goede en snelle communicatie via de mail over het plaatsen van de gravure. We zijn erg blij met het resultaat. Kan Urnencenter zeker aanraden.
De urnen waren heel mooi.
Ben zeer tevreden met de snelle…
Ben zeer tevreden met de snelle levering van de mooie urn voor mijn vriendin. Bedankt voor de goede service. Groetjes Willy
Roodborstje mini urn
Roodborstje mini urn was precies zoals ik had verwacht, heel erg mooi en lief. Snelle levering en netjes verpakt.
Bezoekadres klopt niet
Jammer dat het bezoekadres van Urnencenter niet correct is.
Op de website staat vermeld:
Bezoekadres Urnencenter
Europalaan 22
3526 KS, Utrecht
Nederland
Hier staat een oude en vervallen pand waar niemand aanwezig is.
Ook wordt er niet gereageerd op mail die wij hebben gestuurd.
Uiteindelijk via website besteld en ontvangen.

Antwort von Urnencenter
Wij hadden vanaf begin ag al deze urn…
Wij hadden vanaf begin ag al deze urn op het oog.
We hebben hem besteld en binnen gekregen.
Super mooie urn en heel goed verpakt!
Een woord super
Iemand gaat boeten.
Hier een mooie urn in druppelvorm…
Hier een mooie urn in druppelvorm besteld ik moest een weekje wachten.super goed verpakt aangekomen.ik raad deze site zeker aan.
Angelique Allaart
Onprofessioneel verzonden
(ook naar urnencenter verzonden, iets korter, en al excuses gekregen. Toch plaats ik dit):
Allereerst, de urnen lijken op het eerste gezicht van prima kwaliteit.
Maar over de levering ben ik niet echt te spreken. Na een nette en persoonlijk ogende bestelbevestiging kreeg ik later ook een bevestiging van verzending, van een `West decor NV' in België. Het was toeval dat ik die mail opende, want er stond niets in over wat er verzonden werd, of namens wie. Ik heb de connectie aangenomen door hen te Googlen.
Vervolgens ontving ik een gebruikte doos (van Tena incontinentiemateriaal nog wel), die niet goed dicht kon en dus met wat plakband min of meer was dichtgemaakt. Deze doos was volgepropt met stukken wegwerp-plastic, alsof ik iets van een particulier op marktplaats had gekocht.
Dit verwacht je niet bij iets wat nogal een emotionele lading heeft, en ook niet perse goedkoop is. Ik kreeg niet het idee dat het object waar ik mijn partner in moet gaan bewaren met al te veel respect is behandeld.
De in die doos aanwezige originele dozen (gestickerd door 'limitless digital' en made in India) waren gelukkig wel stevig en passend, en de producten daarin waren netjes verpakt.
De urnen zelf lijken prima, en zijn snel genoeg geleverd. Het totaal onprofessioneel omdozen van gevoelige spullen is ongetwijfeld gedaan door een ongeinteresseerde tussenpartij. Ik moet dat helaas toch Urnencenter zelf aanrekenen, daar doe ik tenslotte zaken mee.
Ik ben benieuwd of ik na de excuses nog iets hoor, tot nu toe heb ik betere ervaringen met dropshippers gehad.

Antwort von Urnencenter
Snelle levering.
Klantenservice
Mooie urn, snelle levering, maar de bijbehorende pinnetjes om de urn te sluiten pastten niet volgens het uitvaartcentrum die de uitvulling verzorgden.
Meermaals contact gezocht met Urnencenter maar deze zijn niet te bereiken op telefoonnummer, klachtenformulier en 2 emailadressen. Ook de beloofde reactietermijn van 14 dagen is al overschreden.
De urn staat nu al een maand ongesloten..
Prachtige urn
Prachtige urn, als aandenken aan mijn dierbare hond. Een waar kunstwerk ♥️
Urn besteld
Alles keurig geleverd , goed beschermd aangekomen , absoluut geen klacht
Het is een mooie urn
Het is een mooie urn. Toen die aankwam in de post was de sokkel kapot, maar die hebben zij probleemloos vervangen.
Mooie glazen mini urn
Na het bestellen van de mini urn, kwam deze met een paar dagen binnen. De glazen blauw/groene, iets doorzichtige druppel. In het echt mooier dan op de foto.
Troostend.
Troostend.
Twee mooie urnen besteld voor de as van mijn moeder. Prachtige vormgeving en kwaliteit!
Een mooi kunstwerk met troostende waarde.
Ben er superblij mee, mijn moeder is weer thuis........
Dank!
Manu
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.