Supertrevlig service, dessutom snabbt fixat! Alltid jättesnabb på att svara på mejl också. Punkan ett minne blott och dessutom en del åtdragna skruvar k övrigt. Tack för superbra service!
Das sagen Bewerter
Följande omdöme gäller min Elsparkcykel. Kundbemötande 5/5 (Erfaren personal, gav flera bra råd och tips) Service 5/5 (Fick bra information om produkten och fick välja mellan flera alternati... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som även ger dig bra tips & råd. Kanske lite väl höga påslag för däck & slang men någonstans ska ju pengarna in. Helt klart värt det ändå. Har man en gång pro... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
🔧 Urbancorner Verkstad - Vi lagar och säljer elsparkcyklar 📍Verkstad i centrala Göteborg📍
Kontaktinformationen
Schweden
- urbancorner.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fint bemötande
Fint bemötande. Kunnig personal.
Elsparken kunde varit laddad när jag hämtade ut den. Det hade varit pricken över i!

Antwort von Urbancorner
Otroligt grym & professionell service!
Otroligt grym & professionell service!
Bytte till PMT däck och fick update varje dag med professionell service där de löste alla problem som rundade skruvar som en klackspark!
Fick även notis om att mina bromsklossar var slut vilket jag också uppskattar som nu fungerar perfekt samt även bromsskivan korrigerad som rullar inte glappar alls!
Rekommenderar Urban Corner till alla som vill ha trygg, professionell & snabb service till bästa pris!

Antwort von Urbancorner
Trevligt bemötande och bra service

Antwort von Urbancorner
Fick tips av en kompis att besöka er…
Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekräfta att det stämmer. Jag ville sätta på släta däck istället för mönstrade och fick se ett litet urval från sortimentet o vi kom sedan överens om vilka det ska vara och jag är supernöjd. Jag hade en mycket bra känsla när jag gick därifrån tack vare proffsig service och skotern går superfint med nya däcken helt annan känsla.

Antwort von Urbancorner
God service och snabba är dom också!!
God service och snabba är dom också!!
Väldigt kunnig och tillmötesgående i ditt bemötande.
De säger som det är och är inte bara ute efter att sälja sina saker och produkter utan jobbar så att jag ska få ut det bästa av min skoter!!
Rekommenderar dom starkt!!

Superbra service
Superbra service, verkligen! Tog 2-3 timmar innan styre, däck och stänkskydd var utbyta! Tack!

Snabba med suverän service
Snabba med suverän service!
Rekommenderas varmt.

Antwort von Urbancorner
Jag är mycket nöjd med erat jobb med…
Jag är mycket nöjd med erat jobb med mina skotrar. Tack så mycket 🙂

Otroligt bra kundservice
Otroligt bra kundservice! Snabba och kunniga. Kan starkt rekommendera!!!

Antwort von Urbancorner
Finns inga bättre inom denna branschen
Finns inga bättre inom denna branschen! Ärliga, raka och utmärkt service! Alltid lika nöjd efter många år som kund!

Väldigt trevliga tekniker
Väldigt trevliga tekniker, bra pris på skifte av däck på scooter. Hjälpsamma, gav tips. Bokade på kvällen och fick hjälp direkt när dom öppnade. Kan rekommendera 100%

Bra bemötande
Bra bemötande, tydlig kommunination och rimliga priser. Allt bra.

Väldigt bra service
Väldigt bra service, snabba på att återgälda felen, plus att dom är väldigt prisvärda. Mvh nöjd kund

Antwort von Urbancorner
Bra reparation och kommunikation.
Bra reparation och kommunikation.

Ni är grymma
Ni är grymma. Fixar allt. Superbra bemötande. Bästa läget i stan.

Antwort von Urbancorner
Härliga killar med en klar och tydlig…
Härliga killar med en klar och tydlig passion för vad dom gör.

Fantastiskt ställe
Fantastiskt ställe! Modernt system, hjälpsam och proffsig personal, humana priser, snabb service (klart på några timmar). Enda nackdelen är att det är lite svårt att komma dit med bil. I övrigt suveränt ställe!

Snabba och pålitliga
Snabba och pålitliga. Hör av sig om de upptäcker något de tycker bör åtgärdas.

Antwort von Urbancorner
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.