UpperSales Recruitment Bewertungen 15

TrustScore 4 von 5

4.1

1. Personaldienstleister

Vom Unternehmen geschrieben

Werving en selectiebureau voor sales professionals binnen de functies: inside sales en accountmanagement. Ben je op zoek naar een vacature als accountmanager of inside sales medewerker? Meld je dan bij ons aan!

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

15 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

communicatie niet naar verwachting

Helaas merkte ik dat de communicatie niet naar verwachting ging. Niet teruggebeld worden en via mail ook geen gehoor

23. Juni 2025

Ha Daley,

Dank voor je bericht en je eerlijke review. Jammer om te horen dat je de communicatie als onvoldoende hebt ervaren dat nemen we serieus en we bespreken dit intern om van te leren.

Als het goed is, heb je een terugkoppeling per e-mail ontvangen. Wellicht is deze in je ongewenste e-mail terechtgekomen. We begrijpen dat een afwijzing nooit leuk is om te krijgen en hadden je hier beter in mee willen nemen.

Alle succes gewenst!

Groeten,
Joar

UpperSales

Vanaf het eerste contactmoment voelde het goed! De communicatie met UpperSales was duidelijk, snel en vooral persoonlijk. Ik voelde me echt gezien tijdens de hele procedure. Wat ik vooral waardeerde, was de oprechte betrokkenheid en het meedenken — je merkt gewoon dat ze niet zomaar iemand willen plaatsen, maar echt kijken naar wat bij jou past.

Dankzij UpperSales heb ik nu een nieuwe baan waarin ik met plezier aan de slag ga. Superblij met de hulp en begeleiding!

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe stap in zijn carrière!

8. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas niet goed

Onlangs een gesprek gehad met Joar. Het was een prettig gesprek en ik had het gevoel dat zij goed begrepen wat mijn ambities op dit moment zijn ivm de gezinssituatie. Helaas bleek achteraf het tegenovergestelde en had ik erg het gevoel dat zij zich alleen maar vasthielden aan mijn CV en dus totaal niet naar mijn verhaal geluisterd hebben. Erg jammer en een zeer gemiste kans.

2. April 2025

Antwort von UpperSales Recruitment

Ha Dagmar, jammer om te horen! Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren. Deze negatieve review verbaasd mij dan ook omdat het niet gaat over onze dienstverlening, maar een uitkomst van een procedure. We hebben een selectie gemaakt uit 10 kandidaten en helaas is er daarom geen vervolg gekomen. Bij solliciteren horen (soms) ook afwijzingen, ik hoop dat je dat begrijpt. Ondanks dit wens ik je heel veel succes en gun ik je een passende baan! Ik weet zeker dat je die gaat vinden. Groeten, Joar

Goed gewerkt

Erin heeft een goeie en persoonlijke aanpak.
Goed naar verschillende partijen gekeken en uiteindelijk een match gevonden

24. April 2025

Antwort von UpperSales Recruitment

Wat geweldig om te horen Sebas! Ontzettend bedankt voor je mooie review en heel veel succes met je baan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijke begeleiding naar de juiste baan

Joar heeft me geweldig geholpen bij het vinden van een baan die echt bij mij past. Hij luisterde goed, dacht actief mee en stelde precies de juiste vragen. Door zijn betrokken en persoonlijke begeleiding voelde het hele proces ontspannen en vertrouwd. Ik ben superblij met de baan die ik dankzij hem heb gevonden.
– Antoinette

11. April 2025

Wat een mooie woorden, Antoinette – dankjewel! 🙏

Het was een feestje om jou te begeleiden. Jouw positieve energie en open houding maakten het traject extra fijn. Ik wens je heel veel succes én plezier in je nieuwe baan – ik twijfel er geen seconde aan dat je daar helemaal op je plek zit!

Groeten,
Joar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uppersales Recruitment heeft mij binnen…

Uppersales Recruitment heeft mij binnen 2 weken geholpen met het vinden van mijn baan. De communicatie was super en ben zeer tevreden over hoe het proces is verlopen.

30. Januar 2025

Antwort von UpperSales Recruitment

Bedankt voor je mooie review, we vonden het leuk om je te helpen aan je nieuwe baan! Groeten van Erin

Positieve ervaring

Mijn ervaring met Uppersales was erg positief. Het gesprek met de recruiter verliep soepel en prettig. Hoewel de huidige vacature qua beschikbare uren niet helemaal bij mij paste, gaven ze direct aan dat ze me op de hoogte zouden houden van andere mogelijkheden. De recruiter luisterde goed naar mijn wensen en stelde de juiste vragen. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan!

14. Januar 2025

Antwort von UpperSales Recruitment

Bedankt voor je positieve review!

Top ervaring

Uppersales biedt uitstekende ondersteuning voor sollicitanten. Fijn contact en waardevolle coaching. Aanrader!

23. Oktober 2024

Antwort von UpperSales Recruitment

Bedankt voor je mooie woorden Hendrik! We zijn blij dat we je goed hebben geholpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aanrader voor het vinden van je nieuwe uitdaging

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met UpperSales Recruitement. Het contact was zowel prettig als professioneel, wat de samenwerking zeer aangenaam maakte. Bovendien beschikt de recruiter over een sterke mensenkennis, waardoor er snel een passende match werd gevonden. Al met al kan ik UpperSales Recruitement van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

28. August 2024

Antwort von UpperSales Recruitment

Hoi Max, bedankt voor je mooie 5-sterren review! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Heel veel succes en plezier gewenst in je nieuwe baan, we zijn ervan overtuigd dat je het geweldig gaat doen! 🚀

Super vriendelijk!

Joar is heel behulpzaam en super vriendelijk!

27. Mai 2024

Antwort von UpperSales Recruitment

Dankjewel Amy! 🌟 Bedankt voor je mooie review.

Hele goede ervaring met UpperSales

Hele goede ervaring met UpperSales. Joar neemt echt de tijd om naar je te luisteren.

6. Juni 2024

Antwort von UpperSales Recruitment

Wat een fantastische beoordeling Matilde! 🥳 We zijn blij dat we je verwachtingen hebben overtroffen. Dank je wel! 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Joar heeft mij ontzettend fijn geholpen…

Joar heeft mij ontzettend fijn geholpen gedurende het gehele traject! Ik ben super tevreden. Zo liep de communicatie ontzettend soepel, Joar hield mij constant op de hoogte en ik kon met elke vraag terecht. Kortom, een hele fijne ervaring!

20. Mai 2024

Antwort von UpperSales Recruitment

Goed om te horen Ikram! :D Blij dat we je hebben kunnen helpen aan een nieuwe uitdaging. Heel veel succes.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Top gozer

Zelf niet geplaatst door Joar. Maar hij heb mij uitstekend geholpen met bespreken van andere vacatures en zijn eerlijke mening hier over geven. Top gozer!

30. Mai 2024

Antwort von UpperSales Recruitment

Bedankt voor je mooie review Melvin! En fijn dat je wat aan onze tips en adviezen hebt gehad.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr