Jeg synes den person der hjalp mig var god til at vende tilbage med svar jeg kunne bruge, og nu virker det for mig, så det er jeg meget glad for:).
Unternehmen hat geantwortet
Har videresolgt et stk billet til Fyrfest 2025 i Viborg, men ikke modtaget pengene endnu, selvom de skriver der vil gå ca 5 hverdage. Hej Vi kunne desværre ikke foretage en betaling på dit Fan t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vil gerne rose jeres medarbejder Agnete. Jeg har været i dialog med hende for jeg startede med at have 3 billetter til Patina og ønskede at flytte pladserne, så jeg kunne købe 5. Jeg havde i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde billetter til Christopher koncerten. Ville gerne videre sælge dem. Når jeg prøvede stod der jeg ingen billetter havde der passede den mail de var sendt til. kontaktede kundeservice der var 2 dag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
United Tickets er en billetformidler med base i København – og din genvej til uforglemmelige kulturoplevelser i både Danmark og udlandet. Hos os handler det ikke bare om billetter, men om oplevelser, du vil huske. Vi gør det nemt og trygt at sikre dig adgang til koncerter og events. Har du spørgsmål, eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på support@unitedtickets.dk eller via vores kontaktformular: https://www.unitedtickets.dk/kontakt-os
2300, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Efter en fin forever Festival i Viborg har jeg skrevet til United Tickets for at få en Hotel kvittering på det betalte ophold (2 værelser på Peak12), til brug for en refusion hos hotels.com.
Jeg har henvendt mig via deres hjemme side men modtager ikke noget svar retur, lidt ærgerligt når man har betalt for meget og kun mangler en kvittering fra dem.

Antwort von United Tickets
Har videresolgt billet gennem United Tickets den 4. maj. Billeterne blev solgt næsten øjeblikkeligt, men trods gentagen forsøg på at få pengene udbetalt, er det ikke lykkedes, og kundeservice er virkelig ikke til meget hjælp. Det virker mest som om, at de forsøger at holde en hen uden egentlige løsninger. Så man står tilbage med en følelse af, at United tickets er et scam, der ikke er interesseret i at yde en tjeneste, men blot få folk til at købe og sælge billetter, hvor United Tickets så kan beholde alt.

Antwort von United Tickets
Deres ordresystem er ikke velimplementeret, og jeg fik en fejl efter at have betalt med MobilePay. Jeg vidste dermed ikke, hvorvidt min ordre var gået igennem før noget tid efter, og er stadig usikker på, om de har trukket mere, end de bør. Det er umuligt at komme i telefonisk kontakt med dem, hvilket slet ikke holder, når man ikke laver et tilfredsstillende ordreflow.

Antwort von United Tickets
Jeg har købt 2 billetter til fyrfestival i Viborg - da der opstod fejl via MobilePay og den ikke blev gennemført stod der at jeg skulle prøve igen - det forsøgte jeg 3 gange men gav til sidst op.
Pludselig blev der trukket 6000 kr på min konto og jeg har modtaget billetterne
Man kan ikke komme i kontakt med united ticket de svare ikke og man kan ikke ringe - nu står jeg så med 6 billetter og en sommer der er ødelagt pga de har trukket de penge
Jeg køber aldrig noget der igen og kan på ingen måde anbefale at købe igennem dem

BØVLET OG UGENNEMTÆNKT.
Jeg har sat min billet til Tinderbox til salg gennem dem, da det er hvad arrangøren anbefaler.
Ud over, at brugeroplevelsen ift. oprettelse er VIRKELIG dårlig, hvor man skal taste mail ind flere gange og telefonnummer, navn og alt muligt -igen og igen... Så er det frustrerende, at ens billet det ene øjeblik står til salg og det næste øjeblik "billet ikke tilgængelig". Det er virkelig en dårlig brugeroplevelse.
Da billetten er sat til salg nu via dem -og de kunne se den i deres system, så ved jeg ikke om jeg kan videresælge min originale billet privat eller om den QR kode er slettet fra systemet.
EN MEGET DÅRLIG OPLEVELSE:
Har købt 2 x billetter til Forever Festival (2500 kr.), men billetterne er aldrig kommet på mail til trods for at pengene er trukket fra min konto. Jeg har skrevet og gjort opmærksom på problemet, men får bare et autosvar, at de beklager den tekniske fejl og at jeg skal købe nye billetter og vente på at få refundereret de andre. Det tør jeg ikke efter at have læst alle de dårlige anmeldelser herinde...! Der er intet telefonnummer, man kan ringe til og mailsvar er autogenererede. Køber aldrig via United Tickets igen!

Antwort von United Tickets
Jeg har skrevet til dem 3 gange da jeg ikke har modtaget min billet og jeg har betalt og penge er trukket. De svare mig ikke.
Lavede en fejl med overførslen af en billet, kundeservice var super hjælpsom og fik annulleret billetten så jeg kunne overføre til rette person

Antwort von United Tickets
Har forsøgt at sælge mine billetter til tinderbox.
Hjemme siden er ulogisk og servicen er piv ringe. Hvis man vil påtage sig det ansvar at videreformidle et sikkert salg af koncert billetter, må man gøre med overbevisning.

Antwort von United Tickets
Virkelig besværligt at sælge billetter igen. Jeg måtte opgive og sælge privat.
(I mit tilfælde ealybird billetter til NorthSide som jeg købte til en lavere pris umiddelbart efter sidste års festival. Den aktuelle dagspris kan man ikke få)

Antwort von United Tickets
Er lige blevet svindlet for 3500. - ALDRIG BENYT DENNE HJEMMESIDE, DET ER SVINDEL.

Total svindel
Mig og min veninde har købt to billetter vi har ingen billetter fået og mistet 4800 kr
Kundeservice er mega ringe og ikke existrende svare ikke når man skriver😡😡😡😡
Dette er total uacceptabel og mega svindel de er kun ude på at stjæle dine penge ville kraftigt Anbefale ikke at købe igennem denne hjemmeside da de ikke har nogen gode intensioner
Det eneste vi ønsker er at få vores penge igen som de har stjålet fra os😡

Totallll svindelll hjemmeside
Vi har kontaktet kundeservice og får ingen svar tilbage. Vi er blevet svindlet for 4800kr hvordan kan det overhovedet været lovligt at fører hjemmesiden!! Ren svindel og bedrag. Vi står nu og mangler 2 billetter og 4800kr som er blevet svindlet væk fra os!!! Det her er ikke acceptabelt… aldrig benyt jer af den her hjemmeside som kun er ude på at stjæle jeres penge… vi opfordre alle til aldrig nogensinde at benytte siden!! Vi vil bare gerne have vores penge tilbage!!!!

Antwort von United Tickets
KÆMPE fejl på deres hjemmeside for videresalg
Jeg har sat mine billetter til en festival til videresalg på United Tickets hjemmeside ved en fejl. MEN selvom der skulle være en mulighed for at slette mit opslag med videresalg (som jeg iøvrigt ikke er i kontrol over), så virker denne funktionalitet ikke! Der er mulighed for at klikke på "Slet", men det virker ikke! Jeg herinde se, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet dette. Utroligt ringe at en så basal fejl ikke er rettet endnu.
Det har kostet mig min billet på 2135kr til musik i lejet, og jeg har nu ingen mulighed for at deltage i den nu udsolgte festival. Intet mindre end elendigt.
For at det ikke skal være løgn er deres kundeservice også fuldstændig umulig at få fat på. Gik så langt at jeg måtte kontakte ansatte gennem linkedin, og ingen af dem var interesserede i at hjælpe mig. De sendte mig i stedet bare et link til kundeformularen.
Dårlig hjemmeside, dårlig service, og deres fejl har kostet mig min billet til en udsolgt festival.

Antwort von United Tickets
Jeg har sat mine billetter til en koncert til videresalg på United Tickets hjemmeside, men jeg har nu solgt dem i privat regi. MEN selvom der skulle være en mulighed for at slette mit opslag med videresalg (som jeg iøvrigt ikke er i kontrol over), så virker denne funktionalitet ikke! Der er mulighed for at klikke på "Slet", men det virker ikke! Jeg herinde se, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet dette. Utroligt ringe at en så basal fejl ikke er rettet endnu.

Antwort von United Tickets
Skulle köpa biljetter till Hov1 konsert, allt var kaos, man köper biljetter och pengarna dras och sen står det att köpet avbrutits trotts att det egentligen inte gjort det, står att man ska få biljetterna inom 1 timme på mailen vilket inte sker, folk försöker kontakta dom men får inget svar och sen fick vi våra biljetter nästan 30 timmar senare och det är fortfarande folk som inte fått sina biljetter och de säger att de håller på att lösa problemet men de gav inte ut information om att man kommer få biljetterna förrän flera timmar efteråt när folk redan köpt nya, allt med dom är dåligt, dåligt planerat, dålig information
Köpt 2 biljetter för 1,5 timme sedan men fortfarande inte fått dom på mejlen.
Rigtig dårlig oplevelse. Undgå United. Jeg købte 3 billetter til en koncert, som jeg desv blev nød til at sælge igen. Jeg satte dem til salg på United Tickets re-sale platform. Da jeg satte prisen for højt ville jeg sænke den. Det kunne jeg ikke, og kunne heller ikke slette annoncen. Jeg kontakede derfor United, som efter flere dage slettede annoncen. Nu satte jeg den til salg igen, billigere. Dog solgte jeg i mellemtiden billetten privat. Nu kunne jeg IGEN ikke slette annoncen. Jeg kontaktede United, men fik ingen respons (stadig ingen respons 6 dage senere). På dagen for koncerten blev billetterne solgt - nu var de altså solgt 2 gange pga Uniteds ikke-fungerende platform og manglede respons. Det er simpelthen for dårligt at jeg skal ligne en svindler fordi United ikke har styr på deres ting. Plus alt den tid jeg nu har brugt på at skrive til United flere gange, koordinere med købere og på Uniteds platform. Ovenikøbet tabte jeg penge da de blev solgt billigere på Uniteds platform end jeg solgte privat... Guderne skal vide vi kunne bruge gode billetsalgsalternativer, men United er dårligt OG med høje gebyrer.
Fuldkommen umuligt at få fat i kundeservice, jeg vil gerne slette min Fan to fan annonce men siden fejler og lige præcis den knap virker ikke, så hvis jeg sælger billetterne privat kan jeg risikere at nogen køber mine billetter via annoncen. Jeg har skrevet 5 gange via deres link og intet svar. Jeg vil gerne sælge mine billetter billigere end hvad jeg først havde sat dem til, men det er helt umuligt, virkelig ærgerlig service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.