UnikaHaver formåede at lytte til vores ønsker og kom med nogle rigtig brugbare løsninger. Det hele var let. Vi optog en video hvor vi gik rundt og forklarede lidt om vores have. Og et par dage sene... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har oplevet en høj grad af professionalisme, dedikation, viden og kreativitet. Knud Bundgård fra unikahaver har uden tvivl designet de rammer og udtryk der passer til vores hjem. Den stor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De VARMESTE anbefalinger. Jens Peter sprang hurtigt på opgaven med kort deadline og fangede trods det vores ønsker og byggede på derfra. Vi blev perfekt vejledt og blev tilpas “udfordret”. Det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havearkitekter tegner haveplaner og indretter uderum. Alt fra haveskitser, til havedesign i 3D eller 2D som havetegninger. Kontakt en havearkitekt fra unikaHaver.dk og få haveinspiration sammen med din egen private havekonsulent.
Strandvejen 150, 8300, Odder, Dänemark
Havde et dejligt virtuelt besøg i vores have af havekonsulent Knud Bundgaard. Fik masser af gode råd til opstamning/beskæring af værende planter og forslag til nye. Det virker mere overskueligt at skulle igang, når der er noget konkret at gå frem efter. At vi kan beholde de planter vi har i stedet for at skulle udskifte det hele. Stor tak herfra 🤗

Antwort von unikaHaver.dk
De varmeste anbefalinger til havearkitekt Jens Peter fra Unika Haver. Han blandede vores idéer og ønsker med sin egen professionelle indgangsvinkel, og det endte med en have, vi aldrig selv ville være nået frem til.
Vi er særdeles tilfredse med forløbet (som var digitalt grundet Covid19) og glæder os så meget til at komme i gang med vores nye have :-)

Antwort von unikaHaver.dk
Den digitale "havevandring" fungerede rigtig godt. Vi fik nødvendig inspiration til de ønskede ændringer i haven og har efterfølgende kunnet bruge den digitale haveplan, selvom vi ikke er opvokset med teknologien.

Antwort von unikaHaver.dk
Havetegningen og sparringen levede helt op til forhåbningerne. Vi er kommet fred til en havetegning vi ikke selv kunne være kommet på, og føler os godt klædt på til at gå i gang. Det hele blev klaret digitalt - til min overraskelse fungere det rigtig, rigtig godt. De varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von unikaHaver.dk
Vi har ikke rigtigt grønne fingre... Men vi har øjne (heller ikke grønne) og kunne se, at vores have - efter 20 års forsømmelse - trængte til en ordentlig overhaling. Men hvordan? Vi kom i kontakt med Unikahaver ved et tilfælde og det er vi rigtigt glade for. Jens Peter kunne give os et helt nyt perspektiv på vores have og har lavet den lækreste haveplan sammen med os. Vi er imponerede over hans viden om planter, belægning og haverummet generelt. Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet!

Antwort von unikaHaver.dk
Vi har lige haft idé online møde med Jens Peter fra Unika Haver. Det var virkelig inspirerende møde hvor Jens Peter var godt forberedt og tegnede online, mens vi fulgte med på skærmen. Vi giver vores varmeste anbefalinger.
Når vi er kommet lidt længere i processen vil vi meget gerne have en plantebeskrivelse til de forskellige bed.

Antwort von unikaHaver.dk
Har netop haft besøg af Knud Bundgaard da vi skal have kigget på vores udenoms arealer, hele grunden rundt, i forbindelse med bl.a. bygning af ny carport.
Jeg er så forundret over det, der myldrede på papiret af gode kreative løsninger. Der blev lyttet, og vurderet ud fra det vi ønsker og givet gode streger, til det vi håber vi få søsat. Kan varmt anbefale unikaHaver. Ærlig og nærværende rådgivning og ideer!

Antwort von unikaHaver.dk
Vi havde besøg af Knud Bundgaard fra UnikaHaver først i september. Selve besøget levede fuldt op til vores forventninger. Knud kom med mange gode ideer og som en bonus også bemærkninger til dele af haven som vi som udgangspunkt ikke skal røre ved nu.
Nu er vi i gang med processen og kan se efterhånden som det folder sig ud, at skitsen Knud har lavet kommer til at fungere rigtig godt.

Antwort von unikaHaver.dk
Det har været helt igennem en god oplevelse med Jens Peter fra Unikahaver. Det var den helt rigtige beslutning at få hjælp af en professionel havearkitekt inden vores nye hus overhovedet var blevet bygget. Vi har haft stor glæde af den 3D tegning Jens Peter har lavet til os i flere sammenhænge. Vi har bl.a. får lagt jordvarmeslanger ud fra vores haveplan. Vi har fået husfirmaet til at lave fundamentet til vores nye havehus planlagt i samarbejde med Jens Peter. Husfirmaet har også brugt haveplanen i forbindelse med kvoteplanlægning og skitseret vores have i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse både til selve huset men også vores havehus. Jeg må særligt fremhæve den geniale indkørsel med forskellige sten, her bliver huset rammet flot ind og vores hovedindgang som er under carporten bliver fint fremhævet så vores kommende gæster kan se hvor de skal gå ind. Der er super mange fede elementer i vores havetegning og vi ville aldrig have kunne planlægge sådan et projekt uden professionel hjælp. Jeg må lige til sidst fortælle at vi bor på Sjælland og Jens Peter et sted i Jylland men det har på intet tidspunkt været noget problem. Tak Jens Peter.

Antwort von unikaHaver.dk
Vi har været utrolige glade for Jens Peters hjælp. Han er velforberedt, har gode ideer, meget erfaring og lytter til ens behov. Derudover er han ikke bleg for at sige sin ærlige mening, hvilket vi satte pris på, idet vi havde brug for noget sparring.

Antwort von unikaHaver.dk
Mit besøg af Knud Bundgaard. Knud Bundgaard er virkelig god til at forklare, så man ved hvad han mener, så man ser haven i et helt andet lys, samtidig god til at give gode forslag til planter og indretning. Besøget af Knud har virkelig levet op til mine forventninger. Kan varmt anbefales, det er dejligt at have en plan at gå efter og hvilke planter man skal købe og sætte sammen.

Antwort von unikaHaver.dk
Jeg havde netop købt hus med en stor, gammel, overgroet have. Umiddelbart helt uoverskueligt, eftersom der er mange områder og projekter at gå i gang med. Så jeg kontaktede Knud Bundgaard hos UnikaHaver og det blev til et meget, meget spændende og inspirerende møde. Jeg er super imponeret over hans måde at arbejde på. Vi gik "systematisk" frem igennem de mange m2, og han delte generøst ud af sin enorme viden om de eksisterende træer, buske, planter og materialer i haven. - Hvordan noget skal beskæres, hvad der er værd at gemme og hvad man kan forvandle til noget andet. Det er simpelthen guld værd!!!! .
Han dryssede hen ad vejen om sig med spontane ideer og spændende, sjove og fuldstændig "omvendte" måder at se min have på. Feks. lærte jeg også at tænke i højder; at grave en terrasse ud, og se nedefra og "op" på min gårdhave og at lave en lille terrasse ovenpå en eksisterende mur, for at få en helt unik udsigt, oppefra og ned, til et ellers "glemt" område. At udvide eksisterende("ubrugelige") områder til at skabe sammenhænge, at åbne op for udsigter udenfor haven, som jeg ellers fuldstændig havde overset og udnytte smukke (oversete) oaser. Jeg vil helt sikkert kontakte UnikaHaver igen, når jeg er klar til næste etape af min have.
Få dage efter mødet modtog jeg en super flot ideskitse til det første projekt med alt tegnet ind og lige til at gå i gang med! Den gode oplevelse, som Knud gav mig, spreder sig nu med lynets hast hos mine mange venner og familie :-) De 5 stjerner er mere end fortjent!

Antwort von unikaHaver.dk
Vi har gennem tiden fået tegner en del af Knud Bundgaard og indledningsvis vil jeg starte med at sige, vi har aldrig holdt os tilbage med at give de absolut bedste anbefaling videre til vores venner og bekendte når det kommer til arbejde fra Knuds hånd. Vi har benyttet os af både skitser og 3D modeller, altid med et højt arkitektonisk niveau. Vi har altid selv anlagt haverne efter Knuds tegninger og har der være tvivl om udførelsen har vi altid kunne ringe/skrive. Knuds evne til at sammensætte og anbefale planter er helt perfekt. Vi har nu set et par at haverne grov op til den størrelse, som virkelig giver det rette billede af hvad det er for nogle tanker der ligger bag den helt rigtige haveplan. Mange ting kan i processen sammen med Knud virke tilfældigt, men her skal man ikke tage fejl, der er en dybere tanke bag. Det har vi i hvert fald i set resultaterne af.
Jeg er ikke et sekund i tvivl, Knud fra Unika Haver er ekstrem kreative og forstår virkelig at imødekomme ønsker med et lille ”tvist”😊

Antwort von unikaHaver.dk
Jeg søgte hjælp til reetablering af gammel have, der krævede en omlægning efter nyt husbyggeri på grunden. Selv finder jeg det vanskeligt at forestille mig "noget som endnu ikke er", og derfor blev jeg henvist til UnikaHaver efter henvendelse til det landsdækkende Haveselskabet. Jens Peter Jacobsen kom på et inspirations-formøde i december-19, hvor han dels så matriklen og dels hørte på mine tanker og efterlod en grovskitse over indholdet af besøget. Opfølgende møde blev aftalt til april-20, her hvor Coronaen så i mellemtiden havde taget fart og derfor ikke gav mulighed for rent fysisk at genses i min have. Jens Peter talte meget varmt for muligheden af det "digitale Havebesøg", hvilket jeg ikke umiddelbart var så begejstret for, da jeg som udgangspunkt finder det rarest at mødes face to face. Omvendt så ville jeg jo også gerne videre i processen, og måtte være åben for nye procedurer. Det viste sig at være en overordentlig god beslutning og jeg er i dag super glad for, at Jens Peter så vedholdende overbeviste mig om fordelene herved. Og det er grunden til at jeg her gerne vil lægge et par ord ind for at anbefale min meget positive erfaring med denne digitale arbejdsmetode.
Forud for det "digitaleHavebesøg" havde jeg fremsendt relevante oplysninger, som Jens Peter kunne arbejde videre ud fra, og da det digitale møde så fandt sted, var det muligt under hele forløbet at tale sammen via telefonen og samtidig se, hvad Jens Peter arbejde med på sin CP-skærm. Det var meget illustrativt og især da tegningerne blev løftet op i 3D-format. Woow! det gav virkelig mening for mig.Nu skulle jeg ikke længere forestille mig "noget som ikke er", men kunne rent faktisk se resultatet af Jens Peters forslag. Alle disse billeder er efterfølgende blevet tilsendt mig. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at jeg ad denne digitale vej har fået rigtig meget for pengene. Ud over den visuelle 3D-illustration er der sparet mange arbejdstimer, idet vi slipper for fortsatte skitsetegninger i haven -> hjem på kontoret og renskrive -> sende til mig -> kommunikerer og rette til osv..
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gøre det samme. Dog vil jeg stadig nødig have været foruden det indledende fysiske formøde. Så vær ikke bange for den nye arbejdsform, men KOM BARE i GANG!

Antwort von unikaHaver.dk
Vi fik Knud Bundgaard Unikahaver, til at tegne et forslag til renovering af vores have. Havde et rigtig godt online/skype møde, og kunne se, hvad han tegnede. Efterfølgende fik vi tilsendt tegninger, og planteforslag på mail. Planteforslagene var både med danske og latinske navne, hvilket gjorde det lettere ved bestilling af planter. Knud foreslog nogle helt fantastiske muligheder i vores have, som vil slet ikke selv havde tænkt på.
Vi deler projektet op i flere etaper, og har efterfølgende mailet/ringet til Knud for at få et godt råd. Altid flink og proff. svar,
Vi anbefaler KRAFTIGT Knud Bundgaard, Unika haver

Antwort von unikaHaver.dk
Vi har haft Knud Bundgaard fra UnikaHaver.dk til at lave en haveplan og 3D plan med nat-belysning og virtuel tur. Det er et kunstværk! Der er så mange løsninger som er helt unikke og fuldstændig anderledes end vi selv kunne tænke det. Løsninger som tænker helt nye perspektiver ind i haven. Besøget af Knud Bundgaard var i sig selv meget inspirerende. Han fangede alle vores drømme og ideer. Vi giver vores bedste anbefalinger.

Antwort von unikaHaver.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.