Unibet Bewertungen

1.4

Stoppen met oplichting . Alle nummers op de roulette lijken op voorhand gepland en erger jouw nummers vallen echter weinig of nooit terug alle andere nummers regelmatig vallen . Kan er niet naast kijk... Mehr ansehen

log in is impossible it allows you in and as soon as you try to select abet it logs you out tight away. repeat process ie login shows balance select a bet and it logs you out again.It has been like... Mehr ansehen

se que je leur reproche ses surtout qu'il faut spam l'achat de bonus vu quand spinnant malgrer des centaines de spins je n'ai pas de bonus ??? attention sitte frauduleux pire que certain casino crypto... Mehr ansehen

bieden bijna geen wedstrijden meer aan, een bookmaker die je niet graag laat winnen! potentiele wedstrijden doen ze sws meteen verwijderen of grijs gooien. klantenservice is niet bereikbaar meer!... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

MALAFIDE GOKSITE GEWORDEN SINDS EEN…

MALAFIDE GOKSITE GEWORDEN SINDS EEN JAAR IS HIER GEEN SPRAKE MEER VAN WINSTEN
EEN BENDE DIEVEN ZIJN HET DIE GOED OP JE ZENUWEN KUNNEN WERKEN !

DAT DEZE NOG EEN LICENTIE HEBBEN IN BELGIE
SNAPT GEEN NORMAAL MENS ALLEMAAL 1 POT NAT CORRUPTIE HOOGSTE KLAS!

15. April 2021

Fastest withdrawal in Belgium

Fastest withdrawal if you have a belgian national number and deposit via your bank account. You can withdraw without any hassles. That’s true for only a few bookmakers/casinos! On top of that they always pay within 24 hours honestly best choice for an online casino if you live in Belgium. of course i wish they had more bonuses who doesn’t but their services are top notch!

28. Oktober 2020

Absolutely awful

Absolutely awful
Absolutely awful, opened and account and deposited £100 and they have kept it and they are asking for a picture of me holding my driving licence and a bank statement and my passport using only 2 fingers but it's impossible and every picture isn't good enough they are just crooks must be struggling for funds

23. September 2020

Oplichting

Online poker van Unibet is schandalig,niet doen!!!
Na mijn laatste poker hand dit was al duidelijk dat iemand kan kaarten zien ,en niet te spreken over constante verbindingsproblemen,elke 20 minuten van de tafel uitzitten en niet meer in staat terug in te loggen.
Dezelfde geldt voor casino,na enkele winnende handen bij BlackJack mijn winst was erkend als verlies en gewonnen bedrag was niet uitbetaald.

20. Juli 2020

NIET OP UNIBET SPELEN ALLES IS VALS HEB…

NIET OP UNIBET SPELEN ALLES IS VALS HEB 500 GESPEEL NIET EENS EEN DEFTIGE BONUS . DEZE SITE IS AFGESPOKEN JE ZULT NOOOT IETS WINEN DZE SITE UNIBET IS DE SLECHSTE SITE IK OOIT HEB GEZIEN SPAAR U GELD VOOR EEN ANDERE SITE UNIBET IS HET ECHT HET NIET WAAR HEB KEI VEEL GELD VERSPEELD HET IS ECHT EEN ....SITE GA NAAAR BWIN OF ANDERE SITES UNIBEL IS DE SLECHTSTE SITE EVER DONT DO IT !!!!!!!

5. Dezember 2019

Oplichterij

Een bonus aangeklikt die het geld wat je op het account zet verdubbeld. Echter is dit een vertekend beeld! Unibet verplicht de spelers BINNEN een bepaalde tijd meer geld op je account te zetten!
Doe je dit niet?! Wordt AL het geld wat op dat moment op je account staat eraf gehaald! Ja, inderdaad ook je eigen geld wat je hebt ingelegd. De klantenservice wil hier niks van weten en verwijst je netjes naar de regels in de kleine letters ergens achteraan.

29. Juli 2019

Mon compte a été suspendu sans…

Mon compte a été suspendu sans explications dès que j'ai voulu retirer de l'argent , le support n'a été d'aucunes aides , rappelez vous que unibet peut clore votre compte à tous moment sans raisons , je ne recommande absolument pas ce bookmaker étant donné l'offre sur le marché , je suis vraiment déçu , ne vous faites pas avoir.

27. März 2019

De beste in Belgie!

De beste in Belgie!
Wat mij betreft het allerbeste online wedkantoor in Belgie. Ze hebben live streaming op voetbal, ook de Pro League, en hiervoor moet je niet eens betalen. Verder heel wat promoties en uitbetaling heb ik nooit last van gehad. Telkens binnen de dag netjes uitbetaald. Heb andere platformen geproberd en daar heb ik heel wat meer problemen gekend, zeker bij bwin en napoleon

6. Februar 2019

Mijn rekening is al maanden geblokkeerd …

Mijn rekening is al maanden geblokkeerd omdat er blijkbaar iemand anders heeft proberen in te loggen op mijn account. vele mails en telefoons later gaan ze me terug bellen maar het is 'superdruk' zeggen ze. Ik denk dat mijn geld (ongeveer 95€) ondertussen op hun eigen rekening staat...
Serieus teleurgesteld

24. April 2017