Super hurtig service, den blev pakket samme dag som ordren blev lagt og så kunne jeg samtidig også hente den der, hvis jeg havde mulighed for det. Konkurrencedygtigepriser på HAMA perler i forhold... Mehr ansehen
Fantastisk og hurtig service samt behagelig kommunikation. Bestilte fredag og ville egentlig selv have hentet om tirsdagen men Karina leverede (lokalt) om mandagen. Mine børn blev meget glade for chok... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Karina skrev og gjorde mig opmærksom på, at en vare jeg havde bestilt var på fjernlager eller udsolgt pt, hvorfor jeg kunne forvente længere ventetid på at få hele ordren hjem. Jeg havde ikke været op... Mehr ansehen
Hurtigere levering end forventet. Man kan nok godt blive afhængig af at få pakker derfra. Kan klart anbefales, god og overskuelig shop🙌 Nemt at træde ind i den kreative verden lige her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen hos Undermyroof.dk Her finder du en masse lækre kreasager, samt vores lækre kreapakker. Vi gør hyggen og kreativiteten nem og tilgængelig. Vi ønsker Undermyroof hjælper til at skabe rammer, så det bliver nemt at hygge sig sammen eller alene, både store og små. Vi brænder for fantasien og de gode ideer hos både børn og voksne. Undermyroof er en familiedrevet virksomhed. Vi arbejder ud fra devisen om at alle kan være med. Undermyroof er skabt som en hyggelig side, hvor du finder en masse spændende kvalitetsprodukter, der skaber hygge i hjemmet. Vi ønsker Undermyroof hjælper til at skabe rammer, så det bliver nemt at hygge sig sammen eller alene, både store og små. Vi brænder for fantasien og de gode ideer hos både børn og voksne. Vi vil gerne invitere til nærvær, fordybelse og kvalitetstid.
Bjergfyrvangen 29, 5270, Odense N, Dänemark
- info@undermyroof.dk
- undermyroof.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Godt udvalg og hurtig levering
Der er et godt udvalg på hjemmesiden. Der gik kun en time, fra min ordre var modtaget, til jeg fik en mail om, at den var gjort klar til forsendelse, og dagen efter kunne jeg hente den i pakkeshop. Det er hurtigere, end man kan forvente og forlange. Derudover var det godt pakket ind og med en sød hilsen.

Virkelig godt🌸
Super hurtig levering, fik alt hvad jeg havde bestilt(havde bestilt perler) havde de ikke “posen” jeg havde bestilt fik jeg samme antal perler bare i en anden form for pose.

Antwort von Undermyroof.dk
Meget hurtig og god betjening
Meget hurtig og god betjening, det eneste der undre mig er at jeg valgte et afhentningssted, som blev godkendt, men så alligevel skulle jeg hente min pakke et andet sted, det syntes jeg er meget mærkeligt, det har jeg aldrig været ude for før

Super hurtigt og nemt
Super hurtig betjening begge gange jeg har bestilt hos jer 😊 og priser man kan være med på. Det er helt klart ikke sidste gang jeg har bestilt hos jer 🤗

Hurtig, let og billigt…
Fantastisk butik - bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Super kundeservice, levere et lidt dyrere produkt (samme vare), for hurtigere levering 👍 og leveringen var hurtig.
Det kan ikke gøres meget bedre 🙂

Antwort von Undermyroof.dk
Syntes at det var mega fedt Dee var…
Syntes at det var mega fedt Dee var skrevet godt nytår og at jeg fik en slikkepind med

Antwort von Undermyroof.dk
Hurtig levering og alt i orden
Hurtig levering og alt var som det skulle være - endda en hilsen og en slikkepind var vedlagt 🙂 Mine nevøer var rigtig glade for gaven

Antwort von Undermyroof.dk
De får de bedste anbefalinger af mig
De får de bedste anbefalinger af mig, rigtig hurtig levering, en personlig håndskrevet hilsen og mange gode ting. Jeg har købt mange perler og perler plader og det er ikke sidste gang at jeg handler hos dem

Antwort von Undermyroof.dk
Super hurtigt levering og en lækker…
Super hurtigt levering og en lækker pakke at modtage

Antwort von Undermyroof.dk
Nem og overskuelig hjemmeside med gode priser og et stort udvalg af HAMA perler.
Hurtig levering.
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

Antwort von Undermyroof.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.