Under Klippen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super skøn aften på alle parametre. Vi fik en 3x3x3 menu med vinpakke. Maden var absolut i top og vinene nøje udvalgt. Ikke sidste gang vi kommer her. Personalet var søde og piv dygtige. Tak for en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et helt fantastisk madoplevelse 😋❤️ Det sødeste personale og kok der kort fortæller om hver enkelt ret der kan sammenlignes med Michelin retter.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En sted der varmt kan anbefales, vi komme... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

27 Bewertungen

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Under Klippen er stadig byens bedste…

Under Klippen er stadig byens bedste restaurant, når både øjet og smagsløgene skal forkæles lidt extra, og så får vi også den bedste service ⭐⭐⭐⭐⭐

Her kan man både få en intim middag for 2, eller middag med venner, familien, kolleger, forretningsforbindelser. Man kan også holde en fest, et bryllup, en konfirmation, et arrangement eller mad ud af huset, hyre en kok for en aften. Under Klippen kan klare det hele 👍🏽

Jeg havde ikke afholdt en fødselsdagsfest i 30 år, men da vi skulle planlægge 2x middage på Under Klippen til min mands runde fødselsdag i vinter, ja så blev vi enige om at jeg også skulle holde en lille fest for mine veninder, da min fødselsdag tilfældigvis faldt på en lørdag 😊

ALT var simpelthen SÅ fantastisk lækkert 🤩🤩🤩

En 3 retters menu fik de super dygtige og kreative kokke lavet til mig, som heldigvis også faldt i hele selskabets smag.

Alle var ret så begejstret for ALLE serveringer, lige fra de 3 ultra lækre og delikate snacks og frem til desserten 🤗

Teamet sørgede også for 2 af mine veninder mht. deres allergener.

Snakken gik lystigt hele aftenen og alle mine veninder hyggede sig noget så gevaldigt 🥳

Efter middagen bestilte vi smagsfulde coctails mv 🍹🍸🍻

Det var virkelig en hyggelig og skøn skøn aften, så lige før at jeg bliver nød til at få reserveret pladser til næste år igen 😍

Helt igennem en perfekt aften 👌🏽

Jeg giver de absolut BEDSTE anbefalinger til Under Klippen og hele deres team ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. Mai 2026

Et helt fantastisk madoplevelse 😋❤️

Et helt fantastisk madoplevelse 😋❤️
En sted der varmt kan anbefales, vi kommer helt sikkert igen. ❤️

14. April 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg er kommet under klippen i mange år…

Jeg er kommet under klippen i mange år fordi service mad og vinoplevelse har været enestående.
Men var på besøg i går hvor oplevelsen var faldet utrolig meget. Både service, mad og specielt vinen var langt under standard. Det skal siges at prisen også var reduceret væsentligt.
Men kommer man under klippen for at få en speciel madoplevelse er jeg bange for at disse tider er ved at være overe på det sted 😔

13. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var til en intim veninde spisning

Var til en intim veninde spisning , og fik sådan en smagsoplevelse fantastisk servering rigtig god forkælelse ❤️ ikke sidste gang vi kommer der . Tak til alle serverings personale og kokken 👨‍🍳

8. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækker mad og god betjening

Lækker mad og fin betjening.
Portionerne var små på store tallerkener 😉
Da vi var færdig med hovedretten blev vi spurgt om vi ville ha mere mad . Vi var ikke blevet informeret om at vi kunne få mere af hovedretten - de serverede små portioner pga “ undgå madspild” en fin politik 😳men vi burde være informeret om det inden start.

11. März 2026

Vi fik deres nytårsmenu

Vi fik deres nytårsmenu - alt for meget arbejde ved den og ufatteligt saltet, at nogle af retterne var nærmest uspiselig.

Nu er det prøvet, men vi bestiller ikke igen derfra.

31. Dezember 2025

Eksklusiv oplevelse

Eksklusiv oplevelse. Vi havde en skøn aften i det hyggelige lokale. Maden var hele vejen igennem gourmet i bedste klasse. Passende tid ml. retterne. Kok og tjener var lige som vi kunne ønske. Den nye restaurantchef løftede lige hele herligheden til det ypperste.

5. September 2025

Dårlig og langsom service

Servicen var desværre ikke særlig god. Da vi havde fået forret kom tjener og spurgte om vi ville holde pause inden dessert… jaaa vi mangler stadig hovedretten! Derefter var ventiden ekstrem lang og vi måtte flere gange rykke for både hovedret og dessert. Da desserten endelig kom var tjeneren så fornærmet at dessert vinen ikke blev præsenteret.
Maden var ellers god, men ærgeligt med servicen. Og restauranten var halv tom.

29. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kulinarisk oplevelse i hjertet af Holstebro

Vi havde fornøjelsen af at besøge Restaurant Under Klippen i Holstebro i anledning af min kærestes fødselsdag.  Allerede ved ankomsten blev vi taget godt imod af den søde tjener, Jasmin, som havde sørget for både flag og levende lys på bordet for at markere dagen.

Vi valgte menuen med 5 serveringer + 3 lækre snacks til 700kr pr. person, og det var alle pengene værd!

Maden var i en klasse for sig selv; hver ret var velkomponeret og smagfuld, og det var tydeligt, at kokkene Mikkel Dalsgaard og Oliver Louie ikke blot er dygtige, men også brænder for deres håndværk. Samlet set var det en helt igennem fænomenal oplevelse, som fortjener alle fem stjerner!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det var vores første besøg på Restaurant Under Klippen, MEN bestemt ikke det sidste!

Tak for en kanon oplevelse! 🙏

26. Juni 2025

Højt serviceniveau

Jeg var haft en alt i alt haft en virkelig god oplevelse af restauranten. Jeg har blot en ting at sætte finger på. Da før vi fik vores mad, blev vi spurgt ind til om vi kunne tænke os bobler som en start. Det takkede vi ja til, men vi fandt først ud af prisen da vi fik regningen.
Det ville være god service lige at informere om dette.

22. Februar 2025

Maden er fantastisk.

Vel smagende og spændende mad, det smagte hel vidunderligt det var pyntet smukt så der var både noget for øjet og for maven men akustikken i rummet er frygteligt, så det med snakken må vi ta en anden gang.

17. November 2024

Fantastisk restaurant

Fantastisk oplevelse lige fra man kommer til man gå venlig betjening altid imødekommende og venlige personale som har styr på det de laver. Kæmpe ros til køkkenet som leverer en helt fantastisk kvalitet og professionalisme mad som man kun kan blive glad for at spise

14. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke klar til gæster og beskidt service.

De havde helt sikkert glemt der skulle komme gæster! Men selvom vi ikke på nogen måder fandt det hyggeligt, selv at skulle dække bordene og rette an, morede kokken sig åbenbart og fortalte at det var tjenerens skyld. Der blev sagt at bookningen ikke var glemt, men jeg håber ikke alle gæster selv skal være med til at dække bord, når de kommer. Desuden var tallerknerne der blev sat i stakke på bordet møgbeskidte, og i stedet for at beklage, virkede personalet sure.
Ikke en gentagelse værd !

16. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frygtelig oplevelse !

Frygtelig oplevelse !
Efter bisættelse havde vi bestilt boller med pålæg øl og vand samt kaffe/te og kage til 45 personer, havde talt med stedet og fået det bekræftet pr. mail. Da vi ankommer til den aftalte tid er døren låst og intet er klar. Ingen boller, kage m.m og bordene er ikke dækket. Jeg siger bare føj en oplevelse kommer der aldrig mere
Total kaos vi måtte selv være med til at dække borde, slæbe stole m.m. Ventede længe indtil under klippen fik “skaffet” boller og kage. Aldrig har vi og vores nærmeste haft en dårlige oplevelse efter netop at have bisat en pårørende.

17. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr