Undecided Copenhagen er et livstilsbrand, med fokus på naturlige materialer og zero waste konceptet. Undecided er baseret på at alting kan ændre sig og fremtiden ikke er fastlagt, så hvorfor skal vi være det. Vi håber på altid at udvikle os og vores produkter, for at fremme en mere bæredygtig fremtid. Det startede med salg af tøj og tekstil produkter, men har siden udvidet til flere kategorier, heriblandt dufte til hjemmet, sæber mm, alt med bæredygtighed som hovedfokus. Alle produkter designes og produceres I eget studio I Skibby 45 min fra København.
Marbækvej 15A, , 4050, Skibby, Dänemark
- info@undecidedcopenhagen.com
- undecidedcopenhagen.com
Das haben sich andere Leute angesehen
I am addicted to the Lemongrass &…
I am addicted to the Lemongrass & Ginger and Ocean Vibes soaps. I have not tried the other products yet, but I will.
Virkelig lækre sæbe produkter og stærke…
Virkelig lækre sæbe produkter og stærke muligheder for at prøve sig frem mellem de mange varianter i fornuftige størrelser. pakning og levering i top. Kan varmt anbefale denne shop til egen luksus eller gaveindkøb.
Lækre produkter og hurtig levering
Har lige modtaget er dejlig pakke fra undecided. Tak for det. Er meget tilfreds. oplever at de bestilte små sæber er doppelt så store som forventet - hvilket er et stort plus. Det er meget lækre produkter. Og hurtig levering

Antwort von Undecided Copenhagen
Fantastiske produkter med vidunderlig…
Fantastiske produkter med vidunderlig duft, design og i smuk indpakning. Meget fin levering og service, og tak for de medsendte samples!
Kæmpe fan! :-) 10/10!

Til tiden og i orden
Til tiden og i orden. Emballagens omfang matcher indhold. Dejlige produkter.

Antwort von Undecided Copenhagen
Hurtig levering og super produkter.
highly recommended
The product is excellent and communication is top-noch. Also some advice provided without any problem - great service and products (specially candles).

Simply the best
As always, fantastic products! Super happy with my purchases

Gode produkter 🤗☀️
Købte en super fin håndsæbe på KADOH Designmarked. Den duftede skønt og fungerede lige som den skulle. Nogen rigtig fine og lækre produkter, og super sød ejer/sælger☀️🤗