Kan ikke se en forbedring- dog kun 3-4 uger siden, så håber det bliver bedre. Selve behandlingen tog max 25 min incl vejledning før og efter - så hurtig overstået. Tænker ikke jeg vil prøve igen for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En virkelig go' oplevelse i de skønneste lokaler og hos de sødeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fået lavet knæ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lækkert indrettet og man føler sig straks godt tilpas når man træder in... Mehr ansehen
Endelig tog jeg mig sammen til at prøve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skønne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... Mehr ansehen
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtsløft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
Overgaden Oven Vandet 8 kl, 1415, København K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ved 1. konsultation sidder man på behandlings briksen. Det havde været rart at sidde på en stol overfor behandleren.
Sød og venlig betjening.

Antwort von Ultraformer
Super service, indlevende og forstående behandler. Helt igennem en god oplevelse.
Den eneste behandling som rigtig virker. Søde behandlere og pæne lokaler.
Jeg blev mødt af de varmeste smil og imødekommenhed 😊
Kompetente medarbejdere der tog mig igennem behandlingen step by step 😊
En super god oplevelse 😊
Fik en utrolig professionel behandling i trygge og rolige omgivelser. Afventer resultatet men er sikker på det nok skal vise sig :-)
Indehaver Josefine Bogs foretog behandlingen kyndigt, empatisk og informativt.
Ville gerne have givet 5 stjerner, men grundet ufuldstændig information ved telefon samtale inden mødet, bliver den samlede vurdering til 4 stjerner. Selve behandlingsforløbet 5 stjerner.
Super professionelt og imødekomm
Fantastisk behandling i skønne omgivelser. Det er anden gang jeg jeg bliver behandlet med Ultraformer hos Josephine og det virker! Forvent et naturligt resultat, hvor kroppens egen kollagen kraftigt stimuleres og perfekt hvis man leder efter et alternativ til mere indgribende behandlinger!
Josefine var meget informativ og grundig - jeg følte mig meget tryg og har stor tillid til hende og produktet.
Bedste oplevelse - trygt, professionelt og resultatorienteret.
Min største anbefaling - Dorte
Det var en god oplevelse, selvom jeg godt kunne mærke nogle stik i behandlingen. Men den søde behandler formåede at tale blidt til mig, så jeg blev rolig og slappede af. Der var nogle steder jeg godt kunne se en forskel efter behandlingen. Glæder mig til at se om noget tid👍😊
Utrolig venlig og kompetent behandler - skønne omgivelser og en rolig atmosfære, følte mig i trygge hænder hele vejen.
Meget finit kvalificeret professionel behandling med forklaringer undervejs i hele forløbet
Man er i trygge hænder
Jeg har været til den indledende samtale med Josefine og følte mig i meget trygge hænder.
Fik behandlet mine øjenomgivelser af Annesofie. En rigtig tryg oplevelse. Annesofie var meget omsorgsfuld og forklarede alt hvad der skulle ske. Kan allerede se en forskel nu. Glæder mig til at se det endelige resultat.
Man føler sig godt informeret og fuldstændig tryg i Josefines kyndige hænder - også når behandlingen 'bider' lidt. Jeg har været meget tilfreds med min første behandling af pande og øjne. Håber at resultatet af denne behandling af kinder, overlæbe og hage bliver ligeså god og synlig. Kan varmt anbefale ultraformer III hos Ultraformer.
Jeg fik foretaget en behandling i ansigtet slut juli 2022. Vældig sød betjening af behandler, men intet resultat her 5 mdr efter.
Spildte penge desværre

Antwort von Ultraformer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.