Min søster har ventet i næsten fire måneder på at modtage sit permanente opholdskort, men det dukker aldrig op. Hun har prøvet at ringe til dem, men opkaldet bliver enten afbrudt, afvist, eller også s... Mehr ansehen
Den ubegrænset og permanente opholdstilladelse kort , som min kone have fået ,viste sig at være tidsbegrænset alligevel , det stod med småt i bunden af kortet, jeg tror seriøst ,at der er mang... Mehr ansehen
Racister på deres telefoner. lange ventetider og ingen hjælp efter man har ventet i 45 min. kvinderne (især deres kvindelige medarbejdere) dem alle er fuldt ud racistiske. de burde at skamme sig og f... Mehr ansehen
Ud fra de mange anmeldelser kan jeg se at det er et mirakel jeg rent faktisk har kommet ind i køen på mit andet forsøg. Dog var samtalen meget ubehagelig. Jeg snakkede meget stille og roligt, og respe... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ubehøvlet
Ringede til udl. Styrelsen for at få vejledning. Talte med medarbejder der der ikke præsenterede sig.
Talte o sammenlagt 1-2 min. Da jeg havde et par spørgsmål hvorefter hun lagde på.
Er virkelig ubehøvlet. Jeg spurgte pænt og høfligt så hun lagde på uden grund. Fik Kun tildels svar på min henvendelse.
Til grin
Til grin lange behandlingstider, unødvendigt komplicerede processer og ubehøvlet personale. Man skulle næsten tro de gør det med vilje fordi vi ikke vil have udlændinge ind i landet. Det er simpelthen under al kritik, og hvis jeg kunne, ville jeg for alt i verden undgå at have nogen som helst kontakt med dem.
Hvis man bør i Kbh er nærmeste afdeling…
Hvis man bor i Kbh er nærmeste afdeling Næstved! Trods afdeling i Hillerød og Køge skal det ikke være nemt. Tlf nr til optagelse af nyt biometri er altid optaget. Og information tog 44min at komme igennem forgæves.. Det skal ikke være nemt
Virkelig dårlig service
De medarbejdere der er i udlændingestyrelsenskontor er meget flabede over de personer de snakker med i telefonen. Det synes jeg er ikke i orden, og plus når man spørge dem et spørgsmål så bliver de meget sure og siger: kig inde i vores hjemme side, hvis han/hun skal ikke hjælpe med at finde frem til det man har brug for. Ellers så skal de ikke arbejde der. Jeg synes de skal lærer respekt til mennesker.
De er meget racistiske.
Snobben I integrations ministeriet
Jeg har ansøgt om en fremmedpas til mig for 7måneder siden, og jeg har betalt gebyr også, men lige nu jeg modtager ikke min pas, hvorfor? Og jeg har ringet til udlænding og integrations ministeriet til at spørge dem om det og den assistant som han svar mig i telefonen, han er snobbet mand, det er ministeriet som det må hjælpe mig.... Og nu jeg skriver en anmeldelse om det, og jeg er selv sikker at det vil ikke svare mig fordi jeg er flygtning og de er racisme mennesker.
ASOCIAL
Denne denne statslige , fuldstændigt inkompetente, myndighed burde fyre sine chefer med øjeblikkelig virkning da de ikke er deres stillinger værdige !!!
svar aldrig på mail...!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.