UGC Partners Bewertungen 13

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Vom Unternehmen geschrieben

Et team af UGC partnere, der samarbejder tæt om vækst gennem autentisk content og markedsføring, med virksomheder. Danmarks eneste UGC team, for begge køn.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget overrasket over hvordan…

Jeg er meget overrasket over hvordan jeg blev taget i mod af Emil.
Jeg skrev en besked til Emil fordi jeg var nysgerrig på hvad UGC var for en størrelse.
Jeg blev ringet op af Emil og vi havde en laaang snak, nok længere end jeg havde regnet med. Men det var fordi Emil tog sig tiden til samtalen. Jeg føler i hvert fald han ville være sikker på jeg forstod det hele inden vi lagde på. Jeg kan love jer for jeg ikke har fortrudt de samtaler !!
Jeg vil klart anbefale andre at bruge Emil og UGC Partners.
Jeg har aldrig følt mig alene efter de samtaler. Hvis jeg har brug for hjælp er der altid en at hjælpe dig videre .

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sådan bliver du skuffet...

Jeg har gennem et års tid haft dialog med Emil og teamet bag UGC Partners, jeg var personligt ikke klar på at skulle prøve noget nyt, men jeg tog chancen, og det har betalt sig, rigtig godt allerede på en måned!

Emil, teamet, det community og sammenhold der er, hvor der er stor opbakning og massere af sparring at hente er noget helt for sig selv.

Jeg kan til enhver tid anbefale at tage en dialog med Emma eller Emil - for de har massere af guldkorn de spytter ud til højre og venstre!

Men du bliver skuffet, hvis du tror succes kommer nemt, for det gør det ikke. Brug tiden fornuftigt, leg med UGC et par timer om dagen(alt efter hvor stor fortjeneste du ønsker) og se forskellen.

Du kommer til at lære en masse om hvordan du sætter dig op til tingene, hvordan du laver den rigtige kommunikation og finder din stil, og noget af det jeg var MEST overrasket over(positivt) var hvor dygtige de er til regnskab og økonimi, hvis man starter det op som selvstændigt virke, hvis man regner med at tjene over de 50.000 på års basis!

Så du blvier skuffet hvis du tror det er lutter og lagkage, men du bliver glad og energisk opfyldt, hvis du tilgår det med gåpåmod og positiv energi!

Tusind tak til teamet bag UGC Partners!

2. September 2025

Fantastisk forløb!🤩

Rigtig godt forløb!
Man får kæmpe støtte af Emil og Emma desuden er de gode til at tage det roligt i ens tempo.
Man får mulighed for god oplæring og godt sammenhold med de andre.
Det kan varmt anbefales🥰

6. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft en super god oplevelse med UGC…

Har haft en super god oplevelse med UGC Partners. De har virkelig hjulpet mig med at forstå og udvikle mig inden for UGC. Man får ærlig feedback, gode tips og støtte hele vejen.

Fællesskabet er også virkelig fedt, og det motiverer at være omgivet af andre, der vil det samme. Jeg har lært sindssygt meget siden jeg startede, og kan helt klart anbefale UGC Partners til alle, der gerne vil tage deres UGC mere seriøst.

Kæmpe anbefaling her fra. 🫶

Jeg kendte ikke til UGC, før jeg så en video om et masterclass om UGC med Emil Ferrold. Jeg deltog i alle videoer op til masterclass oh inkl. masterclass og hold nu op det har åbnet mine øjne. Jeg har altid ville arbejde med UGC men vidste ikke hvad det hed eller hvordan.

Jeg har fået så gode Coaches i Emil og Emma, de er der når man har brug for det og de holder en op på aftaler og sørger for at man har et møde med dem.

Og det er jo ikke bare det at få coaches, men også det at blive en del af et team som brænder for det samme som en selv og det er alt den nye viden man får og give videre til andre.

Kæmpe anbefaling her fra. 🫶

Varm anbefaling herfra

Jeg troede kun man kunne bruge UGC til at tjene et par ekstra 1000 kr. om måneden.

Jeg har nu sagt mit arbejde op og lever fuldtid af UGC. Min største uge, der tjente jeg 25.000 kr. på én uge. Emil har lært mig at bygge langvarige samarbejder og en fast indkomst gennem UGC, med virksomheder jeg bliver glad af at arbejde med og det har gjort at jeg har kunnet gøre UGC til min karriere gennem de færdigheder jeg har lært.

Min mor og bror er nu også begyndt på UGC og det er noget jeg kan lave med min familie.

Jeg plejede at vågne og frygte mandagen, allerede om søndagen. Nu vågner jeg hver dag glad for at stå op til en hverdag jeg selv vælger.

Den frihed over min egen tid, er den bedste følelse.

Emil er virkelig den bedste mentor man kan få. Han går så meget op i at hjælpe os og man føler sig støttet hele vejen igennem.

Fra første dag, har man en mentor der virkelig guider en, så man aldrig står på egne ben - og man ved hele tiden hvad næste skridt er og er ikke i tvivl om, at man nok skal komme godt derhen.

Jeg ville ikke kunne have bygget det her op uden Emils hjælp.

Kæmpe varm anbefaling herfra.

9. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk fra start

Emil og Emma har gjort processen til at lærer helt fantastisk, samtidig med det er super godt, så hjælpes man hurtigt igang så man ikke bare sidder i et par måneder før man kommer igang

Det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med så skønne mennesker, der kun ønsker en det bedste, kæmpe ros og stor anbefaling herfra:)

Virkelig et fedt community

Virkelig et fedt community. Så meget læring og så mange vidunderlige mennesker og så mange fede events!

UGC er virkelig en undervurderet forretningsmodel + alle de lækre produkter, man får hjem.

4. Oktober 2025

En gamechanger for mig! Meget positivt 😍

🤩Emil Ferrold (UGC Partners) har hjulpet mig i gang som UGC-creator på en måde, jeg aldrig kunne have gjort alene.

Sammen med sin kæreste Emma, er de passionerede, super kompetente og deler gavmildt ud af deres viden.

Og hvad der også er fantastisk; er det stærke fællesskab! Vi er omkring 40 mennesker, der støtter og inspirerer hinanden ✨

Kan kun anbefale Emil og Emma til alle, der vil ind i UGC-verdenen ♥️

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt i gennem professionelt team

Helt i gennem professionelt team. Dejligt personlig og der er plads til alle. Emil og Emma er virkelig gode coaches og kommer med rigtig god feedback og sparring. Jeg er helt vildt glad for at være en del af det team❤️

2. Oktober 2025

KÆMPE ANBEFALING!

Emil og Emma fra UGC Partners er først og fremmest nogle skønne mennesker som vil en det bedste, og har et kæmpe drive!

Jeg har prøvet UGC i 1 års tid, men det har ikke givet mig det jeg ønskede.

Derfor søgte jeg noget hjælp gennem UGC Partners og allerede fra første møde med Emil kunne jeg mærke at det var den rigtige beslutning.🤩

Emil og Emma har givet mig alle værktøjerne til at få succes med UGC og kan virkelig anbefale UGC Partners til alle der vil i gang som content creator!🎥

2. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr