Jeg fik købt et spistole og fik så afleveret den efter en uge da jeg synes ikke den var som beskrevet. Nu er der gået mere en månede og har ikke fået min penge tilbage og når jeg skriver til dem på e-... Mehr ansehen
Twistet.dk
Spinneren vi fik i posten så helt anderledes ud end på billedet i netbutikken og den spinder bare nogle få sekunder. Virkelig et dårlig køb.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt en guld tangel -,efter 2 timer var alt "guldet" væk og den er nu sølv - hvilket ikke er det min søn ønskede sig
Unternehmen hat geantwortet
Det er ikke muligt at se status på ordret efter en uge fra odret.
Severinsmindevej 6, 4420, Regstrup
- kontakt@Twistet.dk
- twistet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fint proudrokt
Den var ikke til tiden. Men ellerst fin servis og fine vare
Let at handle
Let, overskuelig hjemmeside med pris og varebeskrivelse. Varerne ankommer i forsvarlig pakning. Tak for gode handler.
Hurtig og korrekt levering.
Fin pris. Alt fungerede som det skal, fine varer og god hurtig levering.
Alt var lige som det skulle være 😊
lidt længe om at sende.
Men ellers et rigtigt fint sted at handle. Har stadig ønsker fra dem, så jeg handler der gerne igen.
Alt Godt
Godt udvalg, gode priser og hurtig levering
Skuffet
Er en smule skuffet, da vi modtog de tangles vi troede var af metal, de var kun malet metalic, dette er nok til dels vores egen skyld da vi måske burde have undersøgt det lidt nærmere.

Antwort von Twistet.dk
Nemt, hurtigt og god hjemmeside
Hjemmesiden var nem at navigere i - også på telefon..
Fra deres side hurtig behandling af orderen desværrer er postDK ikke så hurtige 😊

alt forløb godt
fin hjemmeside, gode produkter til rimelig pris.. levering var som lovet.
Dog var der nogle "tangles" vi gerne ville have købt og hvor der stod at de var på lager igen i februar - men her i marts var det stadigvæk ikke muligt at købe disse.
anbefales
Rigtig fin service og hurtig ekspedition. Twistet kan kun anbefales
Nemt og hurtig
Der er et godt sortiment til forskellige behov og god info omkring tingene. Super godt, hurtig og nemt.
Alt gik som det skulle
Ingen problemer med min ordre, og den kom indenfor den forventede tidsramme
Fint
Der var ingen problemer med min pakke, men den kom lidt senere end lovet :)
👍🏻
Hurtig levering og nem hjemmeside at navigere rundt på 👍🏻
Ok service
Jeg fik leveret en tangle for lidt og blev noget frustreret over ikke at kunne komme i telefonisk kontakt med firmaet. Men efter et par dage reagerede de på mail med bekræftelse om at eftersende den manglende vare
Jeg bestilte mine varer mandag aften, og allerede onsdag formiddag lå de i postkassen.
Ingen slinger i valsen, og kan klart anbefale hjemmesiden til andre!
Hurtig og korrekt levering
Et fint sortiment af varer og hurtig levering gør, at jeg gerne vil anbefale Twistet Denmark til andre.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.