Unternehmen hat geantwortet
Bedankt wat een fijne service van tweedehandskeukenswinkel En nu weet ik voor in de toekomst wie ik kan aanraden👌👌
Unternehmen hat geantwortet
Onze keuken is verkocht aan keukeninkoper.nl. Via e-mail is dmv foto's en de oorspronkelijke offerte een prijsafspraak en demontagedatum afgesproken. Met alle ellendige verhalen zit je toch in spannin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Tweedehandskeukenwinkel bieden we hoogwaardige tweedehands keukens aan tegen betaalbare prijzen. Ons assortiment omvat diverse stijlen, van modern tot klassiek, met opties zoals keukens met kookeiland, rechte opstellingen en landelijke designs. Elke keuken wordt zorgvuldig geïnspecteerd om duurzaamheid en stijl te garanderen, zodat u een kosteneffectieve oplossing heeft voor uw keukenrenovatie. We bieden 3 maanden garantie op alle apparatuur en verzorgen veilige levering in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kunt u online een keuken reserveren met een flexibel betalingsplan. Ontdek de slimme keuze voor keukenoplossingen bij Tweedehandskeukenwinkel, waar stijl en besparing naadloos samenkomen.
Zandheuvel 52-B, 4901HW, Oosterhout, Niederlande
Hat 86 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Bedankt wat een fijne service van tweedehandskeukenswinkel
En nu weet ik voor in de toekomst wie ik kan aanraden👌👌

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Mijn advies aan iedereen: als je hier een keuken koopt, ga dan zeker langs om alles ter plaatse te bekijken en te controleren. Voorkom dat je in dezelfde situatie terechtkomt als wij. Het kookeiland dat geleverd werd, was van zeer slechte kwaliteit. Ondanks dat we dit direct hebben gemeld, gaven ze ons de schuld en beweerden ze dat wij het zelf hadden gedaan. Daarom raad ik deze zaak absoluut niet aan."

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Top! Fijne en professionele demontage! Aanrader!

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Op afspraak de keukens bekeken en kort daarna meteen gereserveerd.
Zeker de moeite waard

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Beetje sceptisch maar de keuken is geleverd. een leuke keuken voor een mooie prijs.

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
ik heb een keuken hier besteld en later even contact gehad.
Ik kan alleen maar beamen dat dit bedrijf mijn revieuw ook verdient.

Op 28 maart heb ik de keuken ontvangen
Inmiddels geplaatst en heel tevreden

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
De keuken was precies zoals op de foto’s en zelfs beter. De levering en demontage verliepen professioneel. Zeker aan te raden!”

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Een keuken met kookeiland hier kunnen kopen.
levering en montage goed gegaan!!!

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Super snel gehandeld en respectvollen bezorger. Lieve medewerkers die de keuken hebben geleverd.

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Vriendelijke monteur, keuken was snel gedemonteerd. Ging voorzichtig om met alles. Had per ongeluk ook de vaatwasser meegenomen terwijl die niet mee moest maar kwam deze meteen weer terug brengen.
Goede service!

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Bij de aankoop van ons nieuwe huis kon de keuken die erin zat nog prima een 2e leven mee. Meerdere partijen aangeschreven de keuze was gemakkelijk te maken. Ze reageren snel, komt afspraken na, betaalt snel en op verzoek ook even telefonisch contact gehad wat gaat zoals je wil. Op dag van demontage ook top op tijd en hard werkende vriendelijke man voor demonteren. Aan te raden!!

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Van te voren goed gecommuniceerd, alles netjes gedemonteerd en gelijk betaald.

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Contact verliep netjes en goed. De afspraken zijn nagekomen en de keuken is door een vriendelijke en hardwerkende monteur gedemonteerd en meegenomen. Al met al goede service en wij zijn zeer tevreden.

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Een keuken met eiland gezien en meteen gereserveerd. Super tevreden 😊

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
In het begin toch aan het twijfelen geweest, maar uiteindelijk is de keuken geleverd en heb ik bewondering voor dit bedrijf

Antwort von Tweedehandskeukenswinkel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.