Tvvlaanderen Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In 2024 eens genomen, opgezegd. In 2026 nog eens geprobeerd, automatische betalingen lukten nooit meer, steeds een herinnering. Na 3 maand terug opgezegd omdat dit gewoon te ridicuul was. Nu blijkt er... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters zijn het, Een week of 2 geprobeerd, niet tevreden, app is totaal niet wat ze beloven, Halen veel meer van mijn kaart af dan voorzien Bij het opzeggen rekenen ze ook nog eens 19,45€ aan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb inderdaad te laat betaald voor het verlengen van mijn abonnement voor 2026 . Doch heb ik alles netjes voldaan via een incasso. Na 3 maanden nog steeds geen signaal op de satelliet. Contact gen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgepast ,dit bedrijf regelt op zichzelf verlengingen na contractverbrekingen .Easy Switch werkt niet volgens een medewerker ( terwijl de andere dit ontkent ). Geen enkele onderlinge communicatie noch... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reeds 3x meer dan 20 minuten aan de…

Reeds 3x meer dan 20 minuten aan de lijn gehangen zonder medewerker aan de lijn te krijgen, uiteindelijk nr nagelaten zodat zij zouden terugbellen maar na 1 week nog steeds niemand gehoord. Uiteindelijk probleem gemeld via mail en 2x bevestiging gekregen van goede ontvangst met ref nr maar nog steeds geen reactie voor het probleem. Ik vraag mij af of het ook zolang duurt om een nieuw abonnement af te sluiten??? Zoveel als zeker is er geen service van TV Vlaanderen.

19. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Handige gids en goedkoop

Ik gebruik de tv app en geen enkel probleem af en toe hapering +-10 seconden.
Handige tv gids en veel goedkoper dan Orange en Belgisch voetbal inbegrepen voor 19,95€.

14. August 2024

Bende oplichters…

Ik heb een proefperiode abonnement aangeschaft. Na 1 maand zeg ik het op, maar net voordat ik het opzet zie ik het volgende op mijn bankrekening verschijnen: -32,39 EUR. SCHANDALIG.

1. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een gedoe om een maand te verlengen.

Vakantie tv betaal je per maand. Je kan echter geen extra maand al aanbetalen als er nog een maand bezig is. Ter plaatse wilden we in onze bungalow een maand verlengen maar dit lukte langs geen kanten. Blijkt dat verlengen niet met je smartphone kan. Enkel met laptop of pc. En dat in 2024! Dan maar bellen met de klantendienst. Na 50 minuten krijg ik de melding dat ik mijn nr kan achterlaten zodat ze me zelf zullen terugbellen. Helaas! Niet dus. De volgende dag kreeg ik na 20 minuten gelukkig een vriendelijke medewerker aan de lijn die die verlenging op 30 seconden tijd regelde. Wat een gedoe!

25. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dat astra 3 dingen veranderd kunnen ze…

Dat astra 3 dingen veranderd kunnen ze niets aan doen, maar de klanten inlichten zou wel handig zijn.
Aan telefoon iemand die het precies niet snapte wat er mis was en zeer onbeleefd zegt dat ik mijn plan maar moet trekken en na mijn reis maar nieuwe toestellen moet kopen. Dan toch nog eens geprobeerd via contactformulier. Heb hiervan een even onnozele antwoord gehad VIER weken later.
Omdat ze het monopolie in satelliet TV hebben denken ze dit te kunnen permitteren.
Dit was niet mijn eerste slechte ervaring met de klantendienst.

14. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog zo’n firma met verschrikkelijke service.

Ik had telefonisch opgezegd. De luizakken van TV vlaanderen hebben dit niet doorgevoerd en rekenen mij een boete aan met de arrogante firma Intrum omdat ze de opzegging niet verwerkt hebben.

Triestige service. Onbeleefd ook: heb ik op mail staan hoe onbeschoft ze wel niet zijn.

3. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik gebruik enkel Tv Vlaanderen op…

Ik gebruik enkel Tv Vlaanderen op vakantie, dus Frankrijk en Nederland. Bij het eerst, is het steeds moeilijk of meestal helemaal niet om Astra 3 te ontvangen. Voor Astra 1 geen probleem de ontvangst is prima. Spijtig dat we Vlaamse zenders niet kunnen ontvangen via Astra 1. Tv Vlaanderen zou misschien wat meer expertise kunnen doen in het buitenland zodat de kwaliteit wat kan verbeteren.

30. Mai 2024

Opgepast met deze bandieten

Opgepast met deze bandieten. Ze halen geld van je rekening voor packs die je niet eens gekozen hebt of ze beweren dat je geen recht heb op de gratis proefperiode en halen dan het geld toch van je rekening zonder enige mogelijkheid op terugbetaling. Ik raad dit streamkanaal ten zeerste af!

16. Mai 2024

Opgelet!

Opgelet!! Als je tv vlaanderen registreert en er is iets fout gelopen waardoor je de bevestigings mail niet krijgt, Nemen ze even goed het geld van je rekening en krijg je amper de helft terug.
Bij tv vlaanderen als je een account aanmaakt dien je dus niet te bevestigen je ontvangt bij een foutje dus niks maar ze rekenen wel aan. Aan de telefoon zeggen ze dan wij hebben die fout toch niet gemaakt. Ik zou hier een volledige brief kunnen schrijven maar ga het kort houden. Voel me bestolen/opgelicht.
Zeker geen aanrader voor wat ze maar te bieden hebben.

2. Mai 2024

Login werkt amper

Login werkt amper, “even geduld” gevolgd door een foutmelding iedere keer opnieuw. Trekt op niks voor dat geld

21. April 2024

Stilstaande beelden

Zijn al meer dan 10 jaar klant bij tv Vlaanderen. De laatste weken zijn er constant storingen dwz stilstaand beeld. Betalen wel onze jaarlijkse kosten van €214.

4. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze laten de klant volledig aan zijn lot…

Ze laten de klant volledig aan zijn lot over! Al 4 x proberen contacteren zonder respons voor mijn probleem! Al jaren trouwe klant maar zelfs de trouwe klanten laten ze stikken met hun probleem. Beloven terug te bellen en doen dit dan weer niet! De klantendienst is er een van tijdens de oorlog! Nul en nog eens 0 maar 0 sterren kan je niet geven spijtig genoeg ......

6. März 2024

tv via satelliet

tv via satelliet. zaterdag 0203 12.30 vrt 1"wij kunnen dit programma niet tonen in "NEDERLAND". geen melding op status/storingen : NIKS. een half uur aan de telefoon gehangen :NIKS. service van dit bedrijf : NIKS jammer genoeg moet ik daar nog 1 "ster" voor geven. eerder 5 sterren negatief

2. März 2024

Malafide incasso praktijken

Dit bedrijf blijft 3 facturen sturen van diensten die ze niet aanbieden, de administratie daar lijkt een soep, je stuurt geen incasso af op klanten zonder 1 herinnering te mailen….

15. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr