Tv Yousee Bewertungen 413

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle pr 1 maj have YouSee TV, har stort set talt med YouSee dagligt og i går d 5 maj blev jeg lovet at en teknikke ville ringe til mig, det er ikke sket endnu og vi har stadig ingen TV. Jeg har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skriver denne anmeldelse på vegne af min mor på 73 år, som har haft en fuldstændig urimelig sag kørende med YouSee siden september 2025. Vi er nu i april 2026, og sagen er stadig ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har uden varsel opdateret tv-boksen til en helt ny udgave. Resultatet er elendigt. Før havde vi fint overblik, kunne spole frem og tilbage mellem live og tidligere udsendelser, nemt komme til at se... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Konstant nedbrud hvor tv kanaler bare ikke virker i flere dage, værste kundeservice ever, hader dere robot. Når du så endelig er kommet igennem til et menneske er de ingen gang i stand til at hjælpe.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Køb for guds skyld ikke en tv-pakke hos YouSee Play

Køb for guds skyld ikke en tv-pakke hos YouSee Play!
Er helt ny kunde hos YouSee Play, men opsiger igen.

I går ville jeg se Champions League kampe, men alle deres kanaler lukkede ned i ½ time midt i kampene. Kunne hverken se tv på pc eller min mobil.

I aften gentager det sig. Ingen fodbold eller andre kanaler virker.

YouSee Play har et kundeforum, hvor jeg kunne læse at de "gamle" kunder udmærket kender til at YouSee Play ofte falder ud på app og web.

Vildt underligt at man sælger et produkt, der ikke rigtigt virker - og som har været ustabilt længe.

20. September 2023

Amatørforetagende

Kunne Yousee ikke holde lidt færre møder om hvor høj den næste prisstigning skal være og lidt flere møder om hvordan man får streamingtjensten til at fungere bare nogenlunde, så folk f.eks. får bare lidt for de eksorbitante summer, de betaler i abonnement. Yousee fungerer præcis på samme måde som fuphjemmesider, hvor folk bestiller en vare som de efterfølgende aldrig ser.

20. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

YouSee hæver prisen igen og igen...

Har lige læst på recordere.dk , at YouSee Tv atter hæver priserne fra januar 2024. Det må konstateres, at den virksomhed for mange år siden har besluttet, at den ubetinget ville være den dyreste udbyder på Tv-markedet, og de kan altid finde en undskyldende forklaring 😵🥴😵‍💫😱

14. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lej en film betal for fem

Har lige for 6-7 gang været i kontakt med kundeservice
8/7 lejede vi en film hos YOUSEE og forsøgte at leje en mere, men betalingskortet var pludselig ukendt til trods for at det var det samme. Vi forsøgte nogle gange, men opgav. 10/7 opdager jeg så at jeg er blevet trukket for 5 film, via Blockbuster. Blockbuster siger at deres samarbejde m/YOUSEE er ophørt, at jeg ingen konto har hos Blockbuster og at hele miseren beror på at YOUSEE ikke har fået ændret navn på opkrævningerne.
YOUSEE påstår at jeg har lejet gennem Blockbuster og vil have kvitteringer på beløbene. Jeg har ingen kvitteringer fået, men har sendt kontoudtog fra min bank. Hver eneste gang jeg høret fra YOUSEE er det en ny kundeservice-medarbejder som ikke har sat sig ind i sagen, og virker meget uengageret Det er virkelig op ad bakke og rigtig dårlig stil fra yousee’s side.
Jeg kan kun sige: lej ALDRIG film his YOUSEE det er alt, alt for dyrt.

7. September 2023

Intet virker

Nu virker deres Yousee Play heller ikke.

Internettet virker sjældent fra Yousee. Når internettet så endelig gør, så virker Yousee Play ikke. Står enten og loader... i al uendelighed, eller siger den "teknisk fejl".

Flot

3. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forsøger at se tv en lørdag…

Forsøger at se tv en lørdag eftermiddag og aften, men det eneste der kommer frem er " der er sket en afspilningsfejl, prøv igen senere "
Yousee er noget l...
Lad være med at abonnere på dem.

2. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Konstant går appen ned og og fortæller…

Konstant går appen ned og og fortæller vi er for mange der streamer samtidig, dog er jeg alene på den. Går konstant ud af programmer, som gør jeg skal søge dem frem igen. Har opsagt mit abonnement da produktet ikke fungerer og samtidig er en dyr løsning.

2. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig rådgivning Forsøgte idag at få ændret TV-pakke fra…

Forsøgte idag at få ændret TV-pakke fra en gammel "mellem pakkeløsning" til en mindre "bland selv løsning" Det måtte jeg opgive. Manden hos YouSee var totalt forvirret og vidste ikke hvad han selv kunne sælge. Det endte med at jeg opgav... Nu overvejer jeg at finde en anden udbyder med en kundeservice der fungerer.

31. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor viser i de samme 3-5 afsnit af…

Hvorfor viser i de samme 3-5 afsnit af hvert program HVER DAG... Virkelig tilgrin.. er klokken 20+ nye episoder. 15+ når man er hjemme fra arbejde indtil 10+, samme, samme, samme.. ved ikke om i har demens.. men har vi andre ikke...

28. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

YouSee TV app er vildt dårlig

YouSee TV app
Det er virkelig en dårlig oplevelse. Alle udsendelser man ser forskudt, i arkiv eller på anden måde senere end livestream hakker og den grønne cirkel er det man ser mest af. Virkelig dårlig ….

25. August 2023

INGEN FORBINDELSE

Har bestilt internet fra 08.08. og TV fra 18.08. I dag 23.08 har ingenting. Efter at ringe og skrive bliver jeg sendt fra chat til tlf.70704040 - Josefine robot. Der var aftalt at der kommer tekniker i dag og nu fik jeg besked at fejl ref. EF596365 blev annulleret og at jeg skal kontakte dem igen. JEG HAR NOK AT VENTE.

23. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service i Amager Centret 💐…

Var igår inde i Amager Centret for at hente ny tvbox... Fik en rigtig god service af Benjamin der tog sig tid til at forklare mig omkring opsætningen...derud over hjalp han mig med at rense min mobil...fik en kop cappuccino af en sød dame ..alt i alt en god oplevelse for anden x i denne uge..Tak Benjamin 🤟💐🤟

18. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse på smart tv

Appen fungerer generelt dårligt til smart-tv. Den siger hele tiden, at man mister internetforbindelse, selvom der er ethernet-kabel til og resten af wi-fi fungerer som normalt.

Det er faktisk så ringe, at det næsten ikke kan lade sig gøre at se fodbold for det produkt man har købt.

17. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

min boks virkede ellers sådan ok,man…

min boks virkede ellers sådan ok,man kunne fx se hvad man spolede igennem,men det kan den ikke finde udaf mere,den viser et frosede billede og så spoler den bare derudaf,så kan man hygge sig med at spole frem og tilbage.Nu kan jeg ikke være sikker på mere,om jeg får en hel film eller om slutningen mangler,eller optagelsen er startet midt i filmen.meget irr-og dårligt.jeg må indrømme at jeg kigger efter andrer udbyder.der måske osse er lidt billiger.det bliver dyre og dyre og kun ringere.

4. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr