Jeg skulle pr 1 maj have YouSee TV, har stort set talt med YouSee dagligt og i går d 5 maj blev jeg lovet at en teknikke ville ringe til mig, det er ikke sket endnu og vi har stadig ingen TV. Jeg har... Mehr ansehen
Jeg skriver denne anmeldelse på vegne af min mor på 73 år, som har haft en fuldstændig urimelig sag kørende med YouSee siden september 2025. Vi er nu i april 2026, og sagen er stadig ik... Mehr ansehen
De har uden varsel opdateret tv-boksen til en helt ny udgave. Resultatet er elendigt. Før havde vi fint overblik, kunne spole frem og tilbage mellem live og tidligere udsendelser, nemt komme til at se... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En stjerne er sgu for meget
En stjerne er sgu for meget, de har lavet om på deres lyd, de vil have at man lejer den nye B&O receiver.
Kriminelle er de.
Tak til udviklerteamet bag YouSee Play…
Tak til udviklerteamet bag YouSee Play appen for jeres arbejde med at få den til at køre på den nye Google TV streamer.
Nu spiller det perfekt på alle platforme.
Efter den seneste kan ikke se YouSee Play på mit TV efter opdatering i oktober 2024 software opdatering…
Efter den seneste software opdatering af YouSee play app (oktober 2024), kan jeg ikke se den på mit TV. Har ringet 20 gange siden, men får det samme at vide hver gang, afinstaller og installer igen. Genstart modem og TV - det virker stadig ikke. De har tilsyneladende en løsning i form af en YouSee streamer, men den kan jeg ikke få med det abonnement jeg har, og jeg kan ikke skifte abonnement fordi jeg har TV igennem en grundejerforening. De forsøger ikke engang at få et hotfix ud, der løser problemet. Og de er 100% ligeglade med mig som kunde. Og selvfølgelig betaler jeg stadig fuld pris for et produkt jeg ikke har. Hvordan kan man lave en software opdatering der ikke er bagud kompatibelt??? Og man kan selvfølgelig ikke få dem til at bringe sagen op på et højere niveau f.eks til ledelsen, men de stakkels mennesker der sidder ved telefonerne har ingen muligheder for at hjælpe, og får ingen hjælp af deres bagland. Sikken et sted at være..
Høj kvalitet fra Københavnsområdet.
Det, der gjorde Yousee til den perfekte oplevelse, er indfrielsen af den gode gamle fordom, at produkter og ydelser der kommer fra Kødben-havnsområdet, sjældent har nogen brugsmæssig værdi, for forbrugere ind på fastlandet. Her er man vant til at produkter og ydelser, skal være konkurrencedygtige på pris og kvalitet, fordi statskassen ligger laaaaangt væk. Yousees brugerflade, er noget som kunne være lavet af naboens 12 årige søn, og har ikke den den brugervenlige intuitive karakter, som kendetegner software lavet af professionelle dataloger inde på fastlandet.
Hold jer langt væk fra YOUSEE de er…
Hold jer langt væk fra YOUSEE de er fuldstændig ligeglade med hvordan de behandler deres kunder
jeg har nu ventet i over 20 dage på en fejlretning og den er stadig ikke løst og når du kommer igennem til dem starte de bare forfra med en ny fejlretning oprettelse
men en ting kan de finde ud af og det er at opkræve den fulde pris for en ydelse de ikke kan finde ud af og leverer
Det er helt utroligt
Det er helt utroligt, hvad YouSee bilder mig ind!!!!!
Jeg ønsker at gøre mit abonnement billigere, hvor Josef fortæller mig, imod sandheden, at jeg betaler over antennefællesskab.
Pas på derude; jeg betaler næsten 920 kr for mit engagement til YouSee, jeg er enlig, har ét tv, og er kun mig selv. Hvis jeg prøver på at ændre min aftale, får jeg at vide, at det ikke kan gøres billigere!!!???
fter en flytning omk
Efter en flytning omk. maj eller juni i 2022 kontaktede vi Yousee. Manden kom uden forudgående aftale, han var heldig at træffe os hjemme. Han etablerede internettet udenfor ( det fungerer) og kom kun ind for at låne vores toilet .Han hjalp os ikke med at etablere TV , selv om vi betaler for en grundpakke med Tv boks. Vi var flinke til at tage imod jeres mand, selv om han ikke meldte sine ankomst og flinke til at lade han låne vores toilet to gang . men You see er langtfra flinke med deres service. Vi vil ikke have mere bøvl med You see og har sagt det hele op i dag .
Trofast i 14 år
Jeg er så trat af det internet, de siger det bare køre men tv og pc siger heletide at de ikke har forbendelse. Jeg er enligt glad for produkte , vi har været kunde i 14 år ,men nu må vi nok se efter noget andet , da jeg ikke har og vil bruge tid på at genstarte det hele tiden ,samt når jeg arbejder hjemmefra er tvunget til at tag møderne på telefonen for jeg kan ikke vær sikker på at netforbindelse holder .Øv
Til grin så latterligt dårligt det er
Til grin så latterligt dårligt det er
Komplet nedbrud hele tiden
Der er særskilte regler for hvem der må se hvad ifht flere abonnementer på samme konto
Dvs selv om man betaler som familie er man ikke garanteret at kunne se for eksempel fodbold eller lignende store begivenheder
Og man oplever rigtigt mange gange at man slet ikke kan logge på
Det er tæt på at være falsk markedsføring da man ikke får det man bliver lovet
Skandaløst dårligt og iøvrigt alt alt for dyrt
Jeg vil faktisk sige det er svineri
YOUSEE KUNDE OG BUTIKSSERVICE HAR ALDRIG VÆRET SÅ RINGE SOM NU
Har aldrig oplevet så dårlig - eller manglende - kunde & butiksservice som nu. Har prøvet at kontakte Yousee 10-12 gange de sidste 2 uger, uden at komme igennem.
(taler kun med den FATALE autorobot - som gør een sindsyg til sidst...(DROP DET NÅR I IKKE KAN HÅNDTERE DET!).
Sindssygt et så stort firma kan fortsætte med at levere så dårlig service. Kan absolut IKKE anbefale dette firma mere.
Har været trofast kunde i mange år, men har valgt at opsige alt hos dem.
YOUSEE KUNDE OG BUTIKSSERVICE HAR ALDRIG VÆRET SÅ RINGE SOM NU!!!!!!
Ledelse og styring tilsyneladende totalt fraværende???????
Fuldstændig uacceptabel kundepleje
Fuldstændig uacceptabel kundepleje .
Min datter er i august måned nede i en Yousee forretning , hvor en medarbejder Sælger hende et TV abonnnent . Han fortæller hende der ingen binding er og at hun kan opsige når som helst . Derefter , fortæller han hende , at der kommer en bekræftelse på mail, som hun ikke skal forholde sig til, da han har informeret om det hele . Min datter er 21 år , og vælger at tro på hans ord.
I dag skal hun så ned i butikken og opsige sit abonnement . Her informeres hun om ,der er 6 mdr opsigelse . Hun forklarer overståede og får tlf til Yousee
Kunderservice der sidder med sådan hændelser og medarbejderen i butikken fortæller , at de sagens kan fjerne bindingen.
Min datter ringer og får en medarbejder i røret , der uden at høre på hendes historie , fastholder bindingen. Hun skulle ha læst sin ordrebekræftelsen .
Jeg overtager samtalen , da medarbejderen på ingen måde hører hvad hun forsøger at forklarer .
Jeg fortæller vedkommende at det ikke kan være rigtigt , at han for det første ikke er nysgerrig på hendes historie eller er undersøgende overfor om det kan ha været sket for flere kunder at medarbejderen der solgte hendes dette abonnement . Dette overhører han fuldstændig. Jeg forsøger også at fortælle ham at det er Yousee medarbejderen det har rådgivet os til at ringe til dem, da hun ved de kan fjerne bindingen hvis de vil- dette siger han er en løgn.
Jeg synes det er fuldstændig Urimeligt og uansvarligt at man som så stor virksomhed tillader dette her sker og IKKE er undersøgende eller nysgerrige , når unge mennesker ringer ind og fortæller deres historie .
Selvfølgelig burde min datter ha læst ALT med småt - MEN det må aldrig ske , at medarbejdere fortæller en løgn til kunden og jonglerer med en sandheden.
Jeg er målløs og rasende på min datters vejne
Nu stiger grundpakke med 42 kr til…
Nu stiger grundpakke med 42 kr til næste år 2025,måske kan jeg live med 10 kr men ikke 42 kr .
Jeg opsiger min grundpakke!
Tak Yousee 👍
0 stjerne her fra!
Har aldrig oplevet så dårlig en…
Har aldrig oplevet så dårlig en service. Prøvede at ringe til Yousee 7 gange uden at komme igennem, men blev bedt om at ringe senere. kom så endelig igennem men åbenbart til forkert afdeling, hvorefter der blev sagt at jeg ville blive ringet op, hvilket så aldrig skete. Prøvede så på chatten hvor jeg talte med en Mathias som var ekstremt ubehøvlet og meget lidt service mindet, har virkelig aldrig oplevet noget lignende. sad og venter over 1 time på chatten og blev viderestillet til forskellige personer hele tiden, og røg om bag i køen hver gang. Sindssygt et så stort firma kan ha så dårlig service. Kan absolut IKKE anbefale dette firma.
Mine forventninger til YOUSEE er at de…
Mine forventninger til YOUSEE er at de levere et ordentligt produkt (TV-Pakker) til kunderne. MEN dette er ikke tilfældet mere. Opdateringerne forringer tv-pakkerne / signaler / TV-boksen, ja generelt at ved YOUSEE er blevet dårligere.
Samtidig syntes jeg at de gør grin med deres kunder, ved gentagende gange om året, at sætte prisen på pakkerne op.
Derfor er vores beslutning nu taget og vi er ved at undersøge, hvilke produkter vi kan få istedet for. Og da mange af vores venner er gået samme vej, lytter vi nu til dem.
Endnu engang viser yousee tænder og…
Endnu engang viser yousee tænder og laver prisstigninger !!!
FØJ FOR F*NDEN OG FARVEL , håber de sidste 800.000 kunder gør det samme i er jo sindsyge
Man må ikke linke , men søg på bt og se
Konstant nedbrud hvor tv kanaler bare…
Konstant nedbrud hvor tv kanaler bare ikke virker i flere dage, værste kundeservice ever, hader dere robot. Når du så endelig er kommet igennem til et menneske er de ingen gang i stand til at hjælpe. Har aldrig anbefalet noget på trustpilot, men det her er simpelthen så dårligt at jeg nød til at advare andre imod det, havde selv for længst sagt det op, hvis det ikke var fordi det var eneste udbyder min bedstemor kan havde så hun os kan bruge sin fastnet tlf. Men ja har du andre muligheder hold dig langt væk, værste ever
Amatører og inkompetent kundeservice
Amatører og inkompetent kundeservice. Komplet idiotiske løsninger og elendige beslutninger ifm. deres TV boks og opdateringer eller mangel på samme. App og hjemmeside er endnu mere elendig og de ignorerer fuldkomment, når man har fejlmeldt deciderede fejl og alvorlige mangler og afviser at det vil blive løst.
Det er blot en pengemaskine og er voldsomt skåret ned til bare at suge alle kunders penge ud uden at forbedre eller rent faktisk lytte til kunder med den kritiske feedback med fejl og mangler.
Hold jer væk fra dette uduelige og grådige firma!!!
Ustabilitet, ansvarsfralæggelse, svindel
Jeg har i mindst 7 år haft kolossale problemer med tv-løsningen hos YouSee, som bliver ved at generere alvorlige fejl. Der er store problemer med at komme i kontakt med kundeservice i perioder. Lykkes det endelig, bliver fejlene ofte ikke registreret korrekt eller havner hos den forkerte afdeling.
Havner de hos den rette afdeling, er der dog som regel heller ingen hjælp at hente. Jeg har gentagne gange modtaget standardmails om, at jeg skal genstarte mit Internet, fordi YouSee mener, det er dér fejlen ligger. Det til trods for, at jeg udmærket kan se, om der er Internet eller ej og næsten altid kende forskel på udfordringer med Internet og udfordringer med TV.
Og det vel at mærke også i.f.m. fejl, YouSee's kundeservicemedarbejdere (når man endelig får held til at få fat i en sådan) OGSÅ har. Alligevel påstår man dumstædigt og arrogant fra teknisk service, at fejlen ligger hos kunden. De påstår også, at man har installeret noget på sin enhed, til trods for at fejlen f.eks. optræder på forskellige computere med forskellige styresystemer, antivirus, m.m. Men DET ER KUNDENS SKYLD, når YouSee's "tv-løsning" ikke fungerer.
Jeg har oplevet utallige af disse løgnehistorier, hvor teknisk service kommer med forklaringer, der er så langt ude i hampen, at det er absurd. En ven, som arbejder med IT på højt niveau og tidligere har været ansat hos YouSee og derfor kender systemet, har gentagne gange hjulpet med at tjekke min PC for at optimere den, også med henblik på at reducere frekvensen af de udfald og alvorlige fejl, der plager systemet. Alligevel får jeg igen og igen at vide, at det er MIN skyld at YouSee's produkt så ofte fejler.
Det er slemt nok at sælge et produkt, der ikke virker en betydelig del af tiden. Men når man så hverken vil anerkende, at fejlene eksisterer, ej heller når YouSee's kundeservice kan genskabe dem, eller kompensere, så føler man sig snydt som kunde.
I den aktuelle sag protesterede jeg over ansvarfralæggelsen og anklagerne om, at jeg var skyld i fejlene.
"Vi beskylder ikke vores kunder for noget. "
blev efterfulgt af:
"Vi er ikke herre over hvad vores kunder installere på deres PC'er, som eventuelt kunne blokere for vores tjeneste."
Jeg tillod mig at stille spørgsmål til, hvordan YouSee kunne konkludere, at fejlen lå hos mig, når deres medarbejder i Kundeservice også havde den. Og også, hvordan den kunne eksistere på flere forskellige typer af enheder med forskelligt setup.
Jeg spurgte også til, hvorfor jeg sagtens kunne se optagelser fra nogle TV-kanaler, mens lige præcis optagelser fra TV2 Sport og nogle få fra TV2 News ikke kunne startes op. Jeg spurgte også, hvordan hvad end jeg ifølge YouSee havde installeret kunne kende forskel på, hvilken kanal jeg havde optaget fra i YouSee's system.
Alt jeg fik tilbage var:
"Vi kan desværre ikke løse din henvendelse, og yderligere henvendelser vedrørende denne specifikke fejl kan vi desværre ikke blive ved med at besvare.
Vi lukker derfor sagen herfra. "
F... dig, kunde! Det er din egen skyld, at vi ikke leverer varen.
Jeg har også stadig en defekt TV-boks stående, da YouSee trods gentagne løfter om at sende returlabel, ikke gør det. Jeg oplevede en enkelt undtagelse, hvor en kvindelig medarbejder rent faktisk fik ét sendt ud, så jeg kunne slippe af med den defekte TV-boks, den anden defekte TV-boks skulle erstatte. Nu mangler jeg så returlabel til den første TV-boks, YouSee sendte til mig, som OGSÅ var defekt.
Vær på vagt i forhold til dette firma. Det er ikke som i TDC-tiden, hvor man i højere grad kunne regne med at få hjælp til problemer, kompensation for langvarige udfald og en bare nogenlunde anstændig kundeservice. Nu er kunderne bare nogle, man skal tilsøle for sin fornøjelses skyld, hvis de er så uheldige at være tvangsindlagt til at vælge YouSee for at få en TV-løsning, der matcher deres behov.
Elendigt under alt kritik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.