Har tidligere bestilt fra Tuxedo.no og vært fornøyd, men denne gangen var opplevelsen dessverre annerledes. Bestilte Ylang in Gold på tilbud, hvor produktet var beskrevet som «helt ny og ubru... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Villedende markedsføring! Nettsiden viser at varen er på lager, men etter betaling får man beskjed om 3-7 ukers ventetid. De tar pengene dine og leverer ingenting. Kundeservice svarer ikke og er umuli... Mehr ansehen
Da de ikke hadde produktet jeg bestilte, sendte de meg raskt en e-post om jeg ønsket å vente eller bestille et tilsvarende produkt. Jeg ønsket tilsvarende produkt og det ble levert svært raskt. Veldig... Mehr ansehen
Ingen service. Kjøpte en parfyme som ble "hengende" hos postnord. Kontaktet tuxedo og fikk beskjed om at det ikke var dere ansvar når de hadde sendt varen ut. Jeg måtte selv, etter mye om og men, får... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
God erfaring
Rask bestilling på nett. Svarer på e-post innen kort tid. Varen klar for henting samme dag. Hyggelig fysisk butikk med flott utvalg av parfymer ingen andre har tilgjengelig i Oslo.
Fikk tilsendt en parfyme og …
Fikk tilsendt en parfyme og emballasjen var ødelagt , så ut som at den var åpnet fra før av . og dette fikk jeg som et svar :
Hei
Ja, det er normalt. Vanligvis blir klistremerkene skadet under levering. Parfymen inni er helt ny.
Tuxedo As.
Kan jo ikke gi den til noen som en gave , når den allerede var åpnet før jeg fikk den.
fikk ikke en beklagelse engang .. Veldig frekk . skal aldri handle der mer . og anbefaler andre å gjøre d samme ! med mindre du har lyst å få en parfyme som ble åpnet før !
Potential scam alert
I purchased a perfume from them, then received a text saying that the perfume didn't have a box, this was not initially advertised on their website, they offered me to get it with no box or waiting some weeks to get a full set perfume. I then replied that without a box then should be discounted for me to accept it, they said no and then I opted to wait. During this communication the tone of the messages was very poor and unfriendly, I assume that it was because I did not accept to buy an incomplete product at the price of a complete one (again not as initially offered or advertised).
A day or two later (today) they sent a message saying they will not receive it back from the provider and I could either get it with no box or change my order, I accepted none of them options and opted to get a cancellation and refund.
I want to say to whomever was sending me the follow up texts that your customer service is very bad and you should not be left alone dealing with customers, you made your store seen as amateur and your offers as misleading.
I hope to receive my money back as soon as possible and do not plan to buy from your store again.
Kundetilfreds ikke optimal.
Vær oppmerksom på at når du handler her må du sende x antall mailer for og få svar. Og ved returnerte varer krever de at du skal betale de over 200,- som et gebyr for å returnere en vare, helt latterlig og mitt siste kjøp hos «Tuxedo». Få opp kundeservice og bedre tilrettelagt returer så kan vi begynne å snakke.
Tenk deg om..
Dette stod til forventningene, og de var ikke høye. Jeg bestillte en parfyme, fikk raskt bekreftelse på mail. Minutter senere får jeg en SMS med spørsmål om det er OK at de sender en parfyme uten embalasje og eske. Svarer naturligvis nei her, da det ikke kan garanteres at parfymen er original. Får så i svar at de kan sende en ny en om 1 uke. Det går 2 uker før jeg sender mail og etterspør status. Får ikke svar på mail, så sender da SMS til personen som tok kontakt etter bestillingen. Får tilbake at det forventes at varen ankommer deres lager om få dager og skal da sendes. Får heldigvis bekreftelse på at varen ble sendt neste dag, men frakt tok også lang tid og begrensede sporingsmuligheter. Her selges varer de ikke har på lager, og følger ikke opp kunde i etterkant. Svakt levert. Handler ikke her igjen.
Bestilte en parfyme på onsdag hadde den…
Bestilte en parfyme på onsdag hadde den fredag! Superrask levering og vare som bestilt med 2 gratis prøver som bonus!
Helt fornøyd
* Jeg kjøpte fire sampler og fikk en rask levering.
* De reklamerer med «1-5 GRATIS PARFYMEPRØVER PÅ HVER BESTILLING.», men jeg fikk ingen.
Wow.for en utvalg av parfymer og andre…
Wow.for en utvalg av parfymer og andre produkter for hår og skjegg,hadde en flott opplevelse og en meget god service.kommer garantert tilbake
Veldig fornøyd
Har handlet via nettsiden deres flerne ganger og er veldig fornøyd,utrolig godt utvalg og enkelt å finne frem på siden,kommer til å fortsette å bruke tuxedo.no og ved en anledning skal jeg besøke butikken.
Ikke kjøp fra de
Jeg kjøpte torino 21 og de sa at de ikke skulle sende den til meg fordi de har den ikke ETTER jeg kjøpte den så så de vent 2 uker.Etter de to ukene så sa de at de ikke hadde den og jeg må vente en måned.Etter en måned så bare så spurte jeg de når den kommer og de bare så at de ikke hadde den.De seller fortsatt parfymer de ikke har med en jævligt mye høyere pris en normalt hvis de ikke har den i stock.Veldig dårlogt kundeservice og ingen levering.
Rask levering og god service
Kjøpte en parfyme, den kom etter bare 3 dager og det fulgte med 4 testere gratis! Kjempefornøyd med både service og den kjappe leveransen. Kommer absolutt til å kjøpe herifra igjen!
Bestilte en xerjoff tester
Bestilte en xerjoff tester, fikk med 4 andre testere gratis.
Varene kom raskt
I ordered Erba Pura but got ice dive in…
I ordered Erba Pura but got ice dive in the mail instead, when I messaged the shop about it they told me there must have been a mistake and that they will refund me the money but they never did, I messaged them again asking when I'm gonna get the money and they ignored. Don't recommend buying from them
Perfect Items and service
Perfect Items and service. fast shipping
Forskjellsbehandler kunder
Hadde en uhyggelig opplevelse i butikken deres på byporten, uten å gå inn i detaljer. Kommer ikke til å handle mer hos de desverre.
Veldig fornøyd, for andre gang
Andre gang jeg handler hos dem. Veldig fornøyd, alt var som det skulle. Fikk også med noen testere, det setter jeg veldig stor pris på.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.