Gorzej nie wymyślisz!!! Absolutnie nie polecam nawet zbliżać się do tej „super” szkoły!!! To jak oni traktują ludzi, to po prostu nie da się wytłumaczyć. Zgadzam się ze wszystkimi opiniami które są n... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Zdecydowanie NIE POLECAM! SAME problemy od początku, odwoływane zajęcia, słaba jakość połączenia, i ogromna kasa nieadekwatna do jakości Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabia... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zajęcia kończą się 03.lutego 2026, ale szkoła każe zapłacić także za cały luty! Tłumaczy to tym, że abonament miesięczny to nie był abonament, tylko raty do zapłacenia. Nie odbyło się 6 lekcji które... Mehr ansehen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Matematyka z Minecraft
Syn jest bardzo zadowolony z zajęć Matematyki z Minecraft. Świetna forma nauki przez zabawę. Z niecierpliwością czeka na kolejne zajęcia. Zajęcia są tak prowadzone, że nie potrzebuje żadnego wsparcia rodzica podczas ich trwania. Platforma jest bardzo prosta w obsłudze, a nauczyciel jest bardzo sympatyczny i cierpliwy :)

lekcje rysunku
Córka jest bardzo zadowolona z lekcji rysunku, na które uczęszczała w minionym roku szkolnym. Indywidualne podejście do ucznia umożliwia rozwój umiejętności zgodny z możliwościami i oczekiwaniami.

NIE POLECAM
Stawię tylko 1 gwiazdę, bo:
- nie podpisują z wami wszystkich dokumentów, a pytają zgody telefonicznej w tej chwili, kiedy nie bardzo możesz rozmawiać
- nie dają możliwości rezygnacji i presują w różne sposoby, że musisz płacić, nawet jak dziecko nie chce być na tych zajęciach: dzwonią, piszą wymagając opłat i opowiadając o niemożliwości rezygnacji, nawet w wypadku opuszczenia kraju
- po zajęciu próbnym darmowym przedłużają dzwonić i umawiać, żeby dziecko uczyło się u nich
Jedyną gwiazdę daje dobrym nauczycielom, a nie Turore

Antwort von tutore.eu
Zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty
Zajęcia, zwłaszcza przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty uważam za bardzo pomocne. Nauczyciele do zajęć przygotowani. Maratony przed samym egzaminem - rewelacja. Polecam

Antwort von tutore.eu
Nie polecam! Omijajcie tę szkołę szerokim łukiem! Problem z rezygnacją z zajęć, dziecko nie uczęszcza na zajecia, a opłaty są nadal naliczane. Miesięczny okres wypowiedzenia zajęć dodatkowych dla dziecka, to brzmi jak żart. Przy rezygnacji proszą o jej wycofanie tłumacząc strzałem w ich statystyki. Pomimo rabatu przy drugim kursie (przy rezygnacji) każą dopłacać różnicę kwoty od samego początku do końca kursu, mimo że miesięcznie wszystko było regulowane! Cyrk na kółkach!

Antwort von tutore.eu
Polecam zajęcia z matematyki z…
Polecam zajęcia z matematyki z Minecraftem.
Syn z przyjemnością bierze udział w zajęciach od dwóch lat. Nigdy nie trzeba go zaganiać do lekcji :) Proporcja gry i nauki jest dobrze dobrana, dzieci uczą się mimochodem.
Prowadząca zajęcia ma świetne podejście do dzieci i potrafi zapanować nad gromadką podekscytowanych ośmiolatków :)

Antwort von tutore.eu
Super zajęcia rysunku. Dziękujemy Pani Magdo.
Pani Magdalena Gałka świetnie prowadzi lekcje rysunku. Córka zawsze jest zadowolona i pokazuje mi swoje prace. Pani Magdalena umie zainteresować dzieci i zachęcić do realizowania planu zajęć. Prace wykonane to szkice (ryby, kota, domu, borsuka - mój ulubiony), komiksy. Sama chętnie uczestniczyłabym w zajęciach.

Antwort von tutore.eu
nekają mnie o lat telefonami
nekają mnie o lat telefonami. Oczywiście mówiłem ,że moje dziecko już dzieckiem nie jest ,ale... nie dociera.

Antwort von tutore.eu
Dziecko poprawiło swoje oceny z j…
Dziecko poprawiło swoje oceny z j angielskiego i łatwiej przyswaja nowe wiadomości,ma mniejsze trudności w komunikacji

Antwort von tutore.eu
nauczyciele mają świetne umiejętność…
nauczyciele mają świetne umiejętność tłumaczenia matematyki

Bez internetu 600mb nie podchodź do Minecraft
Tutore nie określiło precyzyjnie wymagań technicznych aby móc korzystać z zajęć grupowych z użyciem Minecraft. Po rozpoczęciu zajęć okazało się że mój internet jest za słaby, więc podpisałam umowę o szybszy internet światłowodowy 300mb, który również okazał się za słaby, gdyż graczy było tak dużo, że należałoby wykupić 600mb. Straciłam czas i dużo dużo pieniędzy a dziecko płakało za każdym razem gdy gra się zacinała. W reklamacji Pan stwierdził ze "wszystkim śmiga" więc nie mam co się skarżyć, bo to przecież moja wina.
Wszystko byłoby wporzadku jeśli na zajęciach próbnych wszyscy uczestnicy ofpaliliby razem Minecrafta, ale nie udało się bo "coś się zepsuło".

Świetna obsługa klienta
Świetna obsługa klienta. Przejrzysty portal. Uczestnik (dziecko) zadowolone z zajęć.

Fajna atmosfera na lekcjach
Fajna atmosfera na lekcjach, pomocni i mili nauczyciele.Łatwe i szybkie rozwiązanie problemów. Polecam

Język angielski…
Mój syn korzysta już 4 rok a córka dopiero od roku ale polecamy bo nam bardzo pomaga w nauce języka angielskiego,część lekcji w formie zabawy co córka chwali

Od 5 lat moja córka z radością korzysta z Tutore
Od 5 lat moja córka z radością uczestniczy w zajęciach gry na gitarze, a od niedawna w zajęciach z fizyki. Nauczyciele prowadzą lekcję w przyjaznej atmosferze. Platforma działa bez zarzutu. Jak tylko dziecko nie zaloguje się w porę, zaraz jest telefon czy jest jakiś problem. Bardzo polecam zajęcia w Tutore.

Serdecznie polecam szkołę tutore.eu
Serdecznie polecam szkołę tutore.eu. To tylko kilka wybranych cech które definiują ten portal edukacyjny:
~Doskonały dobór kadry edukacyjnej;
~ Przyjazna atmosfera w trakcje zajęć;
~ Indywidualne podejście do ucznia;
~ Program nauczania oparty na podstawie programowej, co daje możliwość utrwalenia materiału;
~ Nauka przez zabawę.
Dziękuję za dotychczasową współpracę.

Zajecia odwolane zwrotu BRAK
Zaplacilem
Zajecia odwolane
Odpisali ze brak podstaw do zwrotu pieniedzy
Oczywiscie po drodze 20 telefonow i zawsze ktos na infolinia kto nie wie w jakiej sprawie dzwonie
Nie polecam ! Oszustwo!
Zapłaciłam za próbne zajęcie ,ale nie było dostępu do strony .
Nie polecam szkoły Nie reagują na…
Nie polecam szkoły Nie reagują na potrzeby odbiorcy Mimo zgłaszanego zakresu do przygotowania do egzaminu ósmoklasisty nie wypełnili zadania Reklamacje z rezygnacją odrzucili informując że oni są zadowoleni i robią co trzeba Na zastępstwo korepetycji z języka polskiego ukraiński nauczyciel Syn niezadowolny Nie lubi brać udziału w tych lekcjach Ma wykupione korepetycje z matematyki i angielskiego na innej platformie i żałuję że do polskiego zdecydowaliśmy się na tą szkole Nie warto.
Oszuści
Natręci potrafili po kilkanaście razy dziennie wydzwaniać, żebym zapisała dziecko. Teraz nie odpowiadają na pisemne wypowiedzenie umowy. Nie można się również do nich dodzwonić. Oszustwo!!!
Idę z tym do adwokata.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.