Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Scherpe prijs en daarbovenop makkelijk en snel besteld. Item is ook nog eens snel geleverd geweest. Dus zeer fijne ervaring.
Wij bestelden een trampoline en ladder en zijn heel erg tevreden. De ladder was nt in voorraad, maar dan werd er voorgesteld om de trampoline wel al te leveren. De ladder komt later. Prima levering, v... Mehr ansehen
We hadden het product 'Etagère Esschert Design Rechthoekig' gekocht. Helaas bleek het bij levering beschadigd te zijn, maar dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Dit hebben we gemeld bij de klantenser... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Tuintoebehoren vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin om te toveren in uw eigen vakantieparadijs. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor hoge kwaliteit tuinmeubilair van populaire merken zoals Hartman, Suns en Miloo Home. Naast een schitterend assortiment tuinmeubelen bieden wij ook een ruime collectie tuin-kussens, trendy tuinaccessoires en tuindecoratie, tuinverlichting, zwembaden, trampolines en barbecues. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van onderhoud van uw tuin. De mooiste tuinartikelen vindt u hier bij Tuintoebehoren!
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Niederlande
Fijn dat ik 1 kussen kon bestellen. Werd ook zeer snel geleverd, ik ben heel tevreden.
Snelle bezorging en zeer goed verpakt
Bezorging via track en trace goed te volgen.
Er stonden twee deurstoppers op de website en ik kreeg er maar een was er niet blij ermee en ik hoop dat het opgelost wordt dat ik mijn bestelling wel compleet krijg en nog nagezonden wordt aan me.
Absoluut een mooie prijs, niet duur en al helemaal is dat mijn mening nadat ik ze, na een snelle bezorging, zelf kon beoordelen: klasse spul.
Aan de behuizing zal het alvast niet meer liggen bij mijn pogingen om mussen te verleiden naar mijn tuin te komen🤠
De deur van de pizzaoven was kapot. Hiervoor contact opgenomen met de klantenservice. Fijn en adequaat contact. Kregen snel een nieuwe opgestuurd.
Product is niet geleverd zoals beschreven op de site.
Het bedrijf heeft een niet afdoende oplossing gegeven , want ze geven aan dat het een foutje was maar ik krijg het product niet alsnog geleverd
De beschrijving op de website klopte volledig en het product is zeer degelijk en beantwoordde aan wat ik nodig heb. De verzending verliep vlot en mijn product werd geleverd binnen de vooropgestelde termijn.
we hebben het bestelde product nog niet mogen ontvangen. Er werd slechts een deel van het product opgestuurd. Na email contact en formulieren uitgebreid te hebben ingevuld, inclusief fotos, werd precies hetzelfde deel dat we al hadden ontvangen, opnieuw opgestuurd! Nu zitten we met twee schrapers voor de schoenen, maar geen veeg-gedeelte. Hopelijk komt het nog goed.

Antwort von Tuintoebehoren
Vogelhuisje op poot besteld. Alleen huisje ontvangen zonder verpakking en zonder poot. Drie mailtjes en 2 belletjes nodig om uiteindelijk de bestelling (wel naar tevredenheid) te ontvangen.
Ik had snel een nieuwe trampoline nodig en tuinroebehoren belde op de volgende werkdag en ging snel over tot levering.
Door een technische storing kon er geen voordeelbundel worden besteld. Door telefonisch contact met de klantenservice werd dit goed en snel opgelost. Het teveel betaalde bedrag werd snel teruggestort en de communicatie hierover was prima!
Zag er ok uit, doch de maat was bovenaan te smal, ik had dit niet gezien bij de bestelling en heb het product terug gestuurd.
Heb zondagmiddag online een parasolhoes gekocht en volgende dag maandagmiddag op tijd geleverd. Parasolhoes is van goede kwaliteit en ben zeer tevreden over de service!
Makkelijk te vinden via google, snel doorklikken naar bestellen. Snel verzonden en snel binnen gekregen!
Het voldoet aan de verwachting en snelle verzending
Week moeten wachten gezien niet alles op stock.
Toen bleek dat Kruiken kapot lagen in ophaalpunt en ben dus met lege handen thuisgekomen.
Bij telefonische contactname kan de persoon mij niet helpen en ik moet morgen weer terugbellen

Antwort von Tuintoebehoren
Prima product, goed verpakt en ontvagen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.