Buitenlamp gekocht. Deze blijkt helaas niet waterdicht te zijn. Netjes nieuwe lamp geleverd door Buitenbloempot.nl. Fijne service, dus daarom 5 sterren van ons!
We hebben bij Tuinetc. 2 prachtige bloembakken besteld, die netjes de volgende dag bij ons thuis werden afgeleverd. Prima service en afhandeling door dit bedrijf. Mochten we in de toekomst weer wat... Mehr ansehen
Eerst gebeld of product op voorraad was, had al bij enkele web-winkels "mis-gegrepen". Deze had er nog 1 liggen, werd direct voor mij gereserveerd. Zelf direct via webshop besteld, betaald. Product we... Mehr ansehen
Had nog een lastminute cadeau nodig voor een feest, de volgende dag had ik het al in huis. Helaas maar 1 van de 2 benodigde bloempotten omdat deze niet op voorraad was, ja kan gebeuren toch! Mijn tele... Mehr ansehen
Deventerstraat 9, 7575EM, Oldenzaal
- 0857600077
- info@tuinetc.nl
- tuinetc.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle levering volgens afspraak
Gevraagd om wat extra materiaal bij mijn schaduwdoek. Kwam goed over en is (zonder extra kosten!) meegestuurd. Volgende keer bestel ik weer hier. Vriendelijk geholpen door medewerker Tom.
goed
Vriendelijk en snel geholpen met allerlei vragen. Gewoon iemand aan de lijn, geen computer.
Als ik belde wist diegene gelijk waar het over ging.
Geduldig en vriendelijk.
heel, goed en snel. alleen de verpakking ontbrak.
Zat geen doos of andere vorm van verpakking om mn bestelling
100% tevreden!
Bestelling en levering vlot verlopen. Artikel geheel naar wens en is zoals afgebeeld op de site.
Geweldige service
Goede service, snelle levering. Meteen een antwoord bij vragen.
Gewoon goed
Snel besteld, snel geleverd (vuurschaal). Alleen jammer dat leverancier houten pallet niet mee terug wil nemen...
Elho Loft Urban Round 40 cm Kers
Hallo
24 uur levering!
De eerste Elho Loft heb ik voor 2 jaar gelede besteld!
De kleur is nog steeds hetzelfde
100% top Product.
Bedankt.
Scherp geprijsd.
Geen aanmerking op verpakking en levering.
Alles prima in geregeld
Elho Pure plantenbak besteld inderdaad volgende dag in huis. Het is mooi dat je van elke stap via de mail op de hoogte wordt gehouden. En de prijs is dus dik in orde vergeleken met het tuincentrum Dikke pluim
hele mooie potten hebben jullie
we hadden best lang gezocht om de juiste bloempotten te vinden, tot we op juiste site de juiste vonden, heel mooi
probleem zeer goed opgelost!
in eerste instantie was ik niet zo blij omdat mijn bestelling niet binnen 24 uur in huis was en ik deze nodig had als kado, maar ik ben supergoed geholpen aan de telefoon en zal zeker weer bestellen bij Tuinetc. geweldige service.
Prima service en snelle levering
Prima service en afhandeling door dit bedrijf. Mochten we in de toekomst weer wat nodig hebben op tuingebied, dan doen wij onze bestelling zeker weer bij Tuinetc. Helemaal geweldig.
Bloempot lechuza
Erg slechte sevice en afhandeling bij retour zending. Ik bestelde een bloempot maar bij ontvangst was de kleur anders dan op de foto. Om contact te krijgen met klantenservice Bloempotetc heb ik uiteindelijk de KvK moeten bellen. Vervolgens de bestuurder (Proweco, Hr Efting) via 06 nr bereikt. Duizendmaal excuses van hem. En uiteindelijk gebeurde er weer niets, hij vergat z'n afspraak met mij. Ik ben inmiddels weken verder en ik heb nog m'n geld niet op m'n rekening ontvangen!! Kwalijk, voor mij nooit meer via deze organisatie.
levering plantenbak
Ik ben volkomen tevreden over het telefonisch contact en vervolgens de levering door Tuinetc.
Top service!
Geweldige service, snelle en goede levering.
Dank jullie wel voor deze warm te stoken schotel, een vliegende schotel aktie!
Beste medewerkers van "Tuinvanallesennogwat en meer " snel en keurig geleverd! Waarvoor dank
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.