Snelle levering beukhagen, 40 stuks, deze zijn ook allemaal mooi doorgekomen dit jaar Beukhagen waren wel allemaal dezelfde hoogte, dus bestel gewoon de 100 cm
Bestelling werd ongeveer een week te laat geleverd. De aantallen van de plantjes kloppen niet helemaal. Het ergste van al is de staat van de geleverde plantjes: veel kleiner dan beloofd, ongeveer de h... Mehr ansehen
Zeker niet bestellen! Ik had er kleine taxusplanten besteld en ze kwamen in dozen volledig in elkaar gesnoerd toe met beschadigde wortels via een koerierbedeijf dat de dozen gewoon neer gooit. Heb onm... Mehr ansehen
Toch wel een serieuze tegenval. Planten zijn heel zielige en kleine stekjes. Mini zijtakjes die op niets trekken. Takjes zijn ook nooit beginnen groeien. Alles gepland in maart. Nadien gevraagd voor e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tuincentrum.be: Hét tuincentrum dat thuisbezorgt ✓ Meer dan 2.500 tuinplanten en 10.000 tuinartikelen ✓ Gratis bezorging vanaf €100,- ✓ Deskundig advies van specialisten ✓ Thuiswinkel Waarborg.
Botter 19, 2411 NM, Bodegraven, Niederlande
- 0854016555
- info@tuincentrum.nl
- tuincentrum.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Aan te bevelen
Duidelijke website met doelgerichte informatie, eerlijke prijzen en stipte verzorgde levering.

Antwort von Tuincentrum.be
Alles verliep vlot en de producten zijn…
Alles verliep vlot en de producten zijn top

Antwort von Tuincentrum.be
Heel veel keuze op de website
Heel veel keuze op de website, met heel erg goede opsomming van de kenmerken van de planten.
Snelle en correcte levering.
De planten zien er allemaal heel gezond uit.
We kijken uit naar het voorjaar om het resultaat in de tuin te zien

Zeer tevreden.
Mooie planten. Goeie prijs. Stipt geleverd.
Aanrader.

Goede kwaliteit van plantjes
Goede kwaliteit van plantjes, stevig ingepakt en tijdig geleverd.
Top!

Correcte levering
Plantjes zien er ok uit, netjes geleverd op de beloofde/gevraagde dag.

Antwort von Tuincentrum.be
Snelle levering en perfecte staat…
Snelle levering en perfecte staat thumbs up

Top experirence
Website gebruiksvriendelijk, bestelling snel geplaatst. Opvolging via mail & tracking. Bestelling op tijd zoals voorspeld. Geen verrassingen gehad.
Top.

Levering Buxus planten
Zeer vlotte levering en zeer goed verpakt en dan het belangrijkste,zeer mooie buxus planten

Antwort von Tuincentrum.be
Ik kreeg precies wat ik wilde
Ik kreeg precies wat ik wilde. Snelle levering plus twee gratis planten. Ik zal het zeker in de toekomst gebruiken

Antwort von Tuincentrum.be
De snelheid en goede verpakking waren…
De snelheid en goede verpakking waren tof.
Ik moet echter zien of de planten zullen "pakken" vooraleer een definitieve waardering te kunnen geven.
blijf hier weg
Als u dode graszoden wenst moet u vooral hier bestellen. De helft van onze bestelling was onbruikbaar en gewoon dood. Graszoden die normaal gekoeld getransporteerd worden worden hier met een warme vrachtwagen geleverd. Vervangproduct werd geleverd, helemaal uitgedroogd maar heeft het overleefd. Maar de kapotte zoden halen ze niet terug op, daar zou ik voor moeten betalen. Blijf hier weg.
Vervolgverhaaltje
Tot heden (17 Aug.)goede ervaring. Bonsai besteld. De verkeerde werd geleverd. Na correcte communicatie
retour teruggestuurd . Ben nu benieuwd of restitutie
en/of juiste bonsai geleverd worden. Dan *****
Tot heden 1 sept.: juist boompje goed ontvangen . Ik wacht nog wel op refund verzending.
Top !
De plant was heel goed verpakt zodat ze tijdens het transport niet beschadigd raakte. Heel snelle levering ! Mooie plant ook !

Antwort von Tuincentrum.be
Je suis très satisfaite de ma commande
Je suis très satisfaite de ma commande. Les délais étaient courts. J'ai pu suivre la progression de ma commande. Mes plantes étaient très bien emballées.

Blijf er weg !!
Bestelling (TC2 124525) geplaatst op 20/7/2023, zou worden geleverd op 22/7/2023. Niets ontvangen. Drie maal getelefoneerd:
1) "één artikel is niet voorradig en bestelling wordt verzonden als ze compleet is". Op website stond (en staat nog steeds) vermeld dat de plant onmiddellijk leverbaar is
2) "wordt onmiddellijk verzonden": niets verzonden
3) bestelling geannuleerd. Dame aan de telefoon (Tinka) zegt dat terugbetaling zal gebeuren "als er tijd is, maar de mensen die zich daarmee bezig houden werken in de tuin"
Het lijken mij gewoonweg oplichters te zijn, die zelfs deze reviews op hun website manipuleren. Men blijft er alleszins beter weg, ook rekening houdend met de steeds terugkerende commentaren over zieke en dode planten die worden geleverd.
Update 16/8/2023: Nog steeds geen terugbetaling. E-mail gestuurd 13/8, met direct antwoord echter zonder iets concreets, behalve dat ze mij vandaag iets zouden laten weten. Niets vernomen. Tuincentrum doet er nu wel (nog maar eens) alles aan om deze review te laten verwijderen en eist dat ik persoonlijke gegevens aan derden (mijn privé-telefoonnummer MOET ik laten weten aan Trustpilot!!!!!) meedeel. Pure intimidatie om hun oplichting en diefstal te verdoezelen.
Na lang wachten door de drukte…
Na lang wachten door de drukte eindelijk bestelling gekregen. 2 planten waren niet om aan te zien de ander gewoon dood.. als je dit dan meld met foto krijg je geen reactie meer.
Laatste keer dat ik hier nog iets bestel..
Pas sérieux
Commande incomplète je n'ai reçu que la moitié des plantes. Certaines étaient mortes (7 jours pour la livraison). Impossible de les joindre, le site à l'air sérieux mais ils sont injoignables, le n° renseigné sur le site ".BE" n'est pas joignable de la Belgique. J'ai envoyé 6 mails, j'ai reçu une réponse pour me demander des photos, depuis plus rien malgré plusieurs mails de rappel....
Je viens de perdre 90 €. Ne passez pas par ce site.
Ik ben fan
Zeer goede kwaliteit. Heel goed verpakt. Vlugge verzending

Zeer slechte handelaar !
We hadden een groot aantal (96 stuks) besteld van een bodembedekker. De eerst vooropgestelde leverdatum werd niet aangehouden. Ze zeiden dat ze zo'n aantal plantjes niet op voorraad hadden en de levertermijn werd steeds opgeschoven.
Bij uiteindelijke levering (na een heel aantal telefoontjes) bleken 4 stuks te ontbreken en de geleverde plantjes waren in erbarmelijke staat ! Elk pakketje dat ik opende was bruin met hier en daar een groen stukje erin !
Na héél veel geduld (3 x foto's doorgestuurd via Wetransfer, telkens was de link verlopen voordat ze de foto's bekeken) heb ik een medewerker aan de lijn gekregen die mij heeft geholpen. We waren overeengekomen dat de helft van de plantjes zouden vervangen worden. Indien bleek dat de andere plantjes die ik wel wilde proberen te planten alsnog zouden afsterven dat die dan ook zouden vervangen worden.
Groot was mijn verbazing bij nalevering van die andere plantjes bleek dat het gewoon een andere soort was !!
Ik heb het opgegeven ...
Absoluut geen aanrader !!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.