Tuinartikelen.nu Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Klantenservice niet bereikbaar

Bestelling werd keurig geleverd, maar voldeed helaas niet aan de verwachtingen. De klantenservice was vervolgens op geen enkele manier bereikbaar. Telefonisch hoor je een bandje dat zegt dat er nu niemand beschikbaar is. Wanneer ik ook bel, ik hoor steeds dit bandje. Op mijn email volgde een automatisch antwoord met 'u ontvangt zo spoedig mogelijk reactie' maar die heb ik na 12 dagen nog niet ontvangen.
Als je niet 100% zeker bent dat het product precies is wat je wil, adviseer ik om niet bij deze webwinkel te bestellen

2. August 2025

Goede prijs, snel, alert en Top service

Goede prijzen en keuze, maar dat hebben veel anderen ook. In mijn geval had ik 1 bak te weinig besteld (3 ipv 4). Chatje, meteen reactie en een extra bak werd zonder moeilijk te doen bij de bestelling erbij gezet.

Verder had ik een verkeerd huisnummer opgegeven bij de bestelling.
2 dagen later een bericht van balkonbakken, dat de bakken retour zijn gekomen. Wat is hier gebeurd ?
Ik leg uit dat dit niet de schuld is van postnl, maar mijn fout.
Plantenbakken stuurt de volgende dag de bakken opnieuw en rekent de halve verzendkosten.
Dag later binnen.

Pas als er dingen fout gaan herken je een goed bedrijf.

Top !

14. November 2024

Kuip 275 liter, TOP!

Kuip 275 liter - ø 114 x 34,5 cm, EAN 8006417002615.

De grote lage speciekuip besteld voor de hond, zwembad voor de hond.
Echt een geweldige kuip, goede kwaliteit en voldoet aan de verwachting.

Hond had eerder badjes maar krapte zeil steeds kapot. Dat zal bij dit bad niet gebeuren.

Erg tevreden en nog eens super snel en netjes geleverd. Erg vriendelijke bezorger ook.

27. Juni 2023

Super service en snelle levering!

Woensdag mijn Felco 2 besteld en de volgende dag gelijk in huis! Ik hoefde niet eens thuis te blijven om de snoeischaar in ontvangst te nemen, omdat het via de brievenbus ging. Geweldig product en een snelle levering, wat wil je nog meer!

1. Oktober 2015

2 meter Balkondoek

Hallo!
Ik heb hier een balkondoek bestelt van 2 meter lengte! aan de ene kant zijn 4 en aan de andere kant zijn 5 metalen ogen. De afstanden van de metalen ogen zijn 87cm,50cm,en 53cm voor de ene kant en 78cm,51cm,54cm en 51cm voor de andere kant. het is niet mogelijk dit doek mooi op de hangen [ 4 en 5 metalen ogen ] aan de ene kant is op de laatste 40cm keen metalen oog meer.

23. Juli 2013

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen