1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Nx1. MEN is een 18 in 1 Scoop voor Mannen. Ontwikkeld met wetenschappers uit de UK. Voor performance, drive en testosteron. Wij focussen op het leveren van kwaliteit: ieder product is professioneel getest en gecertificeerd door Eurofins. Probeer Nx1. MEN vandaag nog en sluit je aan bij mannen die hun leven runnen.

4.3

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een heel fijn product

Echt een heel fijn product. Gebruik het nu al een poosje, en moet wel eerlijk bekennen dat ik in het begin erg sceptisch was.
Maar daar kom ik van terug, want m'n sport-prestaties zijn verhoogd, en mijn slaap is aanzienlijk verbeterd, en als ik wakker word dan zit ik hoog in energie en ben ik direct aan. Het makkelijke aan dit product is dat je maar 1 scoop per dag nodig heb, bij het ontbijt bijvoorbeeld en dat zonder allerlei losse capsules te slikken.

Bij mijn eerste bestelling kreeg ik er een handige fles bij. Bestellen ging easy en levering was snel.

15. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer vol energie en focus!

Voel me weer gedreven en energiek sinds ik dit gebruik. Ben nu weer lekker aan het knallen tijdens mn werk en in de sportschool.

Zou het werkelijk aan iedereen aanraden!

11. September 2026

Overgestapt naar Nx1

Gebruikte eerst capsules van een ander merk, maar zag er elke dag tegenop om die capsules te slikken. Nu kijk ik juist uit naar het drinken van mijn supplementen.

Daarnaast vind ik de samenstelling van Nx1 gewoon een stuk beter. Beter gedoseerd, meer ingrediënten en alles in één scoop.

Voor mij eigenlijk een no-brainer om over te stappen. Beste supplement dat ik tot nu toe voor mannen ben tegengekomen.

10. September 2026

Antwort von Nx1.

op om te horen dat de overstap naar Nx1. zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de formule en het gebruiksgemak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg goede en heel nuttige aanvulling bij de dagelijkse voeding !

- gebruik Nx1 nu ongeveer 2 maanden en merk toch echt dat ik gedurende de dag een stuk meer
energie heb, ben inmiddels 70 jaar
- ga weer regelmatig met de fiets naar de gym om mijn oefeningen te doen en pak ook voor
andere dingen vaker de fiets
- tijdens lezen en andere bezigheden merk ik dat mijn concentratie en focus beter zijn geworden
ook op gebied van libido merk ik een positieve verandering wat natuurlijk altijd mooi
meegenomen is !
- tot nu toe geen problemen ervaren met het dagelijks gebruiken van Nx1
- bestelling en levering gaan steeds erg vlot, meestal binnen enkele dagen bij mij in België en
communicatie is ook prima
- Voor mij dus zeker een fijne aanvulling naast mijn normale voeding en dagelijkse beweging om actief
en fit te blijven.

5. August 2026

Antwort von Nx1.

Dankjewel voor je uitgebreide review 🙌

Mooi om te horen dat je Nx1. inmiddels een tijdje gebruikt en daadwerkelijk positieve impact ervaart in je dagelijkse leven. Daar doen wij het voor!

Top product!

Top product!! Zeker aan te raden

9. September 2026

Dankjewel voor je review 💪

Top om te horen dat je zo tevreden bent met Nx1. en het product zeker zou aanraden! Dit waarderen wij enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een zeer snelle levering en…

Na een erg snelle bezorging en inmiddels zo'n 6 weken gebruik ben ik erg tevreden. Merk dat ik beter
slaap en me tijdens de dag scherper voel. Ook met sporten heb ik het idee dat mijn prestaties
verbeteren. Daarnaast ervaar ik meer controle rondom eten en mijn eetlust. Ben vooral benieuwd wat
Nx1 doet als ik het nog een paar maanden langer gebruik.

8. September 2026

Antwort von Nx1.

Dankjewel voor het delen van je ervaring 🙌

Mooi om te horen dat je na een aantal weken gebruik al zulke positieve veranderingen merkt. We zijn benieuwd hoe je Nx1. de komende maanden blijft ervaren!

Na 3 weken merk ik verschil

Een vriend van me raadde dit aan, en toen heb ik het besteld. Ik was eerst een beetje sceptisch maar ging het toch gebruiken. Ik gebruik het nu ongeveer 3 weken, en merk toch wel degelijk verschil. Meer energie en drive tijdens mn workouts, en wordt sochtends toch iets uitgeruster wakker. Ik blijf lekker doorgaan ermee!

5. September 2026

Antwort von Nx1.

Thanks voor je review! Heel mooi om te horen dat je na een paar weken al verschil merkt in je energie, drive en hoe je wakker wordt. Lekker doorgaan en bedankt voor het vertrouwen in Nx1 🙌

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne ervaring met dit bedrijf

Fijne ervaring met dit bedrijf. Kreeg het snel geleverd en merk dat ik lekker energiek begin te worden. Bedankt nx1

5. September 2026

Antwort von Nx1.

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat alles snel binnen was en dat Nx1 je goed bevalt. Thanks voor het vertrouwen! 🙌

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr