TrylleJan Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde fornøjelsen af TrylleJan til Sankt Hans i Glostrup Bypark, og han var et kæmpe hit! Showet var underholdende, sjovt og fyldt med trylleri, som fangede både børn og voksne fra første... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde fornøjelsen af at have Trylle Jan forbi til vores Halloweenfest – og sikke en oplevelse! 🪄 Det var levende trylleri med masser af energi, grin og magi, hvor publikum virkelig blev en de... Mehr ansehen

1. Zauberer

Vom Unternehmen geschrieben

Om TrylleJan Vil du sikre, at dig og dine gæster får en magisk oplevelse? Så er det TrylleJan du skal ringe til! Er anledningen den intime børnefødselsdag, eller det store firmaarrangement; det lille lokale eller den store scene; om der er rød saft eller øl på bordet, så glæder jeg mig til at bruge mine 40 års erfaring og passion for trylleri til at lave det show, der passer perfekt til jer og jeres begivenhed. Om I er til korttrick og illusioner, der får jer til at tvivle på jeres øjne, eller mentalmagi, der får jeg til at tvivle på jeres hoved, så er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvilket show vi skal strikke sammen til jer. Ønsker I endda at krydre børnefødselsdagen med ballondyr, så kan jeg tage Magiske Emil med, der har været finalist i DM i Ballontwist. Skal juletræsfesten bryde med de vante rammer, jamen så kommer Julemanden sammen med hans nisser da bare og tryller! Så går du og tænker på, om trylleri kan være det krydderi, som kan sørge for, at dit arrangement er et man husker, så er svaret: ja! Ring eller skriv til mig, så skal jeg fortælle dig hvordan. I mellemtiden er du velkommen til at klikke lidt rundt på min hjemmeside. Mvh. TrylleJan

Hervorragend

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale TrylleJan!

Vi havde fornøjelsen af TrylleJan til Sankt Hans i Glostrup Bypark, og han var et kæmpe hit! Showet var underholdende, sjovt og fyldt med trylleri, som fangede både børn og voksne fra første minut.

TrylleJan skabte en fantastisk stemning og formåede at engagere publikum. Efter showet brugte han god tid på at lave ballondyr til børnene, hvilket var en stor succes.

Jan er både dygtig, professionel og utrolig behagelig at arbejde sammen med.

Jeg kan varmt anbefale TrylleJan!

Victor
Sankt Hans i Glostrup Bypark

23. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jan er et fantastisk menneske og han…

Jan er et fantastisk menneske og han formår at få alle gæster med under sit show også dem som man ikke lige havde forventet ville været med så kæmpe + til ham.
Jeg syntes man får meget for sine penge og mest af alt alle syntes det var sjovt og underholdende.
Tak til Jan for at gøre vores dag super god.

18. April 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk underholdning – kan varmt anbefales

Trylle Jan var på besøg hos Blixenklubben i Brøndby til vores Nytårskur den 6. januar 2026, og det var en stor succes. Vi var 40 kvinder, som hurtigt måtte overgive os til Jans charme, humor og imponerende dygtighed.

Han formåede på en rigtig fin måde at inddrage mange af medlemmerne i showet, så alle følte sig set og inkluderet. Trylle Jan er meget nærværende, skaber en fantastisk stemning og har en tydelig fornemmelse for sit publikum. Showet var alsidigt, underholdende og fyldt med overraskelser.

Efterfølgende sad vi alle tilbage med det samme spørgsmål: Hvordan gør han det?

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Trylle Jan – uanset om det er til børnefødselsdag, rund fødselsdag eller et arrangement i en klub eller forening.

— Blixenklubben Brøndby

6. Januar 2026

Antwort von TrylleJan

Hoooold da op en dejlig anmeldelse! I var nogle fantastisk skønne kvinder og tak for at tage så godt i mod mig og ikke mindst min humor! Det var en fornøjelse og trylle for 40 voksne kvinder med ben i næsen!

Vi havde fornøjelsen af Trylle Jan’s magi

Det var levende trylleri med masser af energi, grin og magi, hvor publikum virkelig blev en del af showet. Man sidder ikke bare og kigger – man bliver selv en del af oplevelsen, når gæsterne inddrages og tryllerierne sker lige foran én!
Trylle Jan skaber en fantastisk stemning med sin humor, charme og imponerende tricks, og han formår at få alle med – både børn og voksne.
Prisen er samtidig meget rimelig, så alle kan være med og få en uforglemmelig oplevelse uden at sprænge budgettet.
Jeg giver Trylle Jan 5 ud af 5 tryllestave 🪄🪄🪄🪄🪄
– og kan varmt anbefale ham, hvis du vil have magi, latter og wow-effekt til din næste fest! 🎩✨

25. Oktober 2025

Antwort von TrylleJan

🎩🪄🤗Hold da helt op hvor det varmer at læse, tusinde tak for den varme og gode anmeldelse, det varmer at i hyggede jer til mit show! I var fantastiske og trylle for🤗🪄🎩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 magiske stjerne 🌟 🌟🌟🌟🌟for at drage…

5 magiske stjerne 🌟 🌟🌟🌟🌟for at drage børn og voksne ind i en magisk verden.

Jeg bookede TrylleJan og selvom tidsplanen skred, ventede han tålmodigt og gav det bedste show jeg har set.
TrylleJan er levende, inddrager både børn og voksne og samtidig har han den vildeste indlevelse og forståelse, han giver børn plads til at være nysgerrige.

Og prisen er på et niveau hvor alle kan være med.🤩

14. Juni 2025

Mere end 5 stjerner!!!!

Tryllejan.dk var hurtig til at sige JA, da vi spurgte ham om han ville støtte klovnløbet i Solvangsparken.

Klovneløbet havde ikke været det samme uden Tryllejan.dk som lavede et fantastisk show for både børn og voksne.

Klovneløbet er et støtteløb for Danske Hospitalsklovne, hvor alle pengene går direkte til dem.

Vi er så heldige at Tryllejan.dk allerede har sagt til at støtte os igen i 2026.

Stort tak til Tryllejan.dk for dit store hjerte❤️ og det fantastiske magiske show for både børn og voksne.

Mette & Michael
Arrangør af Klovneløb for Danske Hospitalsklovne

17. Mai 2025

🎩🪄 WOOOW og tusind magiske tak! 🪄🎩
En 5-stjernet anmeldelse på Trustpilot – dét er da ren trylleri! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg bliver helt tryllebundet af jeres skønne ord og er særlig stolt over at kunne sprede glæde og magi til de børn, der har det allersværest 💖🎈 Det betyder mere, end I aner!

Tak fordi I tror på magien – jeg glæder mig allerede helt vildt til næste år! 🥳🪄🎉

🎩 Med magiske hilsner
Tryllejan 🪄✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan helt klar anbefale tryllejan og…

Kan helt klar anbefale tryllejan og hans magiske søn Emil som optrådte for min søns konfirmation de har en meget humoristisk måde at lave magi på og få publikum indraget i showet med smil og latter.

17. Mai 2025

🎩🪄 Tusind magiske tak for de 5 stjerner! 🪄🎩
Det betyder alverden at høre, at I havde en fortryllende konfirmation fyldt med smil, latter og magi! 😄✨

Det var en ære at optræde sammen med min magiske søn Emil – vi elsker at dele scenen og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen 💙🎩 Og når publikum er så skønt og grinende som jeres, bliver det hele bare endnu sjovere! 🥳🪄

Tak fordi I lod os være en del af jeres store dag – vi tryllede os hjem med varme hjerter og glade minder! 💫

🎉 Med glade og magiske hilsner
Tryllejan & Emil 🪄👨‍👦🎩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Børnene troede det var den rigtige julemand…

Vi manglede akut en julemand til et firmabørne-arrangement og her fik vi fat i TrylleJan!
Fantastisk oplevelse - Jan var super god med børnene og alle mærkede julemagien. Flere børn var overbevidst om at det var den RIGTIGE julemand :)

Kan varmt anbefale at bruge Jan!

15. Dezember 2024

Antwort von TrylleJan

❤️🎅🏻🤗HO-HOOO-HOOOOO🤗🎅🏻❤️Hold da op en dejlig anmeldelse, det var en Fornøjelse og komme og Jule for alle de dejlige børn! Tusinde tak for invitationen🎅🏻🤗Håber vi ses til næste år, måske til lidt Tryl også?🪄🎩🎅🏻🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde fornøjelsen af TrylleJan og…

Vi havde fornøjelsen af TrylleJan og Magiske Emil til min søns konfirmation i weekenden, og sikke´en oplevelse!

Jan er super god til at inddrage gæsterne og på mystisk vis så evner han altså at læse ikke bare dine tanker, men også gæsternes. Det er virkelig imponerende og et særdeles fedt show.

Vi havde Jan og hans søn Emil i ca. 45 min. og hvert minut var både magisk og fortryllende trods en anelse skepsis før start.

Kan absolut kun anbefale jer TrylleJan hvis I skal opleve noget helt udover det normale.

1000 Tak for et fantastisk show.

8. Juni 2024

Antwort von TrylleJan

Hold da helt op en flot anmeldelse, jeg bliver meget stolt og glad for de rosende ord. Dig, dine venner og familie var ligeledes et perfekt publikum hvor Emil & Jeg straks følte os velkomne. Igen tusinde tak for de rosende ord, de gør det endnu sjovere og være Tryllekunstner :-)

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales!
Godt show i børnehøjde, for vores 4 årlige datter og hendes børnehave. Meget medlevende og med jokes til voksne også. Super god oplevelse

5. Februar 2024

Antwort von TrylleJan

Din dejlige Datter og hendes venner fra Børnehaven var også et skønt publikum, tusinde tak for søde ord :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for fantastisk underholdning

Jeg og mine gæster, havde fornøjelsen af at opleve TrylleJan og hans hjælper Magiske Emil til min fødselsdag. Det var virkelig en magisk oplevelse. Showet var en kombination af imponerende illusioner og charme, pakket ind i en god gang humor. De fangede alles opmærksomhed, børn som voksne, fra start til slut.
Jeg vil anbefale TrylleJan til enhver begivenhed.

20. Januar 2024

Antwort von TrylleJan

❤️🤗🎩🪄Tusinde Tak🙏🏼for den dejlige anmeldelse, det var simpelthen en fest og trylle til din 50 års fødselsdag. Dig og dine søde gæster var et fantastisk publikum!🎩🪄❤️🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magisk indlevende julemand og tryllekunstner

Tak for en fuldstændig fantastisk og magisk dag i mit firma familie arrangement. Vi gjorde brug af både Julemand med hjælper samt trylleshow. Alt var så fint. Vi booker helt sikkert igen.

15. Dezember 2023

Antwort von TrylleJan

🎅🏻🤗🪄🎩Jeg og Magiske Emil bukker og nejer for de flotte ord❤️Vi er glade for at Jule og Trylle for de søde og glade mennesker❤️🎩🪄🎅🏻🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan på det varmeste anbefale Tryllejan…

Kan på det varmeste anbefale Tryllejan og hans hjælper Magiske Emil (Der er ferm til at lave ballondyr, han lavede en elg og gjorde en dame meget meget glad :-)). Tryllejan elsker helt tydeligt sit fag, har en skøn timing og gav voksne og børn fest. Tak for det.

23. September 2023

Antwort von TrylleJan

🤗🎩🪄Hvor dejligt med verdens bedste anmeldelse, det varmer helt ind i hjertekuglen hos Magiske Emil & Jeg. Det var en fornøjelse og trylle for alle jer dejlige mennesker! Det var aldrig blevet godt, uden et fantastisk publikum🤗🎩🪄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiks oplevelse at have TrylleJan…

Fantastiks oplevelse at have TrylleJan på besøg til vores arrangement i Fagforeningen. Han tryllebandt alle mennesker i teltet, store som små. Eneste minus var at de 40 min gik for hurtigt. TrylleJan får de varmeste anbefalinger med, og kunne jeg give 10 stjerne så skulle han have det.

1. Mai 2023

Antwort von TrylleJan

🎩🪄🤗Nøøøøøøj hvor fantastisk! Tusinde millioner tak for de fine ord, det varmer og er dejligt og høre. Håber vi ses igen, husk TrylleJan kender Julemanden😉🎅🏻🎩🪄🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn afslutning på et dejligt…

Skøn afslutning på et dejligt håndboldstævne. TrylleJan lavede nogle fantastiske tryllekunstner, og børnene elskede det. Der var stor iver efter at komme op på scenen og endnu større undren over, hvordan det dog kunne lade sig gøre at trylle.

5. November 2022

Antwort von TrylleJan

🎩🪄🤗Nøøøøøj hvor det varmer og få så flot en anmeldelse… Det var en fornøjelse og trylle for jer alle, børn som voksne, i var og er skønne🤗🪄🎩

Fantastisk show

TrylleJan løftede bare hele festen, mange gæster blev inddraget i selve showet og det var hylende skægt og også meget mystisk🤔 ingen af os har kunne gætte hvordan TrylleJan bar sig ad med sine tryllerier, så tak for et fedt show😊

22. Oktober 2022

Antwort von TrylleJan

🪄🎩🪄🇩🇰Det var en fornøjelse og trylle for jer, og tusinde tak for den fede feedback! Det var en fornøjelse at trylle til Rickies 30 års fødselsdag🪄🎩🪄🇩🇰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig fortryllende show for store…

Fuldstændig fortryllende show for store og små, fra start til slut! :) super service! I fortjener 5 stjerner herfra!!! :) vi hyre jer helt sikkert igen til vores underholdning til næste fremtidige arrangementer der måtte komme… kærligst Michelle :)

17. September 2022

Antwort von TrylleJan

🎩🪄🤗Hvor er du sød🙏🏼Magiske Emil & jeg havde en fest og det var en fornøjelse at trylle for din mand & mor… 1000 tak for de søde ord og flotte anmeldelse❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for et fantastisk trylleshow til…

Tak for et fantastisk trylleshow til min søns konfirmation!
Du og din lille hjælper leveret et super show, kæmpe anbefaling herfra.

4. September 2022

Antwort von TrylleJan

🪄🎩🤗Tusinde tak for den vidunderlige anbefaling❤️Det var en fornøjelse og trylle til din søns konfirmation🪄🎩🤗

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr