TRO Vinduespudsning Bewertungen

2. auch in
  3. Gebäudereinigung
  4. Reinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

TRO Vinduespudsning - Hvor tillid skinner igennem! Vi leverer professionel og pålidelig vinduespudsning til både private og erhverv. Vi arbejder altid med et smil på læben og lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og god service.

Hervorragend

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Et meget behageligt menneske

Et meget behageligt menneske, service er i top og resultatet er det bedste, vi har fået fra vinduespudsere. Han fortjener 5 stjerner

18. Mai 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Mange tak for den fine anmeldelse 🙏🏻

10/10 oplevelse

10/10 oplevelse - Patrick var super service minded og flot resultat!

29. April 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom til tiden og udførte arbejdet uden…

Kom til tiden og udførte arbejdet uden problemer. Tog endda vores kældervinduer med gratis :-) 5 stjerner herfra!

23. April 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for, at I er tilfredse!

Fantastisk service

Fantastisk service, top professionel og så flot resultat 🤩

31. März 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊 vi er glade for at du er tilfreds og glæder os til at hjælpe dig igen!

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Så flotte vinduer uden striber 😁
Venlig og god kommunikation hele vejen igennem.

24. März 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 vi er glade for at du er tilfreds og håber på at kunne få lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Patrick / TRO Vinduespudsning

Fantastisk service af Patrick

Fantastisk service af Patrick
Hvis du leder efter en vinduespudser, der går op i detaljen, så er det Patrick. Han er utrolig grundig, passer på planterne i vindueskarmen og tager sig også tid til at tørre rammerne af. Han er desuden super høflig og nem at lave aftaler med. 10/10 herfra!

11. März 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for jeres anmeldelse 😊 vi er glade for at i er tilfredse og glæder os til at hjælpe jer igen!

Patrick / TRO Vinduespudsning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt og grundigt arbejde hele vejen…

Godt og grundigt arbejde hele vejen rundt! Super flink og god service, klar anbefaling.

11. März 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 vi er glade for at du er tilfreds og glæder os til at hjælpe dig igen!

Kæmpe anbefaling herfra 🤩🙏🏻

Kæmpe anbefaling herfra 🤩🙏🏻
Mega god kommunikation og flot arbejde 💪🏼
Fast aftale er i hus 👏🏼

8. März 2026

Verdensklasse vinduespudsning

Verdensklasse vinduespudsning!
Super god service og virkelig flot arbejde, er meget tilfreds.
Bruger dem både privat og til vores café og de leverer god service og flotte vinduer hvergang. Kæmpe anbefaling herfra

12. Februar 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for jeres fine anmeldelse 😊 vi er glade for at i er tilfredse og glæder os til at hjælpe jer igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, virkelig søde mennesker - og rigtig godt arbejde! De skuffer aldrig, og lige til at regne med. Så hvis du har et behov for fin pudse dine vinduer, efter denne omgang sne og støv, så tøv ikke med at kontakte dem. Fantastisk arbejde!

18. Februar 2026

Alt perfekt

Alt perfekt, super venlig og go service

23. Februar 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Professionelle

Søde, dygtige og effektive vinduespudsere. Super professionelle. Jeg er meget tilfreds.

13. Februar 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frisk fyr med sans for kvalitet.

Frisk fyr med sans for kvalitet. Alle vinduer stod knivskarpe og det blev gjort med et smil på læben. Jeg har fundet min faste vinduespudser!

29. Januar 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Vinduerne blev pudset grundigt og professionelt – ingen striber eller skjolder. Aftalen blev overholdt til tiden, og kommunikationen var nem og behagelig. Kan klart anbefales, og jeg bruger dem helt sikkert igen.

29. Januar 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 vi er glade for at du er tilfreds og glæder os til at hjælpe igen!

Virkelig god service

Virkelig god service! Ikke nok med alle vinduer i mit hjem blev pudset flot, tog han spejlene med som ekstra service! Endnu engang tak for flotte vinduer og spejle.

2. Januar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en virkelig flink ung mand med…

Det var en virkelig flink ung mand med servicen helt i top. Super professionelt arbejde med kvaliteten helt i top. Nå men efterlader alt glas og spejl som var det fabriksnyt, så er jeg mere end tilfreds. God pris og mega høj kvalitet. Ja tak her fra.

21. Januar 2026

Fantastisk service

Fantastisk service! Tro Vinduespudsning leverede et virkelig flot stykke arbejde, og kommunikationen var super god hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Jeg er meget positivt overrasket og kan kun give mine varmeste anbefalinger- især hvis man vil støtte et dygtigt, lokalt opstartet firma.

22. Januar 2026

Antwort von TRO Vinduespudsning

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr