Trouwpakketten.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Myrthe van trouwpakketten, nam heel wat stress uit handen. Denk met je mee en is altijd bereikbaar voor je vragen! Je hoeft nergens naar om te kijken alles wat gebracht en gehaald!Ik heb van heel veel... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Myrthe van Trouwpakketten.nl was erg betrokken en enthousiast. Ze dacht goed mee en was gemakkelijk te bereiken! Wij zouden haar iedereen aanbevelen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden met de service van Myrthe. Ze heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en hier de juiste leveranciers bij gezocht waar wij erg tevreden mee waren. Alle dingen die wij extra wilden of an... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het eerste moment was het zo’n opluchting dat ik het meeste uit handen gegeven had aan Myrthe. Ze wist meteen wat ik bedoelde ook al wist ik niet goed hoe ik het moest omschrijven. Ze schakelde... Mehr ansehen

1. Hochzeitsplaner
  2. Partyzubehörverleih
  3. Geschäft für Partyzubehör
  4. Hochzeitsfotograf
  5. Hochzeitsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Wij staan klaar om je te helpen bij het regelen van je eigen bruiloft op een unieke manier. Als je nog op zoek bent naar een top DJ, geweldige fotograaf, toffe photobooth of te gekke trouwauto, dan zijn wij jouw “go-to-guys”. We kennen de markt en hebben de perfecte selectie voor je samengesteld, zodat je niet eindeloos hoeft te zoeken. En geloof ons, dat bespaart je een heleboel tijd! Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij zorgen voor de perfecte uitvoering!"

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een absolute aanrader als spil in het web tussen alle trouwleveranciers en het bruidspaar

Myrthe, van Trouwpakketen.nl, heeft mij vorig jaar in contact gebracht met een bruidspaar die op zaterdag 15 juni jl. zijn getrouwd. Het bruidspaar was geïnteresseerd in een ceremoniezangeres en ik zou daarin graag samenwerken met andere trouwleveranciers. Daarvoor heb ik onwijs fijn contact gehad met Myrthe, hebben we regelmatig de details kunnen bespreken en hadden we zelfs in de week voor de bruiloft nog regelmatig contact over de laatste wijzigingen/updates voor de bruiloft. Myrthe zorgde voor het overkoepelende contact, ik kon als trouwleverancier terugvallen op haar, zowel voor als tijdens de bruiloft. Ondanks de ad hoc aanpassingen die gedaan moesten worden door het slechte weer, heeft het bruidspaar een hele mooie dag gehad en heb ik livemuziek kunnen verzorgen tijdens de huwelijksceremonie en borrel. Bedankt voor de fijne samenwerking, Myrthe! Een aanrader voor alle bruidsparen om werk uit jullie handen te nemen. Én een aanrader voor trouwleveranciers om samen te werken met Myrthe om de leukste bruiloften te mogen voorzien van jouw diensten.

15. Juni 2024

Niet twijfelen,gewoon doen!!

Wij kwamen in contact met Myrthe omdat je met zoveel leveranciers te maken krijgt dat je al snel een beetje het overzicht kwijt dreigt te raken. Vanaf het 1e gesprek klikt het en hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Een aantal dingen stonden voor ons al vast, maar een deel hebben we kunnen regelen via Trouwpakketten.nl: de DJ, photobooth,lichtletters bloemen en de uitnodgingskaarten. Als je wat wil weten krijg je snel antwoord op je vragen, ze staat open voor je eigen inbreng en heeft ervaring genoeg in de branche om je te helpen bedenken, finetunen en vervolgens vast te leggen. We trouwen pas volgend jaar,maar vrijwel alles is al geregeld voor zover mogelijk. Superfijn idee en mede door Myrthe brengt dit heel veel rust voor ons. Zeker een aanrader :)

22. Mai 2024

Super gedreven

Super gedreven, denken mee en nemen onwijs veel werk uit handen! Altijd bereikbaar en ontzettend lief, echt 100% een aanrader!

8. März 2024

Professioneel team!

Wij hadden de mooiste en beste bruiloft die we ons konden wensen. Trouwpakketten heeft alles tot in de puntjes geregeld. Normaal vind ik het erg lastig om dit soort zaken uit handen te geven, maar gelukkig is dit gelukt. Leuk en professioneel team. Communicatie was ook erg goed en duidelijk. Zeker een aanrader

18. November 2023

Snel geregeld

Snel geregeld! Photobooth & lichtletters besteld. Was een groot succes. Geleverd met leuke attributen en de foto's waren hilarisch:-)

25. November 2023

Super!

Toen wij gingen trouwen dachten we, dit regelen wij allemaal wel even.. tot we erachter kwamen wat een werk, keuze en tijd gaat zitten in het organiseren van een bruiloft! Toen kwamen we uit bij Trouwpakketen.nl. Wij zijn zo blij dat Myrthe ons heeft geholpen bij alles rondom onze bruiloft! Bij het eerste contact voelde het gelijk aan alsof wij haar al jaren kennen en ze weet precies waarover ze het heeft. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en adviezen wat heel veel rust geeft. Wat wij ook heel fijn vonden is dat ze meedacht en super leuke ideeën had zonder dat dit werd opgedrongen. Alle voorbereiding voor de bruiloft hebben wij als een feestje ervaren. Als wij iets hadden bedacht kwam Myrthe heel snel met reacties van de leveranciers zodat alles goed en snel afgesproken kon worden. Het heeft ons echt rust gegeven.
Lieve Myrthe (en de rest van het Trouwpakketten team), we willen jullie bedanken voor het helpen organiseren en regelen van onze bruiloft. Het was een feest om dit samen te mogen doen, wat een enthousiasme! Alles wat wij graag wilde, hebben jullie geregeld en wij kijken hier met een warm en heel blij gevoel op terug!

6. November 2023
Trouwpakketten.nl-Logo

Antwort von Trouwpakketten.nl

Aaah Chantal wat ontzettend lief. Je zei al dat je een extra mooie "eerste" recensie zou schrijven. Dat is zeker gelukt;-) We beginnen er nog net niet van te blozen. Wij vonden het ook heel leuk om zoveel voor jullie te kunnen regelen!

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr