Opsig jeres aftaler på email så har han ingen juridisk ret til, at kontakte jer. Hvis han stadig sender opkrævninger så politianmeld firmaet. Det har år tilbage været et fint firma men virker nu til,... Mehr ansehen
Hos Collectra I/S har vi været yderst tilfredse og super glade for brugen af Trolle-Reklame. Vi fik personlig betjening af Julie både før, under og efter forløbet, og hun tog sig tiden til at lytt... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
SEO bureau & reklamebureau i både København, Aarhus & Odense som tilbyder virksomheder design af hjemmeside, webshop, logo design, visitkort. Derudover er vi eksperter indenfor Google Adwords optimering samt søgemaskineoptimering. Alle priser produkter og ydelser tilbydes til en fast lav pris.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Dänemark
- 71993249
- info@trolle-reklame.dk
- trolle-reklame.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget dårlig kundeservice - ingen svar på telefon eller e-mail
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Trolle Reklame. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via telefon og e-mail uden held. Telefonen bliver aldrig taget, og mine e-mails er aldrig blevet besvaret. Det er yderst frustrerende,
Det er uacceptabelt, at et firma ikke har en fungerende kundeservice. Jeg kan ikke anbefale Trolle Reklame til nogen på baggrund af denne oplevelse. Deres manglende respons og kundeservice er meget dårlig.
Hej- nogen der ved hvad man skal gøre…
Hej- nogen der ved hvad man skal gøre for at overdrage sine sider til andet firma. Har 2 sider hos Trolle, men kan ikke få fat i dem?
Fungerede fint tidligere (været kunde i 5 år) men ingen der svare på tlf. Eller mail. Prøvet siden 3 januar 2024.
Opsig jeres aftaler på email så har han…
Det har år tilbage været et fint firma men virker nu til, at være overtaget af svindlere.
Brug ALDRIG det firma vi har været…
Brug ALDRIG det firma vi har været igang med et logo til vores firma det har taget 1 år nu og selvom vi er blevet enig om og i bund og grund færdig så har vi ind til videre ventet 4 mdr. På at modtage filerne med det færdig logo.
Vi har prøvet at kontakte dem 321 gange og booke nok lige så mange tlf møder men der sker ikke noget.
Pengene til den given opgave blev det svære betalt forud.
Det mest useriøs firma vi har handlet med i vores tid.
Daniel Poulsen
DCIM ApS
Vi bestilte en ny hjemmeside for et års…
Vi bestilte en ny hjemmeside for et års tid siden, har fået noget halvfærdigt materiale og langtfra hvad der blev bestilt. Vi har desværre betalt forud, men ikke fået hvad der blev aftalt og kan ikke komme i kontakt med nogen. Utrolig dårlig/ingen service.
værste serivs nogensinde man høre ikke…
værste serivs nogensinde man høre ikke en skid og og der er ingen kontakt til dem er ved af være godt træt så hold jer væk her fra er flere mdr siden jeg betalte for et logo og har ikke fået det i nu
Gør dig selv en tjeneste og hold dig væk!!
Jeg vil på ingen måde anbefalde nogen at bruge Trolle Reklame, medmindre i har lyst til at smide penge ud. Er seriøst forundret over alle de gode anmeldelser her på siden. Hvis i overvejer at bruge ham, så check google anmeldelser først, her er det helt tydeligt at han snyder de fleste han arbejder med og har samme mønster. Kan dog se at de fleste positive her på trustpilot går år tilbage. Jeg er blevet snydt af Trolle, som desværre fik mig til at betale en regning up front på 11.300 kr.
Jeg havde en eksisterende hjemmeside der så godt ud, men manglede noget struktur, som Trolle skulle lave. Yderlig tilkøbte jeg et Sprogmodul og et BTB plugin for 2500 kr. som jeg stadig ikke har fået op på min hjemmeside. Han aflyser aftaler i flæng eller retter, svarer ikke, og kommer efterfølgende med meget personlige undskyldninger, som min kæreste er på hospitalet, jeg er syg, jeg har ikke modtaget din mail eller SMS eller jeg har alt for travlt. Vi har flere gange siddet og ventet, og senest i dag overholdt han heller ikke sin aftale, da han nu er på ferie. Hvis man er på ferie, er det underligt, at man kan booke en tid, via hans bookingsystem. Dem der passer hans Tlf, er heller ikke informeret om ferie, så det er nok bare endnu en løgn. Han har lige skrevet, at jeg gerne skulle have modtaget en aflysning, men igen en dårlig undskyldning og undskyldninger har der været mange af. Yderlig manglede jeg, at lære at sætte billeder op. Da jeg indgik aftalen, sagde han at dette ikke var noget problem og han var vandt til at tage billeder og sætte dem op. Vi aftalte at jeg selv skulle tage billederne, men som det første, glemte han at fortælle, at forsidebilleder skulle tages i bredformat. Jeg havde hyret en model som jeg brugte en dag sammen med og betalte 2000 kr for. Efterfølgende sagde han, at det skulle have være taget i bredformat, når det var forsidebilleder. Derfor kunne jeg ikke bruge de billeder, som jeg havde brugt både meget tid og penge på. Da jeg konfrontere ham med dette, kommer der ingen undskyldning, men bare stilhed. Han fik også mig overbevist om, at jeg skulle bytte min betalings løsning til Pensopay. Efterfølgende finder jeg ud af, at Pensopay installere gratis på hjemmesider, hvor man bruger deres service og at dette ikke koster noget. Shipmondo var sat op på min side, her skulle han hjælpe med at korrigere priser. Dette har han heller ikke gjort.
Trolle, jeg føler mig seriøst bundefanget af dig. Det er over et år siden vi indgik aftalen. Du har lavet lidt struktur på min hjemmeside og kategorier, men ud over det, har jeg købt for 11300 kr tom luft. Du har brugt mere tid på at tale om din egen hjemmeside, end du har brugt på at lave min. Jeg ville skamme mig, hvis jeg var dig!!!
Gør jer selv en tjeneste og hold jer væk!
Super professionel
Super professionel. Kan varmt anbefales.
God pris - god kvalitet.
Jeg har brugt Trolle før til andre logoer. Vi fik relativt hurtigt fundet tråden i det nye logo jeg ønskede, og det endte med et flot resultat. Kan varmt anbefales.
Super hjemmeside jeg har fået lavet og…
Super hjemmeside jeg har fået lavet og Trolle har super god forståelse for, hvad jeg ønskede!
God dialog, kontakt og endeligt produkt!
Helt klart anbefalelsesværdigt at bruge Trolle! :)
Forfærdelig service
Forfærdelig service. Man kan ikke få fat på Trolle . Og lave en hjemmeside kræver man er i tæt dialog med firmaet der skal lave ens hjemmeside, med trollereklame kan man forvente måneder uden respons så snart pengene er betalt. Jeg anbefaler på ingen måder det her firma !
Trolle bedte mig om at sende beskrivelser osv til hjemmeside på mail. Ingen respons ! Gentagende opkald som går til et Call center og igen ingen respons !
Trolle-Reklame gør et godt stykke…
Trolle-Reklame gør et godt stykke arbejde.
Takket være konceptet "vi bliver ved indtil du er tilfreds", kan man få lavet et logo acceptabelt professionelt. Man behøver ikke lægge en formue i det.
De kan have meget travlt. Det påvirker lidt kommunikationen, men sådan er det, når man kører det her koncept.
De er hurtige.
Jeg har talt med Trolle et par gange under processen. Sikke en behagelig og tålmodig mand! Meget professionel.
Jeg er lidt af en perfektionistisk person og kan være lidt irriterende nogle gange. Mine ønsker er nogle gange udtrykt uklart og forvirrende. Men han tager det stille og roligt. Han rammer plet til sidst. Jeg har nu et logo, jeg er mega glad for.
Overvejer du at bestille en service hos dem? Go for it !!
Kraftig anbefaling herfra.
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg har fået lavet mit logo og jeg er mere end tilfreds.
Fik lavet hjemmeside for år tilbage
Fik lavet hjemmeside for år tilbage. Rigtig fint stykke arbejde og god kontakt mens arbejdet blev gjort. Nu er der opstået problem med siden og der er ventetid på flere uger før det er muligt, at få telefon møde med Trolle. Servicen er ikke hvad den har været. Måske kundekredsen er blevet for stor. Jeg må nu få løst problemet et andet sted.
Jeg har gennem årene brugt…
Jeg har gennem årene brugt Trolle-Reklame (helt tilbage fra de hed reklamebureau-convert) til flere forskellige opgaver, og jeg vil starte med at sige: Kvaliteten har aldrig fejlet noget. Men, serviceniveau er blevet ringere og ringere som årene er skredet frem.
For 7 dage siden, forsøgte jeg at bestille et nyt LOGO, selvom jeg var lidt "lodden" efter min sidste ordre for et halvt år siden, som tog utroligt lang tid at få udført.
Jeg har de seneste 7 dage;
- sendt 2x mails. 1 med bestilling, samt en opfølgende for at høre om den var modtaget.
- kontaktet chatten 2 gange, og blev begge gange lovet jeg ville blive kontaktet den følgende dag.
- forsøgt at ringe - uden at komme igennem.
- udfyldt kontaktformularen på hjemmesiden.
Jeg har i skrivende stund stadigvæk intet hørt, og det trækker ned i den samlede vurdering.
5 stjerner for kvaliten af arbejdet. 1 stjerne for servicen, hvilket giver en samlet vurdering på 3.
Jeg har nu fundet en anden til at lave mit logo - og jeg vender ikke retur :)
Jeg kan varmt anbefale Trolle Reklame
Jeg kan varmt anbefale Trolle Reklame.
De er søde, rigtig dygtige og ikke mindst billige. De lytter til ens ønsker og kommer selv med input. De lavede logo samt hjemmeside for mig og var meget samarbejdsvilling undervejs. Jeg vil selv benytte dem i fremtiden.
Tusind tak for hjælpen og et godt resultat ☺️
Design af hjemmeside
Jeg har fået lavet hjemmeside bro-gaarden.dk hos Trolle. Julie skabte denne fine side for mig. Jeg følte mig i trygge hænder gennem hele processen og Julie var professionel i hendes tilgang. Desuden var hun hurtig ved efterfølgende rettelse. Jeg henviser gerne alle, til deres firma. Tusind tak.
Super tilfreds med det nye logo
Super tilfreds med det nye logo, som er blevet resultatet af en længere udviklingsproces med en professionel, usædvanligt lydhør og meget kreativ virksomhed som Trolle Reklame. Bedste anbefalinger herfra!
Trolle Reklame har hjulpet mig med at lave en webshop
Trolle Reklame har hjulpet mig med at lave min beauty webshop. Processen har været fin og Julie, som hjalp mig, var super sød og dygtig. Jeg er allerede igang med at anbefale Trolle Reklame til dem jeg kender. Lutkenshop var ikke blevet det samme uden deres hjælp.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.