Tripsafaris Bewertungen 1

TrustScore 3 von 5

3.2

1. Reiseanbieter

Jollic Adventure Tour is located in Kilimanjaro region in Tanania. We offers private and group joining Safaris all around East Africa, and are able to help you to spend holidays in Kenya, Zanzibar, Tanzania and others African Countries as well as other countries like balkan, russia far east, turkey...etc. For the past 6 years we have served a lot of guests. Our main forte is to provide tourism, transportation, accommodation, catering and other agency services for tourists. Especially since 2019, it has become a partner of China National Geographic magazine and has become a leader in the tourism industry in East Africa. We focus on the website attentively and take "work comes from life" as the core value. We hope that through our professional level and unremitting efforts, we can provide customers with professional travel plans and tailor-made travel products, discover beauty for travelers, and provide perfect travel services.

3.2

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

1 Bewertung

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

糟糕的服务,糟糕的导游,糟糕的司机,糟糕的公司,从头到尾都很糟糕。

这是我所经历过的最糟糕的旅行。对于一个私人的、价格相当高的旅行,我希望旅行的运行几乎没有任何瑕疵。我要求用英语游览,司机却说法语和阿拉伯语。早上开始时不得不停下来加油,这是个预兆。在第一个收费站停了10分钟,让司机给收费卡充值,没有成功。在第二个收费站停了下来,20分钟后我们上路了。到达马拉喀什,司机停了三次,向陌生人问路。最后与导游碰面,解释说我们希望有足够的时间在露天市场购物。他把我们推到他的合作社,解释说他们有最好的价格和质量。两者都不是真的,价格严重偏高。在回来的路上,司机在没有要求的情况下停了下来,显然是为了喝杯咖啡和检查所有轮胎的胎压,又停了20分钟。我不向任何人推荐这个旅行。

糟糕的服务,糟糕的导游,糟糕的司机,糟糕的公司,从头到尾都很糟糕。

9. Juni 2022