Etter at jeg overtok rollen som daglig leder, har jeg fått svært god veiledning og profesjonell oppfølging. Dette har bidratt til at jeg har unngått unødvendige regnskaps- og revisjonskostnader som e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi i Digitelle har brukt Tripletex i flere år. Grensesnittet er intuitivt og oversiktlig. Bilagsautomatiseringen sparer oss for mye tid. Systemet er stabilt, og de få gangene vi har hatt behov for sup... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Synes Tripletex er ett supert system. Har jobbet med regnskap i over 40 år med mange forskjellige systemer. Passer veldig bra til de selskapene jeg fører regnskap for. Fikk hjelp på feilmelding på inn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anette leverte helt fantastisk kundeservice. Hun fulgte opp spørsmålet mitt gjennom flere e-poster i løpet av dagen og tok seg tid til å forklare løsningen grundig. Jeg fikk en tydelig “oppskrift” på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tripletex er et skybasert regnskapssystem som brukes av over 150.000 bedrifter i Norge. Vi jobber hver eneste dag for å gjøre det enklere for norske bedrifter å lykkes. Vi er stolte av å være Made in Norway-sertifiserte, et synlig bevis på norsk opphav og verdiskaping.
Norwegen
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
TRipletex har inngått avtaler med regnskapsfirmaer om salg av deres Tripletex system til sine klienter. Man blir fortalt hvor bra dette "er" - men hvor bra er det egentlig? Dette er absolutt ikke bra i det hele tatt. Systemet er fullt av "bugs" (feil) og man formelig må betale for mer eller mindre å være "betatestere". I dag har jeg brukt 4 timer på Tripletex, 4 timer med feil, arbeid og registrering som blir honorert med feil.
Jeg stiller spørsmålstegn ved at regnskapsfirmaene anbefaler unisont Tripletex. Får disse provisjon for å anbefale løsningene til sine klienter - i såfall er dette veldig betenkelig. Da sitter faktisk regnskapsfirmaet med det juridiske ansvaret for at systemet fungerer og klientene har da krav på prisavslag for den tidsbruken de har brukt på et system anbefalt av regnskapsfører - som ikke fungerer slik det skal.
Vi har KID og EHF, og Tripletex skulle da bokføre innbetalinger fra kunder automatisk fra banken til Tripletex. Dette fungerer ikke. Kunder som har betalt står med åpen post. Det er trivelig å få purringer samt inkasso når du vet at du som kunde har betalt....? Når man sjekker banken og har EHF/KID så kan en hel dynge med fakturaer ligge i en "pott", et beløp som ikke svarer til de salgene mean har fått. Dette hadde vært uproblematisk om banken hadde listet hvem KID.betalerne var, men det gjør det ikke. Når da Tripletex ikke klarer å finne ut av bankinnbetalingene - da blir det en stor jobb etter hvert. For hvem har betalt sine fakturaer? Det er grit å vite, og når banken ikke er avstemt opp mot Tripletex - da er det uoversiktelig, og absolutt ikke bra for bedriften.
Nei, Tripletex - SKJERP DERE!
SPØRSMÅL til Tripletex: Hvor mye betaler dere regnskapsførerfirmaene per klient som blir overtalt til å bruke Tripletex?
I slutten av 2021 ble bedriften "tvangsflyttet" til Tripletex fra Mamut pga. EOL. Vel å merke fikk vi først melding om at vi hadde blitt registrert som bruker i Tripletex før vi i det hele tatt var klar over overgangen!
Allerede dette var negativt.
Etter å ha tatt i bruk Tripletex følgte enn nokså lang periode hvor vi følte oss som betatestere (og mye tid med support) som på toppen av alt fikk betale for å være det ...
Det er fortsatt ting som ikke fungerer/er tungvinte (f.eks. alt som har med valuta å gjøre) og det som følger med som standardrapporter er latterlig lite.
Alt koster ekstra. Prisen stiger stadig og tillegg prøver selgere å lure bedriften til å teste nye moduler og glemmer å nevne at de vil innebære økte kostnader etter en prøveperiode. Slikt er useriøst.
Tripletex prøver på den ene siden å være litt som Fiken mtp. smarte løsninger (uten at de klarer det) og samtidig være et "ekte" regnskapsprogram som Mamut (uten at de klarer det heller). Så toppes det hele av høy pris og salgsfremstøt mot kunder.
Alt i alt: tommel ned.
Meldte meg for en gratis prøveperiode, men ble raskt klart at dette er et overpriset produkt som jeg ikke trengte. Ble fra første dag nedringt av selgere fra Tripletex. Ga beskjed både over telefon og e-post at jeg ikke er interessert i produktet. Fikk ikke svar på e-post da jeg sa at jeg ikke vil ha produktet og ba om å si opp brukeren, likevel mottar jeg en faktura 2 uker senere. Nekter selvfølgelig å betale for et produkt jeg eksplisitt har sagt at jeg ikke ønsker. Dette er salgsstrategi som ikke hører hjemme i det Norske markedet. Skam dere!
Selskapet har i en periode stilt en tjeneste til rådighet gratis, i en testperiode. Har ikke bedt om tjenesten, og er ikke interessert heller. Testperioden er over, og dersom man ikke aktivt melder fra, skal man betale for tjenesten – som man ikke har ønsket i utgangspunktet. Her får du tjenester og produkter du ikke trenger eller ønsker. Men Tripletex ønsker dine penger og finner på nye måter å utnytte kundene sine på. Disse folkene tar for seg. Kan ikke stole på dem.
De har doblet prisen på 3 år. Jeg ringte for å få avklart dette å få en bedre pris, ba de meg sende mail. De svarer ikke, selv om jeg har purret 3 ganger i en periode på tre uker. Velg et annet system! Det finnes mange systemer som ikke er eid av Visma som har mye bedre pris. Jeg skal bytte.
Fikk plass nummer 40 i køen når jeg ringte. Ble lovet at det skulle ringes tilbake. Har allerede chattet om en faktura fra dere som er feil. Likevel purres det og trues med nedstengning av konto.
Vi har kjøpt Tripletex til to av våre virksomheter. Det er to like virksomheter, men med to ulike organisasjonsnumre.
Min opplevelse av Tripletex i prøveperioden var meget god. Hadde god kontakt med selger og fikk både forlenget prøveperiode og oppfølging til gull standard. Dette endret seg med en gang avtalen om kjøp var underskrevet. Selger er umulig å få tak i og de løftene som ble gitt holdes ikke.
Ved kjøp bad vi om tre måneders prøve. De tilbød oss to måneder. Det gikk da med på. Nå viser det seg at de endret avtalen til en måned. Tilitt er viktig. Vi velger å stole på folk. Anbefaler å lese enhver bekreftelse med dem nøye Pass på at avtalen er i overenstemmelse med det du har blitt lovet.
Vi kjøpte to "lisenser" hvor man forutsetter at vilkårene for begge lisensene er like. Det er de ikke. Man kontakter support og selger, og får ulike svar. En avtale som de påstår gjelder faktura for februar, er nå forfalt og kontoen sperret.
Skikkelig skuffet over noe trodde skulle bli bra. Dette kunne de løst med dialog
Elendig program, vi fikk aldri til å bruke det, kundeservice klarte ikke å hjelpe, betalte penger for ingenting, veldig dårlig service... Hvis noen tenker å prøve - bedre holde seg unna Tripletex.
Har brukt Agro Økonomi i 20 år. Tripletex kjøpte og la ned programmet. Skal vist ha meg over på deira system. Skjer nok ikkje det. Er ikkje intresert i å byta ut solid system med dyr og ustabil greie. Eigentleg burde Tripletex ha betalt tilbake kjøpsavgifta for Agro, men gidd ikkje krangla. Slik blir ein kvitt kundar!!
Forsøkte å gjøre årsoppgjør på etterskudd, fikk garantier at det var mulig på telefon, endte opp med at det ikke gikk ann å gjøre da selskapet ikke kunne registrere verken utgifter eller inntekter. Måtte i tillegg betale ekstra utgifter som ikke hadde blitt opplyst om da vi avtalte på telefon. Skrev senere en klage som de ikke svarte på.
Bruker det idag men vil ikke annbefale dette.
Føles som et veldig uferdig system som byr på mange problemer som du fort trenger hjelp til og rette på.
Utvikling av små feil og mangler forblir og ser ikke ut til og bli bedre i nær fremtid, så tenker dette er blitt en inntektskilde som ikke lenger trenger mer energi.
Noe så simpelt som og finne en tidligere ført faktura for og se hvordan den ble ført endte med denne anmeldelse.
Siste feil som er opplevd er så alvårlige at jeg heller vil advare mot dette systemet. useriøse feil som har store konsekvenser for bedriften.
Det innføres endringer som fjerner grunnleggende funksjonalitet fordi man ikke har siste versjon av Windows.
Det betyr at man må kjøpe en ny PC eller finne et annet regnskapssystem. Det siste er vanskelig da regnskapsbyrået bruker Tripletex.
Hovedbok, bankbetalinger og visning av bilag har forsvunnet uten varsel!
Jeg er uerfaren og gjør en del feil, og må av den grunn be om hjelp fra Tripletex support. Jeg har alltid fått raskt svar på chat, og svar neste dag på epost. I chat'en tar de seg tid, de gir seg ikke før jeg har fått svar og har forstått hva jeg skal gjøre. Alt i alt er Tripletex et godt regnskapssystem som er enkelt å bruke. Det er den gode brukerstøtten som gjør det til et godt valg for meg.
Elendig support som ikke kan lese
Sender faktura til vilkårlike personer basert på at man har samme etternavn , skjønner ikke at når de påfører andre firmaer arbeid så må de faktisk betale, men skal selv ha betalt for samme tjeneste.
Programmet er så fult av feil at det er skremmende, avsluttet all bruk av Tripletex for flere år siden, men straks en kunde med samme etternavn kommer så sender de regning til meg, null kontroll
Jeg har vært en svært fornøyd kunde med eAccounting i over 10 år. Men nå må jeg dessverre også klage på Tripletex. Alt som de andre skriver er sant, men TT ser ikke ut til å bry seg om kunder i det hele tatt.
1. Jeg som mange andre ble tvunget fra e-Accounting til TT fordi Visma tok ut lønnsfunksjonen for å gjøre eacc ubrukbar for mange nok kunder for å få dem over til TT. Dermed er de tvunget å betale mye mer for et system som ikke kan mer enn eAcc kunne. Hva er dette for leverandørattityd? Veldig ukorrekt, og totalt misledende.
2. De tar betalt for sk tjenester som ikke engang står i prislista. Ett eksempel på det er at månedsavgift er 269,-, men de tar også 59,.- i tillegg for en bruker. Som om systemet kunne jobbe av seg selv. I prisllista står det ingenting om dette, men bare om at lønnstaker koster 59,-. De sier at de tar samme månedsspris for lønnstaker som vanlig bruker (helt klart en svakhet med programmeringen) og dermed tar de betalt 59,- i tillegg som om programmet kunde fungere uten en som tar hånd om regnskapset. I stedet for å være korrekt og angi en pris på 328,- angir de en lavere pris. Hvorfor? Klart for å bli bedre i forhold til de andre systemene. Men dette gjøre de ved å mislede de som sammenligner TT med andre systemer. Dette er som om selge bil til en pris og samtidig ta et obligatorisk tillegg for ratt eller hajuk. Hvis dette 59,- fins et sted i djungelen av deres nettside, er det sikkert godt skjult slik at man ikke finner den lett. Dette er ingenting annet en “snikefakturering”. Misledende og ukorrekt.
3. Selve systemet er robust, men det å jobbe med den tar mye mer tid (jeg er ikke nybegynner på den!) enn tidligere eAccounting.
Den såkalte kundeservicen er verdiløs, de bare gjentar samme sak som maskiner uten å lytte og tenke. Klart er de ikke interessert i hva kunden sier. Total mangel av kundeinnstilling. De bryr seg ikke, jeg skal ta kundene mine til et annet system. I tillegg er de arrogant, overlegen og skriver åpent at man kan fritt velge et annet system. Det kunne undervises på skoler hvordan en bedrift ikke skal drive med kundeservice.
Med deres innstilling, deres service level ville jeg aldri ha valgt dette systemet og jeg søker å bytte ved den første kommende muligheten. Alt dette etter over 10 års bra kunderelasjon med eAccounting. De har ødelagt en positiv kundeopplevelse på mange etter flere ukers kundeservice amokløp.
Det seneste: TT tar nå også betalt for opplastet bilag også, 4,-. per stykk. Dette gjør at for enkelte kunder blir det dobbelt som dyrt.
Alle småbedrifter skal tenke over om de vil ha dette. Mitt forslag: bare styr unna! Jeg skal ta alle mine 20+ kunder til et annet selskap.
Ble tvunget over fra e-accounting. 15 skritt tilbake og 1 frem. Bruker minimum 4 ganger så lang tid på fakturering, faktisk så frustrerende at fakturering blir lagt til side. Alle vet hvor farlig dette er. Styr langt unna
Håpløse funksjoner - anbefales ikke!!!
Sliter med alle funksjonene - bankintegrasjon - dobbelføring. Dårlige opplæringsvideoer og lite brukervennlige tips på hjelpesidene.
Kan du finne et annet program, så gjør det. De er lite opptatt av fornøyde kunder. Jeg tror ikke en gang de gidder å lese det som står her på Trustpilot. Det er i beste fall bare basics som er inkludert i prisen. Alt annet må du kjøpe apper for. Og ingen er ansvarlige hvis appene ikke funker. Du kan ikke få rapporter over produkter som er solgt i en måned, for de regnes ikke som solgt før de er betalt. I motsetning til myndighetene som bruker fakturadato for salg. Så da må du manuelt lage et excelark over alle produkter solgt i alle fakturaer. NICE!!!
Har du et problem er det som regel lang responstid, og nei, jeg anbefaler dem ikke.
Igjen mottar vi inkassokrav fra Visma, på vegne av Tripletex, uten å ha et aktivt kundeforhold. Sist de tullet det til, med ditto inkassokrav, var det på grunn av navnforvirring med en kunde 60 mil unna... Denne gangen uvisst, men Visna frafalt kravet. Så dumper nytt inkassokrav ned i postkassa i dag. Med vårt firmanavn aktivt, selv om vi altså ikke lenger er kunder.
Et regnskapssselskap som verken har orden internt, eller evner å rydde opp i eget rot, står til stryk.
Mareritt fra ende til annen. Systemet er full av bugs og upålitelig, og timelange køer for frekk support. Driver du firma, kan jeg garantere deg, at dette blir ditt største mareritt.
Styr langt unna!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.