Trimmeriet Bewertungen 382

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kort fortalt så skar jeg mig gentagende gange. Den såkaldte Greenkeeper 3 kan hverken klippe håret kort eller passe på ens hud. Dårligt produkt, ik pengene værd, den bliver smidt DIREKTE i skraldes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produktet er helt igennem fantastisk. Brugt i 2 år og 1 mdr.! Lille, kompakt og virkelig den bedste trimmer! Bruges til både mand og børn (når deres små lokker blive for lange)..! En lille reservede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice i verdensklasse .....skrev til Trimmeriet mandag om min trimmer som mistede strøm , fik svar næste dag , om jeg lige kunne sende en video med film af trimmeren . Fik besked samme aften f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trimmeriets kundeservice er helt ekstraordinær, stod med en sløv barbarblad, som jeg beklagede mig over og fik en sprit ny tilsendt. Det viste sig desværre at være selve trimmeren som var problemet.... Mehr ansehen

1. Friseurbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Mænds intimrutine har altid været tabubelagt og ikke noget man har talt åbent om. Vi har været tvunget til at bruge sløve engangskrabere, kasserede trimmere, kærestens ladyshaver (shh) eller noget helt tredje. Ikke mere! Vi har udviklet en trimmer optimeret til brug i de nedre regioner. Den niver aldrig, er vandtæt, kompakt, og holder længere end dig ;). Opgrader din intim rutine nu!

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

382 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Opdatering

Opdatering

Jeg blev kontaktet af firmaet nogle dage efter
Hvor de skrev at de vil overføre pengene, hvilket jeg nu har modtaget 👍🏼

Lad være med at købe trimmere. Jeg bestilte en var tilfreds med den indtil den nogle måneder efter gik i stykker, den var brændt af. Kontaktede firmaet. Og de sendte mig en ny. Det var så fint nok. Men nu efter 2 måneder er den igen gået i stykker, jeg har så forsøgt og kontakte firmaet på mail intet svar.

7. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ved henvendelse på mail vedr ordre…

Ved henvendelse på mail vedr ordre levering ……intet svar
Tilsendt mail,hvor de spørger “en” om man er kommet godt i gang ……
Den mail kan man så besvarer,det bliver gjort……med spørgsmålet om levering
Stadig intet svar
Det er sgu ikke oki

31. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint produkt og super kundeservice

Fint produkt og super kundeservice. Jeg havde mistet ladekablet og skrev til kundeservice. Sophia skrev hurtigt tilbage og gav mig oveni købet en rabatkode til køb af et nyt kabel med ladestation. Rigtig god kundeoplevelse.

30. Juli 2025

Svindlerfirma

Dårligt firma, jeg har forsøgt at få mine penge retur. Og de syge og telefonen virker ikke. Skod firma. Hold jer langt væk, hvis i har jeres penge kær

26. Juli 2025

Kære Camilla,
Vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse, og det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med. Vi vil meget gerne rette op på situationen og hjælpe dig videre.

Vi har forsøgt at anmode om oplysninger for at kunne kontakte dig direkte, men da dette ikke er blevet accepteret, håber vi, at du i stedet vil skrive til os på mail. Så kan vi hurtigst muligt finde en løsning, der forhåbentlig kan ændre din oplevelse til en positiv én.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER VÆK!!! SPAR JERES PENGE!!!

Mega skod firma, bad om at få refunderet pengene, og de hverken sender pengene eller tager telefonen imellem 16-18, fordi de er syge. Utilregnelig firma. Jeg er meget skuffet. HOLD JER LANGT VÆK HER FRA!!!

26. Juli 2025

Antwort von Trimmeriet

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse, og det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade hos vores kunder. Vi vil meget gerne rette op på situationen og hjælpe dig med at få en løsning hurtigst muligt.

Vi har forsøgt at anmode om oplysninger for at kunne kontakte dig direkte, men da dette ikke er blevet accepteret, vil vi bede dig om at skrive til os på mail. Så kan vi sammen finde en hurtig og tilfredsstillende løsning.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan få vendt din oplevelse til noget positivt.

Spild af penge

Ud fra mine oplevelser kan den IKKE tåle vand for så stopper lyset foran med at virke. yderligere har jeg flere gange oplevet at den klipper i huden også selv efter klingen er blev skiftet og man følger vejledningen.

19. Juli 2025

Hej Sean,
Tak for din anmeldelse. Det lyder som en frustrerende oplevelse, og vi vil rigtig gerne have mulighed for at kigge nærmere på sagen og hjælpe dig.

Jeg har tjekket vores indbakke, men kan desværre ikke finde nogen besked fra dig. Derfor håber jeg, at du vil sende os en mail med dine oplysninger og en kort beskrivelse af problemet. Så kan vi hurtigst muligt undersøge sagen og finde en løsning, der fungerer for dig.

Vi vil meget gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Venlige hilsner

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet man ikke kan komme i kontakt…

Firmaet man ikke kan komme i kontakt med selv om man ringer efter deres telefon tid fra 16-18 mandag til fredag, hver gang man ringer er der lukket pga sygdom, de svare heller ikke på mail før 5-10 dage efter man har sendt dem en, kan ikke anbefale at købe der fra, elendig service. Har forsøgt forgæves at få mine penge i en måned. Jeg kan overhovedet ikke anbefale noget form for kontakt til det firma her. Hold jer langt væk. Har forsøgt i en måned at få refunderet pengene, uden held. De ignorer telefon opkaldene, og jeg har ikke set mine penge endnu. Jeg er meget skuffet og frustreret!

9. Juli 2025

ELENDIG BARBERINGSMASKINE!!!

lang tid siden jeg har været så skuffet. Kæft man, DEM BARBERE IKKE EN SKID??? Ingen hår falder af, altså hva foregår der i himmelens navn? Tror ihvertfald ikke det fordi min hår i de nedre regioner er hårde som sten? Kæft man det er vildt hvor elendig en barberingsmaskine det er. Havde så store forventninger, men den er slet ikke effektiv. Det føles som værende et elendigt produkt fra kina de bar har fået sat deres eget logo på med navn. Puhadada KAN UIKKE ANBEFALES HVIS I GERJNE VIL HA GLATTE KUGLER!!!!!! Hvis i gerne ved vedligeholde en stor jungle dernede, så burde i købe denne barberingsmaskine, da den sørger for ingen hår falder af...

Btw mit ordrenummer er #29911

1. Mai 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

THE GREENKEEPER 3 virker efter…

THE GREENKEEPER 3 virker efter hensigten, den niber ikke bollerne eller penis skaften hvilket er hensigten med denne lille maskine..Bygge kvaliteten er god men undre mig over den bevægelige over kniv er lavet i plastik????..om det for og undgå skæret niber i huden ved jeg ikke, men et skær i plast har jeg aldrig oplevet før på en trimmer og jeg har haft en del trimmere igennem tiderne..Så pga. Plast skær gives 3 stjerner..maskinen kører ellers blidt stille og rolig og GØR bolle jobbet...Men skæg barbere den ikke tæt nok/ i bund ligsom f.eks Philips One Blade gør, men det fordi skærene på THE GREENKEEPER 3 ikke ikke er i zero...Et zero skær vil da også nibe i bollerne anyway😬😁 Men
One Blade er jo ej en bolle trimmer sååååå😁 ALT i alt en god oplevede, men der liiiiige den der plastik skær🤔😬

25. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rettelse

Pga fejl hos transportøren gik der kludder i returnering som trimmeriet var uden skyld i så beklager den før dårlige omtale undskyld

22. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr