Hurtig levering og den bedste siddepude…
Hurtig levering og den bedste siddepude til bl.a. min bil .
Hos Trimester er vores mission at gøre tiden op til fødslen så behagelig som muligt, så I kan bruge denne tid på at glæde jer. Vores passion for at skabe en komfortabel graviditet begyndte, da vi selv ventede vores første barn. Min kæreste døjede med stærke rygsmerter og havde svært ved at få en god nats søvn. Vi ved, hvor vigtigt det er at have overskud under graviditeten, så I kan være der for hinanden og forberede jer til, at jeres lille ny kommer til verden. Derfor har vi dedikeret os til at udforske og teste markedet for at sikre, at I får adgang til de bedste produkter, der gør jeres trimester så behageligt og smertefrit som muligt.
Borgmester Fischers Vej 6, 2000, Frederiksberg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig levering og den bedste siddepude til bl.a. min bil .
I ordered the pillow for my gf. The delivery was super fast. It took only 1 day. Good quality and soft, she is happy.

Antwort von Trimester
En life-saver for min kæreste der har døjet med dårlig søvn og rygsmerter. 5 stjerner herfra :-)
Hurtig service og levering dog synes jeg puden er alt for blød, jeg havde ønsket mere støtte 😊
De lover 1-3 dages levering men jeg har nu ventet 5 dage og har stadig ikke fået min vare. Når man så skriver til dem så giver de dao skylden i stedet for at tage ansvar. Virkelig dårlig stil.

Antwort von Trimester
Købte den til min veninde i barselsgave og hun er mega glad for den.
Jeg har været glad for mit graviditetsbælte, der støttede maven rigtig fint
Rigtig godt produkt, som jeg glæder mig til at give videre til min svigerinde. Jeg havde bestilt den i god tid for en sikkerheds skyld, men leveringen var super hurtig!
Købte en pude til min kone forbi hun havde ondt i ryggen i slutningen af hendes graviditet og den hjalp hende til at sove bedre! 5 stjerner herfra.
Mvh Lasse
Nem bestilling, hurtig fragt og dejlig pude. Holy moly det er virkelig en lifesaver for ryggen!
Jeg gav min veninde en af trimesters graviditetspude under hendes graviditet, og den hjalp hende virkelig mod rygsmerter. Kæmpe anbefaling herfra!
Blev leveret hurtigt og min kæreste er glad for den.