Goede kwaliteit kantoormeubilair en super service! Zowel in de showroom als ook tijdens de levering. Ik ben heel erg tevreden.
Unternehmen hat geantwortet
Trifurno is een leverancier van kantoor- en projectmeubelen en adviseur voor kantoor- en projectinrichting. Iedere dag zetten wij ons in om zowel de zakelijke als particuliere markt te voorzien in kantoormeubilair van topkwaliteit.
Windmolenbosweg 11, 6081 PE, Haelen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Ben zeer tevreden over het net aangeschafte stevige en fraaie zit-sta bureau. Super stabiel en dat is fijn met twee monitoren. Gemakkelijk om met het bedrijf in contact te treden en om afspraken te maken over aflevertijdstip en dergelijke. In alle opzichten ben ik tevreden met deze koop.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Jonge enthousiaste ondernemer die zijn afspraken nakomt. Goede prijzen en de kantoormeubelen worden netjes op het afgesproken tijdstip geleverd. Ook een mooie ruime showroom, kortom een zeer goed adres voor mooie kantoormeubelen.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Nadat wij een elektrisch bureau bij Trifurno hadden gekocht wilden wij graag van hetzelfde materiaal als het blad een extra plank voor aan de muur. Dit was totaal geen probleem. Werd direct vermeld dat de levertijd wellicht iets langer was.
Gisteren is de plank geleverd en perfect! Super service om ook extra afwijkende zaken op te nemen.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Bureau vlot geleverd. Bestelde blad was niet voorradig. Hier is keurig over gebeld en een ander blad geleverd. Hele mooie kwaliteit!!

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Hooglaag tafel van 2 mtr breed besteld. Werd netjes geleverd op de beloofde datum.
Mooie en zeer degelijke werktafel.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
mooi bureau. goed stevig bureau. makkelijk in elkaar te zetten. chauffeur vriendelijk en netjes op tijd met afleveren

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Bij Trifurno een Elektrisch verstelbaar bureau gekocht voor het thuiswerken. Super service, snelle, vriendelijke respons en fijn meegedacht omdat we best nog een goed bureaublad hadden. We konden daarom enkel het onderstel bestellen.
Netjes gemonteerd geleverd en super vriendelijke service. (Niet prijziger dan ik bij de concurrenten kon vinden) en kwaliteit geleverd gekregen zoals gehoopt. Echt een aanrader!

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Zeer te spreken over de kwaliteit van het geleverde electrisch verstelbare bureau ! Goed op de hoogte gehouden over de levering en een prima website. Echt een aanrader !

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Goede communicatie en daarbij ook snelle levering. Producten van hoge kwaliteit!

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
We zijn zeer tevreden over de contacten met Trifurno, Glenn is snel met reageren op een berichtje of telefoontje. Mooie producten geleverd, alles zoals afgesproken.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Heel goede service, brede keuze uit top buro stoelen ! Onze keus was uit voorraad leverbaar

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Goede service, snelle en nette levering . De bureau ` s hebben we pas een paar dagen in gebruik , maar wij zijn er al heel blij mee.
Monica Mager
FysioCompany Roermond

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
We hebben een Tri-desk premium gekocht. Een mooi elektrisch verstelbaar bureau met twee motoren. De website vermeldt niet dat er 4 geheugeninstellingen mogelijk zijn. Alle benodigde bevestigingsmaterialen waren netjes aanwezig. Het is altijd lastig om de materialen op een website te beoordelen, maar Trifurno heeft dat goed in orde. Het bureaublad heeft de kleur die we hoopten dat het zou hebben.
Waarom geen 5 sterren?
Telefonisch was een prijs afgesproken, en het was voor mij niet duidelijk dat dat exclusief leveringskosten was. Ik ben wel later teruggebeld en Glenn heeft me uitgelegd dat hij een foutje had gemaakt. Uiteindelijk zijn we daar wel goed uitgekomen, al heb ik het bureau zelf in elkaar moeten zetten. En ik moet zeggen dat het uitpakken van alle spullen meer werk was dan het in elkaar zetten van het bureau. Al was het handig geweest wanneer ik het instructiefilmpje op de website eerder had gezien.
Een tweede puntje was de levering. Er wordt binnen 5 werkdagen geleverd. Aan het einde van de derde werkdag heb ik toch maar eens gebeld wanneer ik het bureau kan verwachten. Uiteindelijk is het op de zesde werkdag geleverd. Ik ben er niet ontevreden over, maar het is toch net niet wat op de website beloofd wordt.
Al met al ben ik heel tevreden over het bureau en ook over de manier waarop ik twee keer te woord ben gestaan.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Ik heb een elektrisch zit-sta bureau bij Trifurno gekocht. De kwaliteit is uitstekend. Degelijke en stevige onderdelen. Daarbij is de persoonlijke service erg prettig. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Netjes geholpen.
En ivm lange levertijden telefonisch contact genomen om te kijken na mogelijke alternatieven.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
I am really happy with the product. I bought a 200X100cm stand-up electric bureau. The product looks good and works very well. It even includes some nice features that I wasn't aware of, like a reminder to stan-up. I asked for delivering it unmounted and although the table blad had no marks for positioning the table legs (this can be an improvement), the installation was very easy. I also find very nice the client service. I had some questions that were replayed fast.
Bureau snel geleverd, gemonteerd en was goed ingepakt met beschermfolie. Goed kwaliteit, stevig bureau, voldoet aan beschrijving.

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
prima geregeld , prima materiaal, correct geholpen, voor herhaling vatbaar

Antwort von Trifurno Kantoormeubelen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.