Bestilte hos triergaming mandag d. 27/2, der var lidt problemer undervejs og var i kontakt med dem op til flere gange. Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nå og være her inden weeke... Mehr ansehen
Hold jer væk fra trierne.. megen til dårlige server med abuse,mobning,trusler,chikane. Ingen voksne, ingen admin eller andet tager ansvar . Dårlig og farlig adfærd bruges på serveren. På kanten t... Mehr ansehen
Bestilte joggingsæt, fortalte det til oldemor, som så også ville købe gave fra Trier Gaming. Skrev og fik vejledning til at det kunne sendes sammen. Kunne derved både få det hurtigt og spare portoen.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er tvillingerne Mikkel og Emil Trier på 27 år. Siden vi blev færdige på det Blå Gymnasium i sommeren 2018 har vi arbejdet fuldtid på Youtube. Vi elsker at lave Minecraft videoer og VLOG’s. Vi har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne. På vores hjemmeside sælger vi merchandise. Vi ses derinde :o)
Brobølvej 8B, 6400, Sønderborg, Dänemark
- info@triergaming.dk
- triergaming.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Købte hoodie og T-shirts...
Købte hoodie og T-shirts.... Lidt til den dyre side, men kvalitet er helt i top.
Levering super. Vil handle her igen.
Personlig og proffessionel betjening og…
Personlig og proffessionel betjening og håndtering af ordrer.
Kan kun anbefale
Kan kun anbefale, at bestille her fra, hurtigt levering selv her i december, 1 dag levering!!!!!
Glædelig jul
En pakke som jeg havde bestilt blev desværre fejlplaceret og kunne ikke nå frem til jul, men jeg gav gerne 6+ stjerner hvis jeg kunne. Emil Trier tog nemlig ansvar, og har skrevet at han giver min dreng nogle dejlige ting og en vidunderlig overraskelse, så julen ikke bliver ødelagt. Så på forhånd mange tak til Emil og TrierGaming 😄 og glædelig jul til alle 🎄⛏️
Søde til at svare og god service
Jeg har ikke modtaget mine vare endnu…
Jeg har ikke modtaget mine vare endnu men vi plejer være yderst tilfreds 😍
Hurtig levering og sød kort og bolsjer…
Hurtig levering og sød kort og bolsjer i pakken🤶🎅🎄
Jeg er temmelig træt af triergaming
Jeg er temmelig træt af triergaming, jeg har bestilt en rygsæk for mere end en uge siden, jeg modtog en bekræftelse, mendet er også det. Eneste jeghar hørt fra dem, trods flere emails, har de stadig ikke svaret på hvornår jeg kan få leveret min pakke.

Antwort von TrierGaming
Altid en god service
Altid en god service. Elsker hele konceptet med Emil og Mikkel. Dejlige forbilleder for mine børn ♥️
Virkelig løsningsorienteret og fantastisk kundeservice
Jeg har bestilt en Emil og en Mikkel bamse.
De skriver hurtig til mig at de desværre har opdaget en fejl på lageret da de skulle pakke min ordre.
De er virkelig løsningsorienteret. For jeg får 3 muligheder til hvordan vi kan løse denne udfordring.
Bare det at de skriver til mig så hurtig giver mig ro i maven. Og jeg afventer gerne lidt over en uge på at de får fyldt lagret op igen og kan sende den ønskede pakke til mig 😊
Jeg vil se frem til at handle mere hos dem i fremtiden - for når man er så løsningsorienteret og har så god en kundeservice må mine drenge gerne ønske sig meget fra deres side af. For jeg er helt rolig ved at skulle handle ved dem nu og i fremtiden.
Fine varer hurtig levering
Måtte efterlyse pakken
Måtte efterlyse pakken, men så blev den til gengæld også sendt med det samme.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille, hurtig og effektiv levering. Alt i orden
hurtig og fantastisk service.
Stadig ingen respons
Jeg har sendt mail til Dem for 1
År siden 14/6 2022 og igen 31/8 2023 men ingen svar
Min søn købte en ret dyr event star på Trier server,, for 600 kr, dette var livstid man ejede det, men så lukkede deres server ned. I har lukket skyblock ned i den server hvor event star virkede, som jeg kan se det efter den er købt , er der gået mindre et år.
Jeg er klar over at noget kan lukke ned, jeres server kører stadig kan jeg forstå, men ikke den server hvor de dyre ring min søn har købt.
Jeg har som sagt mailet jer, med 1 års imellem, men syntes det er dårlig stil at der intet respons er.
Hurtig levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.