TrierGaming Bewertungen 463

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En pakke som jeg havde bestilt blev desværre fejlplaceret og kunne ikke nå frem til jul, men jeg gav gerne 6+ stjerner hvis jeg kunne. Emil Trier tog nemlig ansvar, og har skrevet at han giver min dre... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte hos triergaming mandag d. 27/2, der var lidt problemer undervejs og var i kontakt med dem op til flere gange. Var meget i tvivl torsdag om hvor vidt den ville nå og være her inden weeke... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra trierne.. megen til dårlige server med abuse,mobning,trusler,chikane. Ingen voksne, ingen admin eller andet tager ansvar . Dårlig og farlig adfærd bruges på serveren. På kanten t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte joggingsæt, fortalte det til oldemor, som så også ville købe gave fra Trier Gaming. Skrev og fik vejledning til at det kunne sendes sammen. Kunne derved både få det hurtigt og spare portoen.... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Computerzubehör
  3. Jugendmodegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er tvillingerne Mikkel og Emil Trier på 27 år. Siden vi blev færdige på det Blå Gymnasium i sommeren 2018 har vi arbejdet fuldtid på Youtube. Vi elsker at lave Minecraft videoer og VLOG’s. Vi har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne. På vores hjemmeside sælger vi merchandise. Vi ses derinde :o)

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

463 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

MeCraft server - mangler opsyn

Min søn lærer en masse og har haft mange gode oplevelser på MeCraftserveren.
Man bruger hurtigt en del penge derinde (på at avancere i forskellige roller), og jeg troede, at en del af indtjeningen bliver brugt til at holde styr på, at der er en god tone derinde. Børnene kan nemlig skrive til hinanden. Desværre er det børnene selv der skal prøve at holde styr på det og det er desværre ikke tilstrækkeligt til at holde et ordentlig sprog eller god opførsel blandt deltagerne.

22. Januar 2025

Elendig såkaldt "kundeservice".

Elendig såkaldt "kundeservice".
Når man returnerer en vare, så vær forberedt på, at de ikke tager imod den.
Så nu skal den sendes retur, igen!
Hold nu op det er dyrt i fragt.
Så tag dog imod jeres returvarer!
Men måske derfor, at der ikke forefindes et telefon nr. på hjemmesiden, så man kan få noget rigtig kundeservice fra deres side.

18. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig langsom

I beder om en bedømmelse og det skal I naturligvis have 🙂
Lang levering, har ikke fået varerne endnu, har ikke modtaget svar på min mail..

Men til gengæld har jeg to ekstremt utålmodige unger, de har selv sparet op, så de er bestemt ikke særlig lykkelige..

4. Januar 2025

Bestilte 3 ting på black friday

Bestilte 3 ting på black friday. Den 5. dec modtog jeg de to af tingene på trods af at alle 3 ting var mærket, som at de havde ligget i kassen jeg modtog. Jeg skriver samme dag til dem ang. den manglende ting, men har intet hørt endnu. Forsøgte at skrive igen i går, men intet hørt. Troede jeg var i god tid. Det er virkelig dårlig service

16. Dezember 2024

Ingen kundeservice

Den 5. dec. bestilte jeg julegaver til min søn på jeres hjemmeside. Men jeg har intet modtaget og intet svar fået på min e-mail henvendelse om hvornår jeg kan forvente at modtage min ordre og om den når frem inden vi rejser på juleferie den 20. dec. Jeg troede vi var i god tid eftersom der stod på jeres hjemmeside at en af de bestilte varer (en bamse) blev sendt omkring den 12. dec. Det har I nu ændret til den 18. dec kan jeg se på hjemmesiden...Så mit spørgsmål er om ordren kan nå frem eller skal jeg købe ny julegave til min søn?

16. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Triergaming. Vil gerne sælge gadgets men ikke yde kundeservice

Bestilte en ordre hvor der var lidt forskelligt i, bl.a. noget af deres sengetøj.
Da vi skulle sætte det på sønnens dyne så vi der var gået 2 syninger. dette reklamere vi over og har intet hørt fra dem i flere uger.

en skam vores søn absolut knus elsker Triergaming.

deres sengetøj er virkelig heller ikke god kvalitet, føles næsten som silke og dynen "holdes ikke på plads" i sengetøjet selvom det er blevet vasket på de anbefalede 30 grader

24. Oktober 2024

Perfekt!

Mega fedt, god kvali og min søn er enormt glad, betyder så meget <3 1000 tak for i gør hans dag god hver dag...

3. September 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr