De eerlijkheid van jullie, ik had een politieauto besteld. Maar om een of andere reden is de verpakking stuk gegaan. Ik heb het geld terugbetaald gekregen waarvoor hartelijke dank.
Unternehmen hat geantwortet
De bestelling duurt best lang voor het binnen is ,is wel goed gegaan maar je denkt met een Nederlandse winkel te maken te hebben en dat is niet helemaal waar,het wordt verzonden vanuit een niet Europe... Mehr ansehen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mijn fohn is nogsteeds niet geleverd
Mijn fohn is nogsteeds niet geleverd, zij vertellen dat t pakket 2x geprobeerd zijn af te geven door DHL E commerce, maar ik heb niks gezien en ook geen bericht van DHL dat ze iets hebben willen bezorgen maar dat ik niet thuis was. Na navraag bij zowel dhl als traveda wordt er naar elkaar gewezen wie er verantwoordelijk zou zijn! Kortom je komt geen stap verder en je ontvangt je pakket niet en je bent ws je geld kwijt. Dus ik ga hier niks meer bestellen. Erg teleurstellend dit weer.
Henny
Nog steeds niets ontvangen
Nog steeds niets ontvangen. Is nu een week geleden dat ik de tas hebt besteld.
Track en trace nummer YT2533700705703525
product
Armis | Antdiefstaltas
De eerlijkheid van jullie

Slechte zaak
Slechte zaak! 1 week geleden tas besteld nog steeds niets binnen.
Bestel hier NIET! Klantenservice is een grote grap. Contact gehad met klantenservice krijg 2x!!! een mail met de verkeerde naam en track en trace van iemand anders. Heel slecht.

Antwort von Trevora
Nog steeds niets ontvangen!
Nog steeds niets ontvangen!
Ik heb een secubag besteld 7 dagen geleden. Bij de track&trace zie ik dat het wel verzonden is vanuit ?
Maar ik zie geen verandering....Door de andere negatieve reviews begin ik te twijfelen aan de betruwbaarheid van deze club. Denk dat ik op in hun Instagram-account een post plaats.

Antwort von Trevora
Nog steeds geen pakket gezien
Nog steeds geen pakket gezien, al meer dan 11 dagen onderweg terwijl er op de webshop werd vermeld binnen de 2 dagen geleverd. Jammer dat dit niet zo is. Volgens de klantendienst was er een fout in de stad wat helemaal niet klopt. Uit het traceerlabel blijkt nu dat hun goederen van buiten Europa worden verzonden. Staat nu al 2 dagen in Luik, status veranderd niet…
Bijzonder jammer dat dit niet aangegeven wordt op hun website. Ik had anders niet besteld daar ik de goederen vrij snel nodig heb. We vertrekken op vakantie maar het zal dus zonder de pakking cubes en tas zijn :(

11 juni 2 tassen besteld
11 juni 2 tassen besteld. Nog steeds niet binnen. Ik zie ook dat het niet uit Nederland komt en ook uit een niet-europees land. Bij dhl ook nog steeds niks aangekomen. Duurt dus al een week. Niks snelle levering.

Antwort von Trevora
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen !
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen !!!!

Trevora.nl
De bestelling duurt best lang voor het binnen is ,is wel goed gegaan maar je denkt met een Nederlandse winkel te maken te hebben en dat is niet helemaal waar,het wordt verzonden vanuit een niet Europees land.

Dat jullie een goed bedrijf is
Dat jullie een goed bedrijf is
Alleen de levering mag iets sneller
Wacht nog steeds op mijn bestelling.

Antwort von Trevora
Kan nog geen oordeel geven daar ik…
Kan nog geen oordeel geven daar ik eerst wat moet ontvangen
Ik had het al eens gestuurd colliprive…
Ik had het al eens gestuurd colliprive dumpt pakketen zomaar aan deur. Niet jullie fout maar klant zit wel mee de miserie pakketen kunnen niet zomaar aan de deur gezet worden. Iedereen geeft buren jullie plicht om dat te melden aan colliprive.

Terugbetaling
Helass schade bij het ontavangen, foto gestuurd. Product mochten we houden en geld werd teruggeboekt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.