Trendx Bewertungen 1’388

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelde produkt wordt niet binnen gestelde termijn geleverd. Bij navraag schreef men dat er intern iets fout gegaan was en dat het produkt z.s.m. geleverd zou worden. Gebeurde weer niet en dus werd d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfde ervaring als iedereen. Na dreigen met aangifte van oplichting bij politie, belastingdienst, bol.com (die leveren ook voor hen) uiteindelijk wel een reactie en geld terug gekregen. En pas op,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ook gedupeerd door TrendX In februari iets besteld maar vijf maanden later nog steeds niets ontvangen. Ook meerdere malen contact gezocht met het bedrijf maar tegen beter weten in. Inmidd... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1. Hobby & Kunst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

✓ Vóór 17:00 besteld = volgende werkdag gratis bezorgd. ✓30-Dagen bedenktijd. ✓Achteraf betalen. ✓ Laagste prijs garantie, nergens goedkoper! ✓Meer dan 100.000 artikelen direct op voorraad!

1.3

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling schoolrugzak gedaan

Bestelling van een rugzak gedaan. Blijkt een rugzak die veel goedkoper via AliExpress verkocht wordt. Niet van gediend. Gemaild, gebeld. Trends.nl lijkt onbereikbaar. Direct vervolgstappen gezet; aangifte en officieel schrijven met beroep op ontbinding bestelovereenkomst. Ook dispuut via Mollie.nl en Pay.nl opgestart. Dag er na respons van Trendx.nl; bestelling is geannuleerd en geld wordt teruggeboekt. Ze houden woord, want geld staat na 2 dagen weer op de rekening. Erg blij, na het lezen van al deze reviews. Dus wel 2 sterren omdat het geld terug is gekomen.

30. Juli 2021

Slechte service…

Ik heb een bestelling gedaan van een waterdichte beddenhoes die kon niet binnen een maand worden geleverd. Ik heb vervolgens mijn bestelling geannuleerd en wacht nu al 4 weken op terugbetaling.Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op mijn drie mails is tot op heden niet gereageerd. Heb nog niet zo een slechte ervaring gehad als met trend x.Ik zal zeker vervolgstappen zetten.Saslia

29. Juli 2021

Oplichters

Zijn gewoon op zijn hollands gezegd oplichters leveren niet wat
Je besteld en betaald.
Voor trust bestel nr

28. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn bestelling niet mogen ontvangen

Mijn bestelling niet mogen ontvangen. Ook op mijn mailberichten naar verschillende mailadressen van trendx geen reactie ontvangen. Wanneer je in Google map op het adres van trendx zoekt, kom je bij een yoga shop uit.
De betaling is via pay.nl gegaan via hun site kun je een klacht indienen en verrassend genoeg reageerd trendx dan direct😉. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wilde en dit was netjes binnen 3 dagen teruggestort.

Dus een tip, dien een verzoek in via pay.nl en vraag om teruggave van je geld!

28. Juli 2021

Gedupeerd

Helaas ook gedupeerd door TrendX
Inmiddels ook aangifte gedaan en mollie gecontacteerd, benieuwd of hier iets uit gaat komen.

Wees gewaarschuwd!

27. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aanpakken via Mollie gaat helaas niet…

Aanpakken via Mollie gaat helaas niet meer. Betaling gaat nu via Pay.nl Deze maakt het niet uit of je betaling naar oplichters gaat. Helaas. Voortaan eerst maar de reviews bekijken voordat ik weer in de val van misdadigers trap. En ik ga ook aangifte doen!

25. Juli 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tas besteld..

Tas besteld... daarna pas op deze site terecht gekomen en baalde enorm... dacht echt weg 40euro...

Gelukkig vandaag toch mijn tas gekregen na een dreigmail met aangifte en mijn advocaat omdat ze telefonisch gewoon niet te bereiken zijn... fake gegevens.
Kreeg de tas rechtstreeks van, jawel, Ali Express! Dropshipper dus en veel te veel betaald. Maar goed, hij is binnen en gelukkig goede kwaliteit!

Totaal wel 6 mails ofzo van ze gehad plus reactie op mijn eerste dreigmail. Op de volgende geen reactie.

Omdat ik het al met al wel gekregen heb 3 ster maar ik zou niemand adviseren om hier te kopen!

24. Juli 2021

Pak Trendx aan via Mollie

Met dank aan Tessa van Westrenen !!!!!!!!!!!
Geef het door aan Mollie op de door haar beschreven manier (review d.d. 1 juli 2021) en je krijgt binnen 2 dagen een reactie van Trendx.
Beloofd werd geld binnen 5-14 werkdagen terug te storten en zowaar...........na 8 werkdagen op mijn rekening.
Ik had ook aangifte gedaan bij de politie en ook al hebben ze niet genoeg aanknopingspunten om tot vervolging over te gaan, ze geven wel aan trendx door dat er aangifte gedaan is (als je tenminste je email adres aan de politie doorgeeft).
Heeft ook wel geholpen denk ik.

23. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aan het lijntje en centen kwijt

Moeilijk te verkrijgen horlogebandjes bij Trendx besteld en betaald. Termijn van bezorgen werd overschreden waardoor ik dropshipping visioenen kreeg, terecht helaas....
Klantenservice: Levering vertraag door fouten in bestelling, later: vertraagde levering en ik kon kiezen voor wachten of geld terug.
Wachten op hoop van zegen..
Helaas niets dus geld terug gevraagd.
Oorverdovende stilte bij Trendx.

Ik begrijp niet dat dit soort bedrijven nog mogen bestaan....

23. Juli 2021

Helaas

Helaas , geen goede site. Bh en lingeriebesteld, echter kreeg ik deze na 5 weken binnen.
Je betaald het 3 dubbele , voor het geen wat eerst uit china moet komen.
Dat zn site uberhaupt nog bestaat en handeld!!!
Telefoon nummer doet het niet op de site vermeld. Er staat ook geen adres bij.
Ik zou hier nooit meer iets kopen.

22. Juli 2021

Onbereikbaar en geen levering

Onbereikbaar en geen levering. A-sociaal. Mijn zoon heeft zelf gespaard voor een mooie rugzak, maar kan nu fluiten naar zijn rugzak en zijn centen. Erg sneu. Zeker voor een kind dat je juist het vertrouwen in de mensen wil bijbrengen. Schandalig!

21. Juli 2021

BESTEL HIER NIET!!!!!

BESTEL HIER NIET!!!!!!
het duurde heel lang voor onze bestelling binnen was. Toen onze bestelling dan eindelijk geleverd werd was het niet eens wat we besteld hebben. Als je ze vervolgens wilt bellen kom je er achter dat het nummer dat op de website niet eens in gebruik is. Wil je het product wat je hebt ontvangen retourneren dan zijn deze kosten ineens voor je zelf. Kort om enorme oplichters en ik hoop dat dit soort figuren hard worden aangepakt

16. Juli 2021

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.
Ruim op tijd voor de vakantie spullen besteld met beloofde levertijd van 6 werkdagen.
Na 2 weken een mail gekregen dat vanwege producten uit het buitenland de bestelling/bezorging is vertraagd. Gereageerd maar totaal geen reactie en geen pakket meer gekregen.
Knop bestelling volgen geeft geen info.
Oplichters. Doen het voorkomen alsof er vanuit Nederland geleverd wordt maar bestellen ia trendx gewoon bij aliexpress.
Geld weg en geen pakje.

16. Juli 2021

Niks ontvangen

Ik ben al ruim 3 weken aan het wachten op een pakketje die binnen 3/5 werkdagen binnen zou zijn. Hij staat nu al een week op verzonden maar er veranderd niks. Ik heb een mail gestuurd waar ik geen reactie op krijg en het telefoonnummer wat op de site staat doet het niet! Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben!

7. Juli 2021

Oplichters!!!

Oplichters!!!

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, bij deze een waarschuwing mijnerzijds: maak geen cent over naar deze klootzakken!

6. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tóch betrouwbaar!

Ik had een schooltas besteld op 6 juni. Deze is op 3 juli geleverd.
De schooltas is top!

De communicatie tijdens het vervoer kan beter. Juist omdat het zo lang duurt.
Toen ik na 10 dagen nog niets had gehoord heb ik een mail gestuurd. Deze is netjes beantwoord op 19 juni.
Ik kreeg toen een track en trace code echter vond ik daar niet mijn pakket op. Ik ging hierna revieuws lezen en vond véél slechte recenties. Ik was bang dat ik ook te maken had met fraude. Ik probeerde te bellen en kreeg geen gehoor. Een 2e mail werd ook niet beantwoord.
Uiteindelijk kon ik vanuit een track en tracé bij de 1e mail het pakket volgen.
Dat stemde mij weer hoopvol.
En ik ben des te blijer dat het er is.

Als ze dus beter zouden communiceren dan zouden ze als bedrijf top zijn.

3. Juli 2021

TrendX.nl is AliExpress!

Je besteld via TrendX.NL een rugzak voor je dochter. Je gaat ervan uit dat de extentie .NL dan ook inhoudt dat je een product koopt van een Nederlands bedrijf.

Vervolgens duurt het weken voor je een bericht van verzending krijgt. Nou ja, dat kan. Stormloop op een product is mogelijk, toch?

Vervolgens komt er na een maand een bericht in de PostNL app: het item komt eraan. En dan zie je de afzender: AliExpress!!!

Je bent dus met open ogen in de bedriegelijke toestanden van een dropshipper gevallen. Ondanks je wantrouwen arriveert er daags na de berichtgeving een pakketje. En daarin zit....NIET wat je hebt besteld. Een klein, lullig tasje en NIET de bestelde rugtas. Dit artikel is ook zeker geen 60 euro waard.

Klantenservice is telefonisch onbereikbaar. Dus een woedende mail gestuurd. Ik wacht nog op de reactie. Maar gezien het een dropshipper is en er veel van die bedrijven bedenkelijke klantenservice leveren, is mijn vertrouwen in een goede uitkomst zeer laag.

Om die reden wil ik iedereen die slim genoeg is om ondanks de .NL extentie eerst nog onderzoek te doen, alvast waarschuwen. Weet dat .nl niets zegt over het land van afkomst en dat je in het geval van TrendX.nl dus gewoon bij AliExpress besteld. Oh ja...en het is nog duurder dan bij Ali ook, heb ik ontdekt.

Mocht er alsnog een bevredigende uitkomst komen aan dit avontuur, zal ik dit hier uiteraard melden. Maar vooralsnog krijgt dit bedrijf van mij een dikke, vette onvoldoende!!!

3. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr