Oplichters, heb in juni 2020 een roll mate pro besteld. Kreeg een soort schroef opgestuurd. Heb dit gemeld. Kreeg keurig antwoord dat het heel vervelend was etc en dat een nieuwe zou worden opgestuurd... Mehr ansehen
Rolmaat gekocht n.a.v reclame tijdens een spelletje. Koop hier niks! Dit bedrijf hanteert geen consumenten bedenktijd of retourbeleid. Dat mag natuurlijk niet dus na een zoveelste mail van ons dat hu... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ook hier een rolmaat besteld voor…
Ook hier een rolmaat besteld voor vaderdag welke afgelopen week uiteindelijk is binnen gekomen. Blijkt het gewoon een pakketje van Ali te zijn... zonder gebruiksaanwijzing oid wat dan ook. Staat ingesteld op inches maar krijgen het ding met geen mogelijkheid op cm's.
Wat een oplichterij!
Rollmate pro
Zag tijdens spelen van een spelletje Candy crush op m'n telefoon reclame van trendsy voorbij komen. Over de rollmate pro. Dacht dan is het wel betrouwbaar. Voor Vaderdag besteld en nog steeds niet binnen. Er moet nu volgens Postnl al twee weken lang een pakketje binnen komen van AliExpress waar ik niks besteld heb (dus de rollmate pro). Is dus zeker een waardeloos ding aan de andere reviews te zien. Oplichters dus. Zo dom zo jammer.
Zeer slecht
Zeer slecht, zowel de service als de levering, ik had al een review geschreven dat de levering op zich liet wachten, uiteindelijk na bijna 6 weken de Rollmate Pro binnen gekregen, nou het is een lachertje!! allereerst zit er geen beschrijving bij, hij deed niks, bleek dat er batterijen in moeten, eerst open schroeven, toen deed hij niet wat belooft was namelijk meten!! weer een mail gestuurd maar dat duurt dagen voordat je uiteindelijk een niks zeggend antwoord krijgt, ding terug gestuurd en gezegd dat ik geen nieuwe wilde maar geld terug, dat heb ik nu gekregen, terugsturen van een apparaat wat niet werkt kost toch 7,25 maar dat mag je zelf betalen, oplichters zijn het!! een dingetje wat bij ali en wish 13 euro kost, betaal je bij Trendsy 29 euro, belachelijk. nooit meer iets bestellen daar!!!
Rommel!!
Rommel!!! Heb een rolmaat besteld en gelukkig wel geleverd gekregen maar het is echt Chinese troep. Hebt er echt helemaal niets aan. Retourneren en je geld terug krijgen gaat niet. Als je hem echt zou willen zo ik hem bij Alibaba bestellen scheelt een hoop geld en duurt net zo lang. Maar als je echt iets wil meten dan zou ik het zeker niet met die rolmaat doen. Zat geen boekje bij en al beschadigd. Na veel proberen heb ik hem op cm gekregen want hij staat standaard in inches.
Mensen trap er niet in!!! Het is weer zo'n bedrijf wat flink zijn zakken zit te vullen en iedereen zijn geld kwijt is en geen spullen of (als je geluk hebt) prullenbak vulling ontvangt.
Haarfohn niet ontvangen
25 april een haarfohn besteld voor 34,95 en niet ontvangen, eerst zou er vertraging zijn, later "was er iets mis gegaan" en zou ik mijn geld retour krijgen. U raadt het al... nog steeds niets ontvangen. Bij Ali trouwens te koop voor 12 euro. Koop hier niets!!!
Opgelicht ding doet het niet eens
Opgelicht ding doet het niet eens. 🤔😣
Zeer slechte levering
Zeer slechte levering. Drie maal een e-mail verzonden en uiteindelijk bericht gehad met de excuses erin. Gelukkig wel de rolmaat ontvangen maar helaas zit er niet eens een beschrijving bij. Dus heb je er nog niets aan. Je kan cm meten maar alles staat op inches. Alle knopjes geprobeerd maar helaas. Zint eer ge begint. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Waardeloos bedrijf. Foutieve informatie over leveringen
Ook hier een rolmaat besteld. Eerst mail gehad dat hij verzonden is met vertraging maar ook die nieuwe levering is alweer met Minstens 2 weken verstreken. Krijg na vele mails wel reactie en zelfs tacking code. Je raadt het al ..... die werkt niet! Ga maar weer mailtje sturen
Ondertussen paar weken en mails verder. Schroef ontvangen via post 😳. Er is mij 4 weken geleden beloofd geld terug te storten binnen 10 werkdagen. Je raadt het al. Tot nu toe niks ontvangen
Spullen van Wish & Ali
Ook ik elektrische rolmaat besteld. Nog steeds niks ontvangen. En inderdaad ontdekt dat dezelfde rolmaat op wish en Ali veel goedkoper te krijgen zijn. Ze verkopen dus Chinese spullen met een enorme winstmarge, die ze vervolgens niet eens uitleveren.
hoop dat de rolmaat beter werkt dan hun levertijd!! Als ik hem krijg tenminste.......
Heb 16 juni een rolmaat besteld voor een vriend van me... nu nog steeds niet binnen! Heb mail gestuurd naar hun, maar geen antwoord!!! Je krijgt de melding dat er vertraging is opgelopen met het verzenden.
En als je de tracker gebruikt krijg je te zien dat door de vertraging de levertijd tussen 1 en 7 juli is!!! Kortom een waardeloos bedrijf......en dan hou ik het netjes!
Oplichterij en aangifte
Hetzelfde voor mij. Op 14 juni een Rollmate besteld via een advertentie van Trendsy Amsterdam op Instagram. Tot heden nog niks mogen ontvangen. Zojuist aangifte gedaan
Trendsy grote oplichters
Op 12 juni bestelling geplaatst van een rolmaat. Kosten 29 euro. Nu (15 juli ) nog niks ontvangen. Reactie op mijn mail is een standaard bericht. Nu blijkt ook nog dat dit artikel op Aliecexpress staat voor 6.17 euro. Stelletje oplichters. Iemand tip wat ik kan ondernemen
Helaas hier hetzelfde
Helaas hier hetzelfde, 14 juni een Rollmate Pro besteld maar tot op de dag van vandaag geen Rollmate en geen enkele reactie op mijn vragen via e-mail.
Levertijd van een maand...
Rollmate besteld op 11 juni, op 10 juli ontvangen. Het produkt is precies als imschreven en werkt perfect. Tussentijds diverse mails gestuurd ivm lange levertijd, waarop altijd (weliswaar late) reactie. Ik heb gemerkt dat een bericht aan hun info-mailadres eerder reactie oplevert dan via het formulier op hun site. Levertijden aan Covid te wijten?
16 Juni een rolmaat besteld tot op…
16 Juni een rolmaat besteld tot op heden nog niks ontvangen. Geld krijg je alleen terug door het product terug te sturen...euhhh welk product. Ik stuur een mail naar tros opgelicht, aangezien ik niet de enige ben.
Helaas ook ik ben er ingetuind
Op 13 juni een rollmate pro besteld voor mijn afgestudeerde ambachtelijke meubelmaker. Had hem zo graag dit cadeau gegeven zodat jij zijn beroep goed en makkelijk zou kunnen uitoefenen. jammer dat anderen het plezier bederven. Bij controle van de levering een bericht dat het vertraagd is. Verder geen reactie. Bij Post.NL onbekend. Dus helaas moet ik constateren dat ook ik er in ben getuind.
Rolmaten besteld bij oplichters
Rolmaten besteld. Eenmaal het geld ontvangen hebben ze nog wel de moeite genomen om te zeggen dat de bestelling vertraging had opgelopen. Tot op heden niks ontvangen en geen reactie over de nog te leveren goederen of terug te storten geld! Waar kan ik aangifte doen!
Ik vraag me af of dit bedrijf wel echt…
Ik vraag me af of dit bedrijf wel echt is.....
Ook ik heb een rolmaat besteld [leuk voor vaderdag] maar tot heden nog niets geleverd geladen ook geen reactie op mijn berichten......
Ik heb ze net weer een mail gestuurd,en ga als ik niks hoor ook aangifte doen....
Ook ik heb een rolmaat besteld voor…
Ook ik heb een rolmaat besteld voor verjaardag van mijn man. 16 juni besteld. Nog niets gekregen. Levertijd weer uitgesteld, maar die is inmiddels verstreken. Ik wil graag mijn geld terug. Anders ga ik ook aangifte doen.
Bestel hier niet!
Heeeeel lang (meer dan een maand)op bestelling moeten wachten, terwijl levertijd op 14 dagen stond. Na mailen wel gekregen, maar zeer slechte kwaliteit.. Heb een review aangemaakt op hun website maar die wordt niet zichtbaar. Alleen de goede reviews staan erop. Kortom, ondoorzichtig, onbetrouwbaar en slechte kwaliteit!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.