Travelink Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

JA 😡 sidder netop nu i lufthavnen hvor vi har misset vores fly til Dublin!!! Vores chech-in online blev bekræftet i går. Vi forsøgte forgæves at lykkedes med at hente vores boardingkort - totalt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte 2 biletter fra Malaga til CPH via Oslo og betalte via Prime 3855kr. Jeg bestilte 2 flysæder 2 dage inden afrejse, da vi mødte op hos Norwegain var der ingen biletter havde Travelink a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en tur/ retur rejse Aalborg/ København. Betalte med Visa. Noget tid efter fik vi en mail, hvor der stod, at rejsen til København blev afvist, men den FRA København stod der stadig uden speci... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har før i tiden været godt tilfreds med Travellink, men nu er alt blevet besværligt. Link til ændring virker ikke. Lange ventetid på telefon, derefter snak med AI-robot, og efterfølgende lang vente... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

86 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer lang tvæk fra travellink

Travellink forsøger blot at forvirre og skabe frygt, så de kan føje yderligere beløb til det opkrævede.
Anevnd dem aldrig! De er fyldt med fup, hvilket viser sig, når der i slutafregningen dukker et helt andet beløb op end det stipulerede.
Svend Lindhardt

23. Juni 2026

😡Stop de Svindler bedrageri fra TRAVELINK 😡

Jeg vil stærkt anbefale at holde jer væk fra dette rejserselskabe de er kriminel svindel
Stejler penge fra mig og folk med at sælge flybilletter uden autorisation fra andre flyselskaber og de vil ikke refundere penge tilbage
Dette er bedrageri og skal anmeldes til politiet 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

21. Juni 2026

Aldrig igen

Nemt at bestille flybilletter. Travellink bekræfter hurtigt billetterne, men det viser sig, at de ikke har en samarbejdsaftale med flyselskabet og derfra er der ikke andet end problemer.
BESTILLER ALDRIG HER IGEN

19. Juni 2026

Bookede en flyrejse

Bookede en flyrejse, der kom først bekræftelse dagen efter, hvor jeg havde booket andetsteds.
De er umulige at få fat på, både via mail og telefon. Kommer aldrig til at bruge dette useriøse svindelfirma igen.De skulle tvangslukkes og jeg vil omtale dem meget negativ over for alle dem jeg kender.

16. Mai 2026

Dels steg prisen voldsomt

Dels steg prisen voldsomt, efter jeg havde fastlåst den, dels ville appen ikke acceptere mit kort, da jeg ville købe, hvorefter jeg ringede for hjælp og kun kunne få hjælp på engelsk, hvorefter de påstod det var kortet, til trods for jeg havde været omkring banken først og tjekket, der ikke var noget galt med det, hvorefter jeg måtte vente endnu længere tid, og prisen blev endnu dyrere. Derudover valgte jeg travellink, fordi jeg ville kunne få håndbagage med, hvilket viste sig ikke at være rigtigt medmindre jeg tilkøbte det.

5. Juni 2026

Scam Company

First we found out about the hidden subscription. Luckily we stoped that in time.
But we still do not have our flight tickets. Ryanair send us an email that they do not allow this company/3 party to book for them.
Then I talked 1 hour with Travel Link customer service. They could not help me. It is a SCAM company, do not use them.

3. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

These suckers make you use up your day…

These suckers make you use up your day on cancelling your membership, first by not letting you sign into your account, then writing it is easy to cancel by doing exactly that, and then finally forcing you to call an actual person to get it done. After using 45 minutes to get in personal contact you are asked how you feel to-day!!!!! When asked she confirmed it was about my health! ..plus a lot about why you should keep your membership...Stay away from these. Should be mandatory, regulated by law, to be able to get off membership in an easy way.

3. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste skam-firma nogen sinde.

Det værste skam-firma nogen sinde.
De reklamere med at man kan spare penge ved at tilmelde sig Prime. Det har vist sig i sidste ende at være langt dyrere end at købe billetter direkte ved flyselskabet. Selvom de skriver man kan opsige når som helst, så er man stadig bundet i et år, og de trækker fortsat penge. Så vi har betalt 1200kr ekstra, og absolut intet sparet.
Det har været alt andet end nemt, at bestille gennem Travellink. Det værste jeg nogen sinde har gjort! Og hvis man skal have refunderet penge på billetter af en eller anden årsdag, så bliver de indsat på en “Wallet” så du kun kan bruge pengene på en ny rejse hos dem. Du får ikke pengene udbetalt,

1. Juni 2026

SCAM

SCAM
Det her burde forbydes og meldes til politiet og straffes!
Kontakt mig gerne via facebook! Bagmændene skal straffes.

24. Mai 2026

Pas på Travellink

Vær opmærksom på at hvis din flyrejse bliver annulleret af travellink så får du kun en delvis refundering. Vi fik kun refunderet 17000 ud af en samlet billetpris på 24000. De nægter systematisk at følge loven og der er derfor tale om uberettiget berigelse. Vi har heldigvis en rejseforsikring der dækker os ind, men andre der ikke har det, løber en stor risiko ved at sende deres penge til Travellink.

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bookede først i april 2026 en rejse…

Bookede først i april 2026 en rejse til…
Bookede først i april 2026 en rejse til Mairitius den 20. Juli 2026 med booking- ID 24593958365.
Booking bekræftet 8. Februar.
Omkring først i marts problemer med at gennemføre en del af rejsen der blev aflyst af handler.
Blev spurgt om ændring af dag til 21. Juli, hvilket var ok.
Siden har jeg fået ny flyplan, med start fra Dubai før fly til Dubai fra Kastrup.
En helt tydelig fejl, som jeg ved 3 opringninger med stor, næsten umulig, ventetid, har forsøgt at få ændret, således at start Kastrup kommer før start Dubai.
Jeg har efter hver samtale forventet at se en rigtig booking hos Emirates, men det er ikke sket og Travellinks egne tidsfrister for at foretage ændring er meget overskredet.
Jeg har tidligere brugt Travellink, og her har jeg været tilfreds.

8. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville ønske jeg havde tjekket…

Ville ønske jeg havde tjekket anmeldelserne herinde før jeg bookede gennem Travellink.

I skrivende stund er der 95% 1-stjernede!

Ligesom alle andre har jeg problemer med at komme i kontakt med Travellink på telefon, mail, chat osv.

10. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bruger aldrig Travellink igen.

Jeg bruger aldrig Travellink igen.
Vi var otte personer der bestilte en rejse fra København til Wien med overnatning. Vi fik en rejse i god tid, købte og glædede os.
Flyveturen ud var med Airbaltic hotel i Wien og flyvetur hjem sas.
Pludselig meget tæt på at vi skulle rejse blev vi opmærksomme på at vores rejse med air Baltic var aflyst/ændret. Vi kontaktede Travellink, som fralægger sig et hvert ansvar. Det ender med at vi skal flyve sent fra København til Riga, overnatte i lufthavnen, og dermed kommer en dag for sent til Wien. Historien er i virkeligheden længere end dette, som kun er essensen. Irriterende oplevelse.

19. April 2026

Pas på med Travellink

Pas på med Travellink.
Er netop kommet hjem fra en tur til Paris, hvor alting omkring Travellink egentligt fungerede fint indtil jeg fik en meddelelse fra min bank om at der var blevet trukket 889 kr på min konto til Travellink. Det viste sig at være et medlemskab til en Prime klub som jeg ikke aktivt har bedt om.
Jeg har bedt min bank om at spærre mit kort da jeg ikke er tryg ved at Travellink bare kan hæve penge på mit kort nu, hvor de har mine kortdetaljer i forbindelse med bookingen (og åbenbart benytter det).
Efterfølgende har jeg prøvet at komme i kontakt med Travellink, men det er helt umuligt (via mail og telefon).
Jeg kan kun få fat i en AI robot, men fik bare henholdende og intetsigende tilbagemeldinger. Det tætteste jeg kom på et konkret svar, var en e-mail adresse, hvor jeg kunne sende en klage til, men det viste sig at mailadressen ikke er aktiv !
Jeg tænker derfor at Travellink kun duer når der ikke er nogen problemer med rejsen. Jeg vil derfor ikke bruge Travellik fremover.

24. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trækker på din konto for årsabonnement…

Trækker på din konto for årsabonnement på service(prime?), du ikke har bedt om. Hvis du ikke reagere umiddelbart med opsigelse på et tlfnr, de ikke betjener (pga krigen i Mellemøsten!) er pengene tabt. Årsabonnement overstiger besparelsen. Ligner bondefangeri

5. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Travellink er under kritik for uønskede…

Travellink er under kritik for uønskede trækninger af Prime-medlemskab (ca. 889 kr.) og misvisende prisfinter, hvor priser stiger efter søgning. Mange oplever problemer med at få billetter, manglende kundeservice og besvær med at opsige abonnementer. Indsigelse via banken anbefales som løsning for mistede penge.

14. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr