Traiteurservice.be Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product (gourmet) geleverd en dat ook op de 1.kerstdag Verdere tips: - graag de namen van menus , soorten vlees en andere producten , die u levert, beschrijven en beschrijving meegeven . Bij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met heel het bedrijf een online meeting, maar toch allemaal samen klinken met een glaasje bubbels en samen een lekker maaltijd nuttigen? Dat kon! Dankzij de lunchboxen van Traiteurservice.be :) Vlotte... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Eten werd per persoon geleverd op kartonnen borden met plastiek folie rond. Tijdens de overdracht van chauffeur naar ons lag bovenop de folie water. Waarschijnlijk tijdens de rit gebeurt door geen goe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestellen via de website gaat heel vlot. De service was top, alles netjes volgens onze vraag geleverd, eten was top, lekker en meer dan voldoende, alle afspraken netjes nagekomen. Voor herhaling vatba... Mehr ansehen

1. Catering
  2. Lunchpaketanbieter
  3. Mobiles Catering

Vom Unternehmen geschrieben

Heerlijke kant-en-klare gerechten aan huis geleverd in heel België! Menu's, lunchboxen, diners, buffetten, all-in gourmetschotels, aperobox, desserts en nog zo veel meer levert Traiteurservice.be aan huis of op kantoor. Ook voor bedrijven leveren we lunchboxen bij de medewerkers thuis in heel België.

Hervorragend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij bestelden de lunchbox voor bedrijven.

Wij bestelden de lunchbox voor bedrijven voor een virtuele team meeting met 11 deelnemers op 11 verschillende locaties. De lunchboxen werden overal tijdig geleverd binnen de afgesproken termijn en iedereen was lovend over de inhoud en de smaak. Dit is voor herhaling vatbaar.

3. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opnieuw zeer lekkere lunchboxes…

Opnieuw zeer lekkere lunchboxes geleverd. Ook ontzettend fijn dat jullie rekening gehouden hebben met allergieën en jullie met een aangepaste box kwamen voor de persoon die noch gluten noch lactose mocht eten.

13. April 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

bedrijven lunchbox, absoluut een aanrader…

Wij kozen voor de bedrijven lunchbox om onze medewerkers te verrassen tijdens een online lunchmeeting.
Wat een aangename en heerlijke verrassing!
Zo goed meegevallen dat we dezelfde lunchbox bestelden als paaslunch voor onze privé bubbel.
Absoluut een aanrader dus!
Enkel de levering viel buiten het afgesproken timeslot... met hongerige tafelgenoten als gevolg 😉 daarom net geen 5*

6. April 2021

Zeer lekker

Zeer lekker. Twee kleine verbeteringen:
Er was geen munt bij the mojito en er was geen brood bij voorgerecht/tussengerecht/soep
Voor de rest zeker voor herhaling vatbaar!

19. Februar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was praktisch geleverd en…

Het was praktisch geleverd en gemakkelijk tafelklaar gemaakt. We namen de viskeuze van het valentijnsmenu en die was lekker. We vonden de transportkost duur, vooral omdat we het niet zelf mochten ophalen (amper 3 km van huis).

website

De website werkt niet optimaal. verkeerde aantallen en geen keuzemogelijkheid bij bestellen. Veel onduidelijkheden. De kwaliteit en smaak het eten is zeer goed. Ook mooi op tijd geleverd

Eten was lekker

Eten was lekker, goede instructies bij die uitleggen hoe je het eten moet opwarmen en presenteren. Mojito was overheerlijk. Bestelproces gemakkelijk en duidelijk. Levering was stipt en verzorgd. Een aanrader!

Prima service!!!

Prima service!!!

Ik had wegens een allergie een andere saus gevraagd en dit was allemaal keurig in orde gebracht. Het heeft ons heel goed gesmaakt en gaan zeker nog bestellen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Te duur voor wat het was

Leveringskosten enorm duur. De broodjes op zich waren ok maar waren triestig belegd. Geen beetje boter, geen garnituur, geen beetje honing op de brie, niets. Gewoon droog ertussen geflansd. Beetje beschamend naar de gasten toe die ervan moesten eten. Heb ze dan nog maar zelf wat opgepimpt. Dus veel te veel geld betaald voor wat het was.

17. Januar 2021

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr