godt produkt men ikke aktiv i deres kundeservice hvilket gør mit køb ubrugeligt og str. passer ikke i forhold til deres str. guide i min optik, de har ikke svaret i flere uger
Fantastisk løbevest! Min kammerat og jeg valgte at købe dem sammen, da der var et tilbud med 2 for 799 kr. Vi er begge virkelig tilfredse med dem. De sidder stabilt, og selv med bilnøgler, telefon o... Mehr ansehen
Hvis vi ser bort fra den startede med at blive leveret forkert, så er jeg yderst tilfreds med løbevesten. Behagelig materiale ikke for stram ikke for løs, lige tilpas og så støtter den også min ryg go... Mehr ansehen
Jeg købte tidligere Trainsimples løbevest og har været rigtig glad for den, så jeg besluttede mig for også at prøve deres beige/brune løbebriller. De sidder godt, er lette at løbe med og ser virkelig... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos TRAINSIMPLE stræber vi efter at give alle løbere den bedste træningsoplevelse. Vi tror på, at med de rigtige accessories kan du nå nye højder og nyde hver kilometer. Vores produkter er designet til at sikre høj kvalitet og komfort – fordi din løbetur fortjener det bedste.
Vestergade 48F, 8000, Aarhus, Dänemark
- Kontakt@trainsimple.dk
- trainsimple.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Godt produkt
Har løbet med Trainsimple’s løbevest i et par måneder nu, og har bestemt ikke fortrudt mit køb!
Ikke muligt at returnere gaver fra trainsimple
Jeg fik fire løbeveste fra trainsimple i fødselsdagsgave, hvorfor jeg gerne ville returnere et par af vestene.
De glade givere havde købt løbevestene i god tid. Det betød dog, at da jeg efter min fødselsdag skriver til trainsimple ang. returnering er de 30 dages returret, som virksomheden tilbyder, overskredet. Trainsimple vil derfor ikke tage to af de fire veste tilbage.
Så nu står jeg med fire ens løbeveste (jeg håber virkelig, at de er gode!!), og vil blot gøre opmærksom på, at hvis andre vil købe en løbevest til nogen i gave, er trainsimple helt firkantede og benytter sig ikke af "byttemærker". Virkelig ærgerligt, når man jo ikke selv bestemmer, hvornår en gave købes og gives.

Antwort von Trainsimple
Hurtig levering og et godt produkt der…
Hurtig levering og et godt produkt der levede om til forventningerne.
Sjældent oplevet så hurtig levering
Sjældent oplevet så hurtig levering! Produktet er mere end 300 kr værd.

Helt igennem super
KÆMPE ANBEFALING 💪🏼
Det var virkelig en overskuelig hjemmeside. De er så troværdige 💪🏼
Jeg har fået den skønneste og mest behalige løbevest 🤩
KÆMPE ANBEFALING HERFRA ☺️
Der er ikke plads til sine nøgler…
Der er ikke plads til sine nøgler alligevel😂
Men stadig super fedt produkt.
Et virkelig godt produkt
Et virkelig godt produkt, som jeg bruger hver gang jeg løber.
Knappen kan dog ikke holde mobilen oppe, når jeg spurter. Men mobilen ryger ikke ud af holderen
Mobil med mobil
Mobil med mobil
Vesten fungerer fint når jeg er mobil med min mobil. Ny ledsager på mine løbeture
Hurtig levering MEN størrelsen passer ikke
Hurtig levering!
MEN vesten passer ikke til en iPhone 12 pro Max, og det holder jeg altså fast i.

Antwort von Trainsimple
God pasform og nem tilgængelighed
Vesten sidder godt tæt på kroppen, og sammenlignet med mit løbearmbånd er telefonen meget nemmere tilgængelig
Sindssyg hurtig levering og vesten…
Sindssyg hurtig levering og vesten levede total meget op til mine forventninger! Elsker at jeg ikke længere skal løbe med min telefon i lommen. Kan klart anbefales, kundeservicenpersonalet er også skide søde!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.