Training Consult Bewertungen 22

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et forløb med 12 konsultationer hos Mette, og jeg må sige at jeg har aldrig mødt en så engageret, høj kvalificeret, empatisk og løsningsorienteret psykolog. Mette har gjort en kæmpe forsk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mette er et rigtigt menneske ;0). Mette havde et øje på hver finger og indføling på hver deltager af gruppen. En fantastisk kapacitet og egenskab. Jeg føler mig set, mødt og hørt. Dertil et vel strukt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er sjældent, at man får så meget med hjem fra et kursus. På to dage formåede Mette gavmildt at dele af sin omfattende erfaring. Ved at praktisere det, som hun underviser, skabte hun et trygt rum,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været på kursus i Effektiv Kommunikation med assertionstræning og jeg synes det var rigtig godt. Vi var en gruppe med meget forskellige baggrunde, men alligevel kunne jeg nemt relatere mig t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Coaching-Zentrum
  5. Personalberatung
  6. Psychologe

Vom Unternehmen geschrieben

Supporting sustainable relations and leadership through supervision, training and psychological interventions

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 dages assertions kursus

Efter 2 dages assertions kursus kom jeg hjem uden at jeg følte mig bedre klædt på. Coach Mette er vidende på området, men er stærkt ustruktureret/lettere kaotisk og evner ikke at videregive sin viden bredt. Hun fulgte ikke programmet, vi købte ind på, hun gav 1:1 samtale til elev i alles påhør. 1-2 kursister forlod kurset 1. dag. Hun svarer ikke på vigtig mail, får der rykkes og får oplyst at der er +1.500 mail som ikke er læst. Ikke betrykkede og kan ikke anbefales.

14. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung
Training Consult-Logo

Antwort von Training Consult

Tak for din feedback og dit bidrag på kurset.
Du har helt ret i, at tilstandene for os kursusudbydere har været kaotiske pga corona (fra dag til dag usikkerhed om antal deltagere, om det var tilladt at mødes etc etc), og det beklager vi, at du har oplevet effekten af. Sådan skal det ikke være (og det er heldigvis forhåbentlig snart overstået). Det har desværre også været tilfældet, at kursister måtte forlade undervisningen pga sygdom.
At planlægningen af tidligere kurser blev udfordret var også en af grundene til, at du fik tilbudt en gratis coaching session som kompensation (og tog imod den).
Ift til programmet og kursusdagenes valgte du ikke at deltage til kursusopstarten. Det er på første kursusdags formiddag, at hele grundlaget for kurset lægges og der indgås aftaler om, hvordan vi håndterer gruppens emner.
Vi aftalte i gruppen at sætte programmet ”fri”, så vi tog teknikker og emner op sideløbende med de aktuelle sager, som deltagerne medbragte. Vi aftalte også, at man løbende kunne træne temaer med at sige til/fra ved at både stille spørgsmål eller bede om at få noget særligt op. Her opstilles også forventningen om, at spørgsmål og feedback til undervisningen kan tages løbende, så vi kan justere undervejs, hvis det ønskes. Jeg har kun interesse i, at mine kursister bliver mødt i deres behov.
At din feedback først kommer efterfølgende og med kritik, som skyldes, at du ikke var tilstede, da grundforudsætningerne blev aftalt den første formiddag, virker ikke er helt fair set med vores øjne.
I min optik er en stor del af misæren, at du ikke var med på kursets første fjerdedel og dermed var med på aftalerne/informationerne. Her blev det bl.a. aftalt, at en kursist fik 1:1 coaching efter eget ønske. Og her gennemgik vi den del af programmet, der handler om ”hvad er assertion?”.
Jeg tager 100% til mig, at der er forhold, som har været kaotiske, men jeg mener samtidig at du har haft alle muligheder for at få fuld valuta for pengene. To dages kursus og en coaching session med psykolog er noget, der normalt har en betragtelig værdi. At du selv valgte hele introduktionen fra, ca. en fjerdedel af kurset, kan vi desværre ikke rette op på.
Vi håber, at du ad andre veje kan få mulighed for at blive klogere på assertiv kommunikation og ønsker dig det bedste fremover.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr