Har nu kørt knap 140.000 km med Trafikalarm appen. Jeg elsker at høre Ole Thestrups stemme som advarer mod kameraer, vejarbejde eller bare brokker sig over mandage. Derudover har den også sparet mig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så enkelt, så flot grafisk, overskueligt og fine funktioner og let at betjene. Og så er den gratis og man deler alligevel til fællesskabet når man indrapportere om trafikale forhold. Og så fornemmer m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rystende ringe data grundlag gør appen værdiløs. Fint med apple carplay men hvorfor ? Forsøgte af flere omgange at stoppe mit årsabonnement, men det lykkedes folkene på Trafikalarm.dk at trække... Mehr ansehen
Når man nærmer sig en fartkontrol udfyldes hele skærmen af en pop-op som kræver at du trykker ok før du kan se et kort med fartkontrollen for at afgøre om alarmen er på den vej du kører på eller en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trafik Alarm er Danmarks ældste trafikfællesskab, hvor titusindvis af bilister dagligt deler information fra trafikken. I appen er det muligt at indrapportere fotovogne, uheld, vejarbejde, vejrvarsler, kø og andre forhindringer i trafikken, så andre bilister kan få glæde af informationen. For at få adgang til alle premiumfunktioner kræver det et betalt abonnement. Se mere i Trafik Alarm appen eller på www.trafikalarm.dk
Vildt fedt at kunne bruge en app for at slippe for bøder!

Antwort von Trafik Alarm
Kundesupport er genoprettet. Super god og app virker også perfekt.

Antwort von Trafik Alarm
En fejl som er blevet rettet, alt er iorden.

Antwort von Trafik Alarm
Virker upåklageligt. Ser frem til Apple CarPlay.

Antwort von Trafik Alarm
God og nem app, der er nem at anvende og giver et hurtigt overblik.
Kan klart anbefales!

Antwort von Trafik Alarm
At afmelde trafikalarm er nærmest umuligt. Jeg fulgte de instrukser som de gav mig, men nej. Det kunne ikke lade sig gøre. Jeg var ikke klar over at de var så pengeglade at de gør det så besværligt for deres kunder. Hold jer væk fra dette og giv aldrig kontonummer ril Google play...
Michael S Pedersen.

Antwort von Trafik Alarm
Havde i god tid opsagt mit abonnement p.g.af,at appen meget sjældent virker,trods det,har de været så frække,at de har trukket gebyret fra min konto.Trods flere henvendelser ser det ikke ud til at de har lyst til at tilbagebetale beløbet,det nærmer sig,efter min mening bedrageri,så hold jer langt væk fra dette firma !

Antwort von Trafik Alarm
Det er for dårligt at trafikalarm appen ikke selv starter op når man køre bil. Det har den gjort engang. Skal ikke have appen mere. ❌

Antwort von Trafik Alarm
På trods af at man skriver til dem og fortæller at de sender uretmæssige mails - bliver de ved. Nu er de sendt videre til Forbrug.dk
Opdateret - jeg tror at Trafikalarm har fået styr på tingene - tak for fin behandling af Cecilie :-)

Antwort von Trafik Alarm
Jeg har haft Trafikalarmen siden 2013 og været meget tilfreds med den,indtil for ca.2 år siden hvor der er kommet nye ejere som har gjort noget ved app.Når jeg får et opkald på min telefon og samtalen er slut så er Trafikalarmen også væk,hvor jeg skal holde ind for at tilslutte den igen,det er ikke iorden.Jeg har skrevet til dem mange gange men der sker ikke noget.Derfor er det slut med Trafikalarmen
Mvh
Bjarne Winther

Antwort von Trafik Alarm
Selv om abonn fornyes automatisk hvert år på apple, fornyes den ikke på trafikalarm og skal bøvle flere måneder med mail til dem uden svar. Og kan ikke opsige. Er så skuffet over dem

Svært at opsige
Har været inde på mit appel id her den 10/12 og opsat mit medlemsskab.
Så nu må vi ses om de trækker formet nyt år her om et par dage.
Er meget bekymret efter de dårlige anmeldelser

Antwort von Trafik Alarm
Købte og betalte en Oono på deres hjemmeside den 23/11. Pengene er trukket, men produktet er aldrig dukket op. Har for et par dage siden skrevet til support, OG på deres facebook messenger. Intet svar.
UPDATE: min vare er kommet med posten, men jeg vil stadig ikke give dem mere end 3 stjerner, da jeg synes det er horribelt at de ikke svarer på deres support
UPDATE 2: Jeg bliver kontaktet af kundeservice, godt nok næsten 1 år senere :-) men hvor de skriver at der er en ny der tager sig af kundeservice, og gerne vil beklage den manglende kontakt i sin tid. Jeg bliver tilbudt en mobilholder gratis de vil sende med posten, hvilket er virkelig sødt af dem, omend jeg ikke skal bruge sådan en. Men det viser da at der nu er nogen der tager sig af henvendelser fra kunderne

Antwort von Trafik Alarm
Troede vi havde opsagt abonnement, men fik nu en regning gennem app store. Det fik vi ikke info.
Det er tæt på rent svindel

Antwort von Trafik Alarm
Det er simpelthen for åndsvagt, at det skal være så besværligt at afmelde medlemskabet. Ingen bruger app'en længere og dvs. ingen advarsler for hverken kø eller fartkontrol. Vil fraråde alle at tegne abonnement hos Trafikalarm.
En måde du kan afmelde medlemskabet på er ved at gå ind i Google Play Butik app'en -> menu -> abonnementer og afmelde derfra.

Antwort von Trafik Alarm
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.